Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
момъкът се хвана за главата като гледа какви сме ги натворили

и заспа

# 271
Събуди се

и се разплака

# 272
# 273
  • София

КОЯ ЕКРАННА ДВОЙКА Е ПО-ПО-НАЙ ???

Здравейте работоспособни и продуктивни момичета Hug!!!
Разследването върви с пълна пара /работи се по-няколко тези/, и няма начин всички усилия ,които се полакат ,накрая да не се доведат до желания успех Peace Поздравления за всички вас  Hug

Аз пък незнам, защо си мисля , че няма да се стигне до сватба.....нали до момента няма нищо официално /като изявление на К.Т/....Еееееееее на Идил сигурно и се иска това да стане час по-скоро,но имам усещане,че ще се провлачат нещата.... newsm78
И тази мома /въпросната Идил/, с какво се занимава? Учи ли,работи ли? ....Видяхме ,че добре се забавлява, и това и идва отвътре....или папа само от на тате парите Joy Joy Joy Joy....
Нищо не намирам за нея. Ако имате инфо ,моля давайте  bouquet

# 274
И аз търся инфо за Идил, но тц! за първи път пълно затъмнение!

И в двете екранни двойки Къванч е супер и на ниво. 

dterziiska    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 22:10 от vania1954

# 275
Цитат
момъкът се хвана за главата като гледа какви сме ги натворили
и заспа
Събуди се
и се разплака

dterziiska, бригадирке славна, умори ме, просто нямаш равна!!!  Joy Joy Joy

# 276
И аз търся инфо за Идил, но тц! за първи път пълно затъмнение!
И аз днес търсих ама нещо няма няма

# 277
http://www.gecce.com/haberler/diger/sonraki-haber-131047.html
втора част
По това време Б.С започнала снимките на филма “Gecenin Kanatları” в Истанбул. И в едно интервю за любовните сцени, казала интересни неща и за К.Т. като това, че е нормално човек да се влюби в екранния си партньор, с когото прекарва 20 ч. по 5-6 дни в седмицата.Но в същото време заобикаляла въпросите за тяхното приятелство, като отговаряла уклончиво от рода на това, че К.Т имал приятелка, но не се знае какво може да поднесе живота.Също така отговорила, че не трябва да се доверяваш на никого, дори и на себе си, защото ако имаш някой до себе си, може да дойде момент и да се влюбиш в друг, което не означава да направиш човека до теб на глупак, а трябва да му кажеш и той да си тръгне. може би с тези думи Б.С е искала да каже това, което К.Т не смеел.Точно по това време продължавала почивката му в Бодрум и в същото време той е дал интервю за някакво списание, където казал, че иска да отиде в САЩ и да вземе уроци по актьорско майсторство, да се запознае с приятели на М.Д, и да пробие като актьор.НО през месец август на К.Т му се наложило да дойде в Истанбул за представянето на филмовия сезон на Канал Д и вечерта ходили с Б.С на вечеря в един ресторант в Килос.Но всички медии знаели,че той е в Истанбул и това стигнало до ушите на М.Д, макар че К. се опитал да излъже и казал, че е в Бодрум, а не в Килос.Тогава М.Д не издържала и го напуснала, К продължил сам почивката си. След това пак е дал интервю за друго списание, където казал, че само веднъж в живота си е бил влюбен/в Азра Акън/.Това допълнително ядосало М.Д, но К. разбрал, че е ядосал Мелтем и от угризения на съвестта след 1,5 месеца раздяла се сдобрил с нея.Но нищо вече не било, както преди, те не излизали заедно и ту се карали, ту се сдобрявали. В средата на месец октомври ревността на М.Д стигнала до там, да му рови в тел. и да му чете смсите, на това той не устоял и поискал да се разделят, но тя му се извинила.К.Т дал последен шанс на тази връзка.
Б.С завършила филма и се върнала към снимките на Aşk-ı Memnu и вече се била разделила от приятеля си, но и били приписвани нови връзки, които не отговаряли на истината.По същото време тя се обидила и на К.Т, а
М.Д организирала парти изненада за младия си любовник по случай рождения му ден и му казала, че понеже станала на 40год искала да се задоми и да роди деца, но К. който почитал семейството и родителите си и казал в прав текст, че това е невъзможно. И пак дошъл краят на връзката. И на рождения ден на М.Д през ноември отишъл от учтивост, затова и на излизане от бара на снимките не бил до нея. През това време Б.С се отдала изцяло на работата си,но и било трудно да сдържи чувствата си пред К.Т. И така когато снимали любовните сцени в Aşk-ı Memnu’ и двамата били толкова разгорещени, че турският СЕМ забранил някои от сцените да се излъчват.
Дойдохме до края на приказката. Всяка приказка трябва да има щастлив край, но Бихтер и Бехлюл ще бъдат нещастни в края на сериала. А какво ли ще стане с Берен и Къванч, това могат да кажат само те.

# 278
nevinn  newsm51 newsm51 newsm51
Сърдечни благодарности получих отговори на някои въпроси

# 279
http://vbox7.com/play:762caf1a
Единствения ми любим тр.певец-Кърач с прекрасно и много подходящо тия дни послание,по ирония на съдбата към една "красива роза" Laughing...писано сякаш за нашия убавец със сбъркани,прибързани ходове

Шоп-че,мила стягай музата!Любовни трели трябва да изкараме.Втора част на разказчето за любовта ще пишем скоро както се вижда.Тоз път ще трябва като химн на брака и тържество на голямата и единствена любов да го накъдрим.За теб не знам,ама на мен хич няма да ми е лесно.Нямам никакво усещане за щастие любовно и т.н. да пиша.Къванч нещо не ме радва тия дни,нито пък той самия изглежда мн.радостен и ентусиазиран.Дано имам време да си настроя струните на такава оптимистична вълна,ама като гледам на нашия левент как му е изхлопала дъската, няма да ми остави много време да запея с възторг и ентусиазъм за бъдещия му прекрасен живот на семеен мъж.Не че харесвам Берен,но поне е настроена на неговата вълна.По-лесно щеше да ми е да стигна до нейните усещания и да ги предам в стихчета. Хади, готви се, пиленце! smile3508     love001

vikktory, ТЕНК Ю за песента!!! Страхотна е!!!  smile3501
Дотук съм с добрия тон към теб обаче!  Crossing Arms Бива ли такова нещо от мен да искаш???!!! Съжалявам, но не мога! Ще разтуряме май поетичната ни къща... Joy Няма муза, трели - йок, само размисъл дълбок... smile3518

mimola,   bouquet завърнала си се, дарлинг... Welcome, липсваше ни твоето " Mr. GreenHug

# 280
nevinn,  огромно благодаря!!!

# 281
  • "Перла"
lol4e миличка newsm51

shoppp  тен кю дарлинг  newsm51

Девойчета безкрайни благодарности за целият труд ,който сте положили. newsm51

nevinn евала за труда ти newsm51

# 282
  • "Перла"
Все пак да ви забия един въпрос:Перла до къде свърши миналата седмица,нашият герой до коя поредна глупост стигна?

# 283
# 284
  • "Перла"
Сори ,ама е грозна,ай сега не ме бийте Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт