Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 5

• 34 189
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Аз да ги похваля: в петък поръчах - днес са при мен снимките  Laughing. Относно качеството нямам забележки.
И да се оплача: исках да ми удължат срока на едни кредити - отказаха ми.

# 721
Това в кравата само за хора с фб акаунт ли е Crossing Arms
Влизаш и си вземаш код ли, как става? И 1 акаунт само 1 книга ли може да поръча?
Да, да и на третия въпрос пак да. Пробвах от втори мой акаунт, но ми каза, че трябва да имам поне 10 приятели. Не че не ги направих за 2 минути и не си взех втори код де. Wink
Ето я темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467197.630

Благодаря, Coolmummy! Отивам там...

# 722
Може ли някой да ми изпрати покана?

Получих покана благодаря!

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 17:01 от veronika

# 723
Пише,че ти е невалидна пощата,като исках да ти пратя.Може би някой вече ти е изпратил. Peace

# 724
Ако някой иска покана нека ми пише на лични. Трябва ми един човек, който да поканя.
Laughing Laughing Laughing
Кажи си, че искаш 5 лири да ти съберем стотинки и пратим.

# 725
 hahaha

да кажа,че съм много доволна от Габко. получам си там няколко пакета, с различни имена, а те ми ги пишат на мое име(на един и-мейл) и плащам накрая само теглото,което е 2 лв.или 4 лв. за доста пакета

# 726
  • Варна
То сега освен 5 лири или 50 снимки има безплатен колаж, увеличава се изборът Laughing

# 727
Може ли и аз да помоля за покана = Simple Smile

# 728
Може ли и аз да помоля за покана = Simple Smile
Билянче, дай мейл и гледай сеир как се избиват да пускат покани. Като да разсипеш шепа стотинки пред пейка с бабички-пенсионерки.  Laughing

# 729
Ако някой иска покана нека ми пише на лични. Трябва ми един човек, който да поканя.

Това е направо смешно! Всеки от тук пишещите има желание и може да прати покана и ако всеки напише пост като този ... ще ни трябва нова тема  Laughing

# 730

Билянче, дай мейл и гледай сеир как се избиват да пускат покани. Като да разсипеш шепа стотинки пред пейка с бабички-пенсионерки.  Laughing
Понякога ми се иска да има "LIKE бутон" на постовете - бих го използвал тук  Joy

# 731
Вече ми пратиха. Благодаря на всички Simple Smile

# 732
Момичета, калкулира ми 5.10 паунда за транспорт. Случвало ли ви се, да не аз нещо да не съм попълнила правилно?

# 733
Точно толкова си е доставката.За съжаление! Cry

# 734
моми4ета,това ми стана много интересно може ли и на мен някой да изпрати покана,благодаря предварително! Simple Smileи о6те един въпрос,на 2 пора4ка всяка снимка се пла6та по 0,009лири,така лие?

Общи условия

Активация на акаунт