Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • "Перла"
nevinn миличка неуморна си,благодаря newsm51
те такива дела на човек нервите могат да скъсат и да се точат с години,кой прав,кой крив,ходи разбери.

# 301
# 302

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 07:36 от alex_b

# 303
# 304
# 305
ПРивет перлички моиии,
въобще не съм сядала на компа през почивните дни, имах двама именика - съпруг и щерка, приготвления, гости, в петък следобед спах два часа, това много рядко ми се случва Rolling Eyes, това онова, събота и неделя екскурзия извън Пловдив, скочихме и до Брацигово, напълнихме бидоните с мин. вода, кафенцеее и така,

ето вече съм на работа, в офиса, по-спокойно и време за нета има ....
на 5-ти май си изгледах епизода в къщи Flutter

днес го чакам с нетърпение... Hug

# 306
Приятен обяд

# 307
# 308
Работата е ясна, насила се мъчи да се изкара много влюбен,  кой знае пък.    Май сватбата ще е това лято.  Е хайде, да му е честито! 
 "Той не е мъж за една жена" - Йозерман.  Той наистина не е, нз защо се е разсърдил на тези думи,  наистина не вярвам, че  може да остане  с една жена, да не говорим, че пък Идил изобщо не ми се връзва в категорията на  жените, можещи да задържат   такъв мъж до себе си завинаги.
Баща й  бил любовник на Сезен Аксу, майка й  изтърпяла това, наистина не знаем дали са разведени родителите й или майка й е преглътнала,  защото видях снимка на бащата със Сезен хванати за ръка.  Обществена тайна, както се казва.  Дали Идил прилича на баща си или на майка си?

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 12:40 от vania1954

# 309
Това е статия към снимките които поставих

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/14671062.asp?gid=222

# 310
Явно Понеделника е взел акъла на всички ни smile3511
затова за настроение са следващите снимчици от вълнуващите начални серийки

# 311

И аз да украся страничката с хубавата усмивка на Сонгюл,че започва да става досадно само за Къванчовите щуротии да четем .

Къде са сега папараците,та да свършат нещо полезно-да изловят Сонгюл и да ни зарадват с лъчезарното и лице и топлия и поглед?!...

За повече оптимизъм-малка доза "П. Мория" и щипка "М. Алгафари".

newsm11

http://bg.netlog.com/groups/toplina/videos/videoid=bg-742278

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 11:06 от vikktory

# 312
И аз да не остана по назад

# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт