Съпруги на военнослужещи. II

• 88 799
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
За плажа под хотелите, Флагман и т.н., не съм съгласна хич за местата.
Ние ставаме късно и се мотаем, и отивахме на плаж чак ъкм 9.30-10ч, имаше си достатъчно и чадъри и шезлонги свободни.
Е, на някой ако не му се плаща вече за тях, отпред в повечето случаи е пълно, но аз не се пека изобщо и на мен си ми трябва чадър.
Бяхме август месец там, ако има значение.

# 436
  • Sofia
iniici по- чисто е, но и по -скъпо. И все пак може да има добри оферти аз не съм ги гледала тази година.

# 437
  • софия
Точно срещу заплащане не можехме да ги ползваме, защото испанците там се настаняваха( нормално да ги пазят за тях).
Не съм си и мислила да ги ползвам без да си платя.
както и да е, далеч съм от спорове  bouquet

# 438
Не съм видяла изобщо по плажа да се "пазят" места. Отиваш, настаняваш се, пристига човека и си плащаш.
Обикновено последните 2редици, най-отзад бяха в повечето случаи празни. Чак такъв огромен наплив от хора не съм видяла.
Говоря конкретно за плажа точно под Флагман.

# 439
  • Sofia
Mirama това беше в края на август. В пика на сезона едва ли е било така. А щом е имало и испанска група няма какво да се коментира повече- те са били най- важни..

# 440
 Ние бяхме миналата година, в началото на юли там и точно плажа под Флагман в 9, 30 вече беше фраш. За три хотела толкова малък плаж, няма как да не е пълен, пък имаше хора, които не са от хотелите .....

# 441
Здравейте,съпруга съм на офицер.Живеем и работим в София и вчера търсейки снимков материал по -подробен открих темата във форума,стана ми приятно и днес реших да пиша надявам се да съм добре дошла Simple Smile Искам  и мненията ви за ВПД Несебър ,аз лично съм чувала че базата е мн.отдалечена от града и че половината съоръжения не работят /джакузито например/ при което аз лично се замислям дали си заслужава да ходим тази година  newsm78 понеже сме за там днес рабрах ходили сме на север на св.Константин и Елена на Фрегата 2009 и на Адмирал 2010.Ще ми бъде от полза всякаква информация.Предварително благодаря Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 15:09 от nikita_gd

# 442
Добре дошла!

Миналата година бях в Несебър за втори път. Джакузито наистина не работеше, но и първия път не влезнах в него. Басейнът е много чист, много добре поддържан, но според мен джакузито си беше мръсно. В него влизаха много хора, то е малко....с една дума, не бих влезнала. Миналата година нямаше аниматори (преди имаше забавления за деца, уроци по танци). Базата  е хубава, тихо и спокойно е, но действително е доста далече от плажовете. Идеално е за малки деца. За мен най-дразнещото е, че някои си слагаха примерно в 6 сутринта хавлиите на цялото семейство по шезлонгите. Минават часове преди тези шезлонги да бъдат заети реално, а в това време за много други хора няма къде да седнат и само обикалят. Случвало се е някой изнервен или спасителя да почакат 15-тина минути и ако никой не дойде да посъберат хавлиите на един шезлонг, за да го освободят и с право. Понякога по цял ден никой не се е появявал да легне на хавлията.
В Созопол плажа е много близо (там бях преди 2 години), но в Несебър стаите са по-хубави. Басейнът в Созопол  почти никой не го ползва, но е много хубав и ако човек иска да плува спокойно, там е идеално за целта.

# 443
  • Някъде в Европа...
Здравейте,съпруга съм на офицер.Живеем и работим в София и вчера търсейки снимков материал по -подробен открих темата във форума,стана ми приятно и днес реших да пиша надявам се да съм добре дошла Simple Smile Искам  и мненията ви за ВПД Несебър ,аз лично съм чувала че базата е мн.отдалечена от града и че половината съоръжения не работят /джакузито например/ при което аз лично се замислям дали си заслужава да ходим тази година  newsm78 понеже сме за там днес рабрах ходили сме на север на св.Константин и Елена на Фрегата 2009 и на Адмирал 2010.Ще ми бъде от полза всякаква информация.Предварително благодаря Simple Smile

Здравей!
По скалата за оценяване на станциите, по мое мнение, Несебър е на последно място...отдалечено е от плажа...на плажовете на Сл. бряг няма къде да се паркира, скъпо е...да си сложиш собствен чадър е немислимо.../последните 2 год бях на почивка в Сл.бряг...ами на плажа е по скъпо, отколкото на плажовете на Родос и Бенидорм примерно.../ За самата база наблюденията ми са от преди 5 г, веднага след ремонта...после съм ходила по всички други военни станции, ами не е нищо по различно....джакузито е мн малко например....Мисля, че от всички си заслувава  на Флагман...не случайно и само тя е хотел...и на Созопол, но там самия комплекс е по/скоро за двойки без деца  Mr. Green

# 444
А като споменавате Сл.бряг  миналата година се чу нещо за там ,че МО щели да ползват или дори наемат база на МС ... дори името се разбра "Шипка " някой знае ли нещо по въпрса newsm12

# 445
  • Някъде в Европа...
А като споменавате Сл.бряг  миналата година се чу нещо за там ,че МО щели да ползват или дори наемат база на МС ... дори името се разбра "Шипка " някой знае ли нещо по въпрса newsm12

E че тя беше наета...много близки роднини ходиха там и останаха много доволни...даже не миналата ами още 2009г я имаше като възможност за почивка...то си е хотел това и беше отпуснат и за военните...лично аз съм виждала телефоните за резервиране на почивки там при обявените карти за съответното лято  Peace Самият хотел Шипка е на първа линия ....

# 446
Явно в поделението на мъж ми не се отпускат изобщо за там...Но след като функционира и има реално почивали е добра алтернатива все пак за други които имат рално нужда от почивка и вариант да не се бутат и изместват за един ПД всички

# 447
  • Някъде в Европа...
Явно в поделението на мъж ми не се отпускат изобщо за там...Но след като функционира и има реално почивали е добра алтернатива все пак за други които имат рално нужда от почивка и вариант да не се бутат и изместват за един ПД всички

Нямаше обявени карти за там...просто пишеше, че хотелът може да се ползва от военните за почивка на военни цени и бяха дадени тел за контакт...обаждането и резервирането стана по този начин....и това беше обявено на таблото, където бяха обявени и картите за почивка, поне при нас  Peace

# 448
Здравейте, момичета! И аз съм съпруга на военнослужещ. Моля ви, дайде ми повече информация за къмпинг "Чайка". Знам, че бунгалата са ремонтирани, но какво точно представляват, и най-вече на какво разстояние е от плажа?

# 449
Здравейте, момичета! И аз съм съпруга на военнослужещ.  Ние ходихме на х-л Шипка 2009 г - беше ужасно преживяване. Макар за миналата година чух, че нещата са се подобрили значително /след мноооогото отрицателни мнения в книгата за гости/. А миналата година бяхме на Фрегата - там много ни хареса, стълбите въобще не ни пречеха /макар малката да искаше понякога да я носим/, храната беше страхотна, но е малко шумно, защото е над пътя, + има децата къде да играят. Ходихме на разходка - х-л Маяк е малко над Фрегата и там шума от пътя не се чува. Мислим тази година да се пробваме отново за Фрегата, но нямаше карта която да ни устройва, така че ще звъним май, за да видим какво е останало. А който иска за хотел Шипка, да звъни направо в агенцията.

Общи условия

Активация на акаунт