Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 245
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Ани, аз не съм от София, ползвам отстъпка по Еконт( защото съм регистрирана в бг-мамма) и както казах преди, с другите пратки не се усеща, че плащам и за снимките Peace

# 406
ЗЛ, цЕла тема има:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503981.0
+ сайтовете в първия пост...но нали все казвам, че на мен като несофиянка мисля, че ще ми стане същите пари...те май нашите хора ходят да си ги вземат от офиса на фирмата посредник  Rolling Eyes

Благодаря   bouquet и аз си мисля, че поне за мен не си струва, защото нищо друго не пазарувам , поне за сега, но е добре да знам за тази възможност.

# 407
 Embarassed Уф ще размия темта, но да питам Патето  Mr. Green
Всъщност, ако си поръчам някалко неща от различни продавачи, но в близки дни през дадена фирма (Габко или друга), то те ми ги пращат като 1 цяло...така ли да разбирам.
Примерно: поръчам снимки, някоя дреха, чифт-два маратонки и ето примерно 3 кг стане пакета, то тогава фирмата ги събира на 1. От Англия до Б-я си им плащам отделната такса за всяко нещо, но тук ми ги правят 1 колет и ми ги пращат с Еконта  newsm78 там и мен ми е 3.30 - да.

# 408
Колко излиза доставката ,ако се ползва английски адрес? Rolling Eyes

Ани,да така е,поне при Габко,мисля не таксуват отделно,а за килограм.
Наскоро направих за първи път от Фотобокс към англ.адрес,затова пратих само една поръчка:
1. Такса от Фотобокс (ако са безпл.снимки) до англ.адрес = 1.5 лири
2. Такса на Габко до 1 кг.= 2.20 лв. (така мога да поръчам и повече неща,не само един пакет,а цената е за кг.)
Ето как става,описан адрес и сайт:
http://www.gabco.org/contacts.html

Поръчката си я правите на посочения англ.адрс с вашите имена. След това пишете и-мейл на фирмата. Те са много усложливи- пращат и-мейл и смс,като пристигне. Пращат на адрес за 5 лв.,или си ги взимате от офиса им.

Тези са последните промоции,сигурно и вие ги имате:
http://m.my.email-photobox.co.uk/nl/jsp/m.jsp?c=e59f50ba179b5df0ab

# 409
Embarassed Уф ще размия темта, но да питам Патето  Mr. Green
Всъщност, ако си поръчам някалко неща от различни продавачи, но в близки дни през дадена фирма (Габко или друга), то те ми ги пращат като 1 цяло...така ли да разбирам.
Примерно: поръчам снимки, някоя дреха, чифт-два маратонки и ето примерно 3 кг стане пакета, то тогава фирмата ги събира на 1. От Англия до Б-я си им плащам отделната такса за всяко нещо, но тук ми ги правят 1 колет и ми ги пращат с Еконта  newsm78 там и мен ми е 3.30 - да.
Да, почти е така, само дето от Англия до Б-я не си плащаш по отделно за всяко нещо.Всичките тежат 3 кг -плащаш си 3 по таксата(аз съм на 1,2 паунда/кг)  Wink И после с Еконт до офиса. Лесно е.   Grinning

# 410
 Hug Момичета, Ради, Пате, мн сте мили, светна миии  ooooh!
Значи спокойно мога да си харесам нещо от и-бей, да си го спечеля или пък на Бай Нау да си го купя и после с него и снимки да си поръчам ихууу... Whistling
..най-много да изтормозя някои, които бяха предложили услуга преди Wink на ЛС, когато се сетя, че имам необходимост от нещо само с доставка до Англия и да го съчетая със 100на снимки  Hug

# 411
  Момичета, Ради, Пате, мн сте мили, светна миии 
Значи спокойно мога да си харесам нещо от и-бей, да си го спечеля или пък на Бай Нау да си го купя и после с него и снимки да си поръчам ихууу...
..най-много да изтормозя някои, които бяха предложили услуга преди  на ЛС, когато се сетя, че имам необходимост от нещо само с доставка до Англия и да го съчетая със 100на снимки 

# 412
anny, ако имаш нужда от помощ- насреща съм!  Peace

# 413
  • Пловдив
Момичета, като отида на стъпка плащане ми дава, че мога да платя само през пейпал.На следващата стъпка обаче ми дава да попълня номер на кредитна карта и т.н.Според вас удачно ли е да платя така или да се регистрирам в пейпал? newsm78

# 414
Някой може ли да ме светне, къде в сайта бяха допълнителните ефекти, които могат да се правят върху снимките.
Предварително благодаря и хубав ден на всички!!! Hug

# 415
Здравейте и от мен! Мнооооого хубава темичка! Браво! Искам да се включа

ЩЕ ОЧАКВАМ ПОКАНА НА thinkoverbg@gmail.com

Благодаря предварително!

# 416
Здравейте и от мен! Мнооооого хубава темичка! Браво! Искам да се включа

ЩЕ ОЧАКВАМ ПОКАНА НА thinkoverbg@gmail.com

Благодаря предварително!
Пратих  Peace

# 417
Направих си поръчката  Joy Но доставката не е 1,99 Лири, а 5,10 лири. Иначе снимките ми са без пари. Това е промяна предполагам или някаква грешка???? Защото в началото на темата беше написана цената 1,99. Много страници има, признавам - не съм изчела всичко  Embarassed

# 418
Thinkover  Confused няма грешка, след пускане на поредната тема, преди известно време промениха цената за доставка и вече си е толкова 5 и отгоре до Б-я  Crazy ..а на теб 50то снимки са ти излезли безплатни от кредита=поканата  Peace

# 419
Направих си поръчката  Joy Но доставката не е 1,99 Лири, а 5,10 лири. Иначе снимките ми са без пари. Това е промяна предполагам или някаква грешка???? Защото в началото на темата беше написана цената 1,99. Много страници има, признавам - не съм изчела всичко  Embarassed

ами трябваше да прочетеш или поне да ти кажат, от твоята регистрация да поканиш поне още едив мейл и да направиш 2 поръчки, като си ползваш кредитите и в крайна сметка за 5,20 да имаш 100 снимки като начало.

Общи условия

Активация на акаунт