Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 174
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
В Кравичката получаваме по 200 безплатни снимки за всеки регистрирал се препоръчан от нас приятел. Peace
За кой сайт става въпрос?

http://www.artscow.com/

само че, доколкото ми обясниха няма покати - получаваш 1200 снимки, което означава 100 бр. 10/15 и 50 бр. 13/18 на месец. Не може наведнъж всичките да се поръчат.

# 211
  • Варна
Има ли отделна тема за кравата, или се коментира в темата за фотокнигите newsm78
Аз нямам кредити във фотобокса, нямам и снимки за вадене, но като му дойде времето ще се преориентирам към някой друг сайт Laughing

# 212
Има ли отделна тема за кравата, или се коментира в темата за фотокнигите newsm78
Аз нямам кредити във фотобокса, нямам и снимки за вадене, но като му дойде времето ще се преориентирам към някой друг сайт Laughing

аз питах в темата за фотокнигите

# 213

А и от това,което прочетох аз в условията на кравичката разбрах същото- по 100 безплатни снимки 10*15 и по 50 13*18 на месец.Наведнъж не може.За покани на приятели в сайта не пише нищо.Доколкото разбрах доставката за 100бр е 5.99$

# 214
  • София
А колко е доставката от там? Да знам дали има смисъл да чета другата тема. Rolling Eyes

# 215
сигурно не видя понеже редактирах- доколкото рабрах 100бр 5.99$

# 216
  • София
Благодаря.
Ми не е зле тази доставка.

# 217
  • Хасково
Бихте ли дали линк към темата за фотокнигите? Благодаря.

# 218
Бихте ли дали линк към темата за фотокнигите? Благодаря.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467197.0
 Peace

# 219
  • Варна
И мен ме изтърваха като клиент вече. Събирах, събирах кредити и сега стигат за 50 снимки с тази безумна доставка от 5.10 лири Sad

# 220
за такива като нас казват "ако имаш такива приятели и врагове не ти трябват"  Blush
 Hug

# 221
  • София
Ех, как ще я направят доставката 5 лири да им се невиди!
Преди седмица пуснах 3 поръчки за снимки, бяха безплатни от препоръки и ми взеха към 3 лири само за доставката. Кога успяха да вдигнат доставката...

# 222
Това трябваше да се очаква, кредитете изведъж от 2 лири станаха 5 Wink ... е една дума и предния път и сега с 1 кредит си плащаш доставката. Ние се мислим за тарикати, ама и те не се дават, добре че напоръчахме достатъчно снимки в началото, когято имаше по-сметка според мен, сега само като се налага не за щяло и нещяло и от 1 ситуация да поръчвам по 10на снимки и пози, ми ще пестим и пак ще създаваме нови акаунти, че поне да избием доставка  Crazy

# 223
Да и аз го очаквах.... въпреки че те явно това искат - да се създават нови акаунти...

# 224

А и от това,което прочетох аз в условията на кравичката разбрах същото- по 100 безплатни снимки 10*15 и по 50 13*18 на месец.Наведнъж не може.За покани на приятели в сайта не пише нищо.Доколкото разбрах доставката за 100бр е 5.99$

на мен ми дава доставка 13,98 $

Общи условия

Активация на акаунт