Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 225
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Снощи поръчах снимки и ми взе за доставка 5.95 лири - това лие актуалната цена за доставка? Защото попрегледах темата и видях други цифри да се въртят...

Но дори и това да е цената за доставка, е в пъти по-изгодно, отколкото да си поръчаш снимките тук, в Бг.

# 361
Снощи поръчах снимки и ми взе за доставка 5.95 лири - това лие актуалната цена за доставка? Защото попрегледах темата и видях други цифри да се въртят...

Но дори и това да е цената за доставка, е в пъти по-изгодно, отколкото да си поръчаш снимките тук, в Бг.

показва 5,95 , но взема 5,10 - и аз се опулих  #Crazy

# 362
Стага беее!Това вече е нечовешко! #2gunfire

# 363
newsm78 Аз нали тая работа с фирмите посредници я виждам много сложно, да питам защо решавате, че ви е изгоден този начин - 1. Плащате някаква доставка до техния адрес ва Англия 2. Плаще се някакъв % от общата сума на снимките, верно е малко, под 10% се пада, ама пак ще е примерно поне 1 лира 3. За доставка до Б-я от фирмата си вземат пари на кг, но когато нещото е под 2-3 кг има твърда цена и 4. Като пристигне буса в София примерно, докато го пратят някъде в провинцията още 3-4 лв и то ми излиза камила с рогове...може и аз да не смятам правилно, но имам чувство, че специално за снимки излиза по-скъпо от таксата им от 5 лири до вкъщи.  Crazy

Ще се радвам, ако някой сподели колко му е излезнало всяко от горе изброените 1-4 "такси" и в крайна сметка за примерно 100 снимки колко е платил, пък 100 броя мисля, че са до 1 кг при всички положения!!
Така както го описваш изобщо не е изгодно, но аз имам не само снимки като пратки и на практика ми излизат почти само с доставката до Англия.
И доставчика, с който работя няма твърда цена за под 2-3 кг.
 Peace

# 364
При опит да платя ми излиза следния надпис: General error - The card issuer is currently experiencing some technical problems and is unable to process this card transaction at this time. Please try to check out this order once more in a few minutes. If the problem persists then please contact us. Ако някой е имал същия проблем, какво е предприел?
Благодаря и хубав ден на всички!!! Hug

# 365
Грозно пате  Mr. Green (ама ник имаш  Hug), казах аз, че ми е сложно с посредническите фирми и все като отворя да прочета условията им са подобни, сигурно аз бъркам, затова казвам, че не искам да заблуждавам никого, просто на такива вероятно съм попаднала..не съм поръчвала чрез посредници, ссамо чета в сайтове им какво пише  Blush

jivka72_, да не е изтекла картата?  Rolling Eyes

А за доставката, нали по някое време пускат разни анкети за попълване и т н..последната, която попълвах снощи това го отбелезАх като недосатък, че за някои страни ни идва скъпа доставката  Crossing Arms

# 366
  • Лондон/Пловдив
Момичета колко е доставката за Англия ,че скоро се местим там ако е по малко ще е супер щото с тая доставка от 5.10 направо ме разбиха .

# 367
Момичета колко е доставката за Англия ,че скоро се местим там ако е по малко ще е супер щото с тая доставка от 5.10 направо ме разбиха .

1.49

# 368
Щом е 1.49 лири доставката,значи според мен има далаверка в това да се пращат на английски адрес.Еднственият недостатък е,че ще се чака повече време.Ще се ползва фирма само за транспорт,което на кг е  1.5 лири +1.49лири = 2.99лири доставка до БГ.Ако сте от София някои фирми предлагат безплатна доставка до адрес или направо можете да си ги вземете от техния офис.Вече ако няма офис във вашия град ще пращат с Еконт (където вече спира далаверата  Mr. Green). Peace

# 369
  • Лондон/Пловдив
Zl-76  благодаря ти значи ще си остана клиент на този сайт  Mr. Green извадих късмет .

# 370
Странно се държи сайта... като разпознае България си показва 5,10, като си мисли , че е UK и въведеш от падащото меню България отдолу за даставка дава 5,99  , а калкулира 5,10  Rolling Eyes

Отделно какво ми се случва вече втори път - правя временна регистрация на нова карта (на различни компютри и на различни банки), не ми праща мейл за потвърждение на акаунта, единият път ме допусна да платя и после няма влизане в акаунта, че и не допуска втори път да се направи плащане  newsm78 от банката казват, че е удържан 1 долар за тази регистрация. Сега писах мейл до ПейПал и дано се разреши проблема.

Друго какво ми се случи. Правя регистрации, пращам покана, човека се регва и при мен си стои на поканен. Този човек кани друг, но той не получава поканата въобще. Писах на Фотобокс - те казват, че правилно е направено, че може ако поканата е изтрита от СПАМ филтъра (което не е така) да си се регистрира и ще се получат бонусите, но аз не посмях. Направихме регистрациите от други компютри и няма проблем  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 14:41 от Zl-76

# 371
Zl-76  благодаря ти значи ще си остана клиент на този сайт  Mr. Green извадих късмет .

Да, и като се има предвид, че доста често за Англия доставката е безплатна при похарчени 10 лири ... си е супер направо.

# 372
А когато снимките са 100 и отгоре пак ли до пощенската кутия ги доставят? или в пощенския колн?!

# 373
Елма, за 100 бр в пощенската кутия са ми идвали, всъщност 99, че при 100 се увеличаваше доставката Wink
Май зависи от самата пощаджийка, ако и се носи на жената, в симсъл няма прекалено много пакети, носи ги до вкъщи, ако не - известие пращат, съдя по различните пакети, които получаваме от къде ли не вече, ако са около кг обикновено ни ги носят вкъщи.  Peace

# 374
значи не е ясно:(

Общи условия

Активация на акаунт