Перла - Tatlıtuğ'a бригада - Епизод 35

• 33 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
dterziiska, наздраве! С удоволствие да ги изпиеш тези чаровници, но... само с поглед, че иначе е грехота!
А шейхът хубаво пише историята, ама дано да я напише както трябва, че и ние да сме щастливи!

# 691
Както казваше дядо Мехмет Фикри освен да го затворим в една стая и докато не я напише както трябва никакво излизане

# 692
# 693
# 694
# 695

Добър вечер Перлички!

Слушайки всички музикални предложения , които сте ни поднесли , гледайки отново всички прекрасни снимки на нашите любимци и аз се сетих за една музика която ме зарежда с много романтика и красота.Асоциирам я и с една от любимите ми снимки на Сонгюл и Къванч.

# 696
# 697
# 698

Коя беше по - голямата от двете Сонгюл или сестра и? Изглежда с Айча / прекрасна е / са наистина големи дружки.А Сонгюлчето е прекалило с грима тук.Не ме бийте , аз я харесвам когато е по -естествена!

# 699
Не само е прекалила с грима но и деколтето го бива

# 700
Момичета виждам , че има инфо за предстоящия филм на Къванч , който БИ ТИ ВИ ще излъчи скоро.Ще го гледате ли?Аз го изгледах преди месеци / в оригинал е 36 епизода /.Не ми е от любимите , защото изобщо не харесвам екшън и насилие , но пък любовната история е много сладка.Двама млади и лудо влюбени се борят за любовта си и срещу традициите , които им пречат да я изживеят/ момичето е дадено на човек по избор на бащата /.Ролята на Къванч този път е изцяло положителна.От първия момент до края е един невероятно предан , жертвоготовен и силно любящ мъж , съобразяващ се единственно с любимата си.Дори в ден днешен турците живеещи в развити общества каквито са например немците / действието на  филма започва развитието си в Берлин/ си остават дълбоко закостенели , робуващи на стари традиции и порядки.И тъй като съм живяла около Мюнхен няколко години съм наблядавала живота на такива турски семейства. Мога да кажа, че филма отразява самата действителност.Разбира се има вкарана доста драма , но като цяло е точно така.Млади хубави ,модерно облечени момичета родени , израстнали , получили образование в Германия ги дават в повечето случаи на възрастни богати чичковци.Това което го гледаме в Перла , май наистина го живее един много малък процент от съседите ни.Голяма грешка са допуснали с това , че не са продължили да следват политиката на Ататюрк!
Ще ми е много приятно ако и вие решите да гледате филма и продължим паралелно с темата за Перла да си коментираме и Менекше и Халил!Изинявам се на тези които не искат да зная предварително сюжета!

# 701
Не само е прекалила с грима но и деколтето го бива

Деколтето е доста примамващо , но и ходи.Грима обаче е изключително тежък.Състарява я.За това попитах коя от двете сестри е по- голямата.Мисля , че Сонгюл е по - малката , но в случая изглежда точно обратното.Айча също е по - голяма , но на фотото е доста по - свежа от Сонгюл.Когато беше в България си беше баш таман с всичко.Просто ослепителна!Наистина грима понякога може както и да подчертае красотата , така и да я съсипе.Не ми се сърдете момичета!Аз харесвам и то много Сонгюл.По същия начин харесвам и Къванч , но как да кажа и за него , че в момента е във върхова форма като не е ?!Напълнял е и това го прави по - груб.Изобщо не изглежда на 26 год.Аз му давам в момента поне 30.Казвам го с болка.Това обаче изобщо не ми пречи да си ги харесвам и двамата.Дано се пазят, че язък им за всичкото!!

# 702
ЕДНО ВИДЕО ЗАД КУЛИСИТЕ  bouquet
http://www.videomeli.com/video/i34wnJvrk7I/gms-noor-behind-the-scene-12.html
СОНГЮЛЧЕТО И КРАСТАВИЧКИ СИ ХАПВА МОМИЧЕТО И ПАК ОСЛЕПИТЕЛНА УСМИВКА.

ЛАГУНИ Heart Eyes КОГАТО БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА СОНГЮЛ БЕШЕ БАШ ТАМАН С ВСИЧКО
ТУК СА Я ИЗЛОВИЛИ НЕПРИНУДЕНА  Crazy

# 703

Днес от както съм седнала на компа слушам Vangelis.Насладете се и вие!Прекрасно е.

Това също е много хубаво:

# 704
Надявам  се че новият филм по БТВ ще бъде излъчван в подходящо време не че няма да го гледам в интернет Нямам нищо против да го коментираме Понеже Перла за мен е много много красива история не смятам да я съпоставям с другите им филми защото би ме отказало още в началото да гледам филмите независимо от сюжета им

Общи условия

Активация на акаунт