Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 184
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета!
Интересува ме някоя от Вас дали е изисквала забравена парола и след колко време я получихте. Преди два дни си направих нов акаунт, качих снимките ... и от вчера не успявам да вляза... допускам, че съм объркала нещо паролата Sad
Хубав ден на всички!!!

пиши им в чата и те ще ти кажат каква е процедурата, на мен не ми се е случвало

нали не допускаш да са те блокирали?

# 316
Нямам идея дали са ме блокирали Shocked В кои случаи блокират???

# 317
ако са те блокирали като се логваш ще ти изписва с червени букви This account has been suspended

# 318
Изписва ми: Please try again. Надявам се проблема да е в паролата и да я изпратят скоро ... А относно чата - английския ми не е на ниво и ми е кофти да пиша. Ще поизчакам, пък ако не ... вече ще писателствам в чата.

# 319
Изписва ми: Please try again. Надявам се проблема да е в паролата и да я изпратят скоро ... А относно чата - английския ми не е на ниво и ми е кофти да пиша. Ще поизчакам, пък ако не ... вече ще писателствам в чата.

дано ти отговорят бързо  Peace

# 320
  • Варна
Ако това ти е втори, трети и т.н. акаунт, а преди това си запаметила данните от първия акаунт на браузъра, може това да е причината. Пробвай да влезеш с друг браузър, където нямаш запаметени данни за потр. име и парола.
При мен също беше така с мозила, отворих с експлорер и стана Peace

# 321
  • София
Има, има, Кети...когато каниш може да си избереш да получиш 5 лири или 50 безплатни снимки (това добре като начало и после идва гголямата брадва  Laughing доставката вече е 5 лири, дали не беше и 5.10 даже  Crossing Arms

Е....е.....е ....егатиии  Twisted Evilи аз съм се наточила тук със 200-300 снимки  Crossing Arms Пфуууу, те по скръндзави от нас ще дойдат hahaha

# 322
Много съм доволна от първата си поръчка .Въпреки доставката от 5.10 паунда и чакането ,снимките бяха страхотни Wink Whistling

# 323
  • Düsseldorf
Може ли покана?  Embarassed

# 324
Алекс, трябва да пишеш мейл за поканата Wink

# 325
  • Düsseldorf
Получих покана, благодаря!!!  Hug  bouquet

# 326
Здравейте момичета!!!
Интересуваме при поръчка на 100 или 150 снимки каква е цената на доставката.
Хубав ден на всички!!! Hug

# 327
Здравейте момичета!!!

за 99 е 5,10 лири, до 149 беше около 8 и нещо, но не се сещам колко точно.

# 328
Много благодаря за инфото!!!

# 329
Здравейте момичета!!!

за 99 е 5,10 лири, до 149 беше около 8 и нещо, но не се сещам колко точно.
При мен излиза 5.95 доставката над 99 снимки

Общи условия

Активация на акаунт