Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ах, тези сезони, страхотни са. А да попитам няколко вида сезони ли има на Dome  newsm78 ???
Защото аз имам едни сезони (някоя от вас ми беше дала схемите, за което много благодаря   bouquet ), но те са малко по-различни от тези, които сте показали.

# 631
Жанка, Спинки, благодаря ви момичета. Гобленчето е малко и затова бързо го уших  Laughing
Жанка, ама и ти не лъжеш хич, браво, много красиво станало  Hug  bouquet

# 632

aynur , zhanka страхотни сте момичета  Hug Hug Hug

donsita да ти живо издраво детенцето,да ти носи само радост
 newsm59

# 633
  • Севлиево
Да аз имам поне два вида сезони на Доме, но тия повече ми харесват дето ги разхвърляхме в темата. Ако знаете само как ме изкушавате  Mr. Green Но мисля да започвам този http://lh6.ggpht.com/_lMPUhIwl5fs/S6W9vBUkQCI/AAAAAAAAFuE/UifrI2 … 61ba8fd78d9f6.jpg

# 634
  • Плевен
aynur - HugКак да те подмине човек! GrinningТо бива бързина ,но твоето е със скороста на светлината , а е станал и разкошен! newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501Кой ли ще е следващия!  bouquet Laughing

zhanka -  PeaceЕй,много добре се е получило! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51А в рамканта ,направо грее!  bouquetГерой излезна ти ,като без схема сътвори тази красота! PeaceПоздрави приятелката си и само да не и хареса гобленчето  Naughty Grinning

По повод сезоните на ДОМЕ, мама Галка - ще се радвам да си имам другарче за шиенето им! Hug joana-d  - Наистина има и други от този дизайн ,но на мене тези ми грабнаха сърцето/може би защото така бяха снимани заедно   Thinking/
Аз ще ползвам оригиналните цветни схеми ,защото с тези в РМ нещо се получи проблем /принтирах есента и като качество е супер / - първо няма ключ със символите към цветовете  и следващия проблем е че  схемата в РМ не отговаря на оригиналната/Губят се символи/!Съжалявам за което/бях се зарадвала ,защото не обичам цветни схеми ,но уви  Cry/Реших да ги шия на 16 панама и пак спънка /в Плевен няма,то какво ли има  Whistling ooooh!/
Момичета и внимавайте като ги сваляте от дъмпа /за РМстава на въпрос/ появиха ми се едни зайчета  Joy Joy Joy и няма отърване от тях  doh

doci -  Grinning Не се коси мила ,все в някой момент ще се включиш ! Heart EyesА този който си решила да почнеш е супер! smile3501Мила има ли при вас панама 16 бяла ! Praynigи в екрю или цвят ивори ,ако е едно и също newsm78

# 635
  • Пловдив
pepen, схемите в РМ са наред, просто символите на повечето са дадени в цвят - бял. Мога да ти ги направя в черно, но от дом. ком - там имам програмата - ще ти ги запаметя и изпратя  Simple Smile

bouquet за всички, показали красоти...........

# 636
моля Ви ,ако някой има схема на кактуси да ми я прати на ЛС! Предварително благодаря!

# 637
Аз имам кактуси, но мога да дам утре чак, че са вкъщи  Rolling Eyes

# 638
  • София
aynur, zhanka, страхотно са станали! Браво на вас!

Vanqss, избери си кои, няма смисъл да ти пълня пощата

От тези предпоследните, където са два един до друг, има още десетина вида

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 13:08 от desi_ivanova

# 639
  • Плевен
моля Ви ,ако някой има схема на кактуси да ми я прати на ЛС! Предварително благодаря!

заповядай  Hugтези и още подобни

качих ги тука и подобни на тях  Peace

http://dump.ru/file/4624821

иначе ако ти се търси  Mr. Green ето ти адрес  #Crazy

http://gallery.ru/search/?search=%EA%E0%EA%F2%F3%F1%FB&page=1

did_tag
-   Sadне съм убедена в това което казваш !Не знам дали си ги изтеглила и принтирала,сравнявала !Аз от снощи се занимавам с този проблем!Ако след това са качени други може вече да е ок!Но както казах вече не смея да тегля /зайчетата ме нападат  Joy/Ще съм ти благодарна ако ми помогнеш ,па макар и довечера!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 13:03 от pepen

# 640
pepen, сега се сетих, sissak ги беше дала в предната тема. Разликата между тези, които ти имаш не е голяма. На есента например на единият гоблен има колело от каруца, а на другата велосипед. Но и тези, които имам  са много красиви и схемите им са четливи. Ако искаш мога да ти пратя линк към темата.

А и ако не можеш да си намериш панама мога да видя в едно магазинче в нашият град мисля, че там съм виждала, а и имаха голямо разнообразие от панама. След малко без това смятам да отида до там, за да си взема и аз панама.

# 641
  • Пловдив
pepen, изпратих ти есента на мейла да я разгледаш..............

# 642
  • Mostly in my mind
Да аз имам поне два вида сезони на Доме, но тия повече ми харесват дето ги разхвърляхме в темата. Ако знаете само как ме изкушавате  Mr. Green Но мисля да започвам този http://lh6.ggpht.com/_lMPUhIwl5fs/S6W9vBUkQCI/AAAAAAAAFuE/UifrI2 … 61ba8fd78d9f6.jpg

това е страхотно, уникално  Heart Eyes нз как стои от близо, но на снимката е все едно рисувано с молив. ще се радвам, ако споделиш схемичка. благодаря   bouquet

# 643
Както обещах-етап от натюрморта. Остана ми само последния ред схеми.

Uploaded with ImageShack.us

А с тези си играя докато сам на работа, че ако нося големия трябва да ходя с куфар а не с дамска чанта.

Вече привършвам последните човечета, и мисля да почна зимата на DOME - ама не съм за състезание, че ще го шия само в службата. Сутрин в къщи ще упорствам да свърша , че много се проточи.

Ега ти снимките пак се изложих Embarassed.

# 644

това е страхотно, уникално  Heart Eyes нз как стои от близо, но на снимката е все едно рисувано с молив. ще се радвам, ако споделиш схемичка. благодаря   bouquet
Наистина е невероятно. може ли и аз да замоля схемичка Praynig

Общи условия

Активация на акаунт