дебелите бедра- кога ще са на мода :)

• 6 251
  • 17
  •   1
Отговори
здравейте мили мами
искам да намеря решение на този проблем но не знам как. нещата стоят така: като цяло не се оплаквам от външният си вид единствения проблем е че каквото хапна и ми се лепи на бедрата, не мога да пазя диети защото веднага ми се отразява на лицето-ставам като сухар:) а тлъстинките по бедрата си стоят и не знам как да ги махна. ако може някакъв съвет хапчета или тренировки-изпитани версии..... каквото и да е само да има ефект
благодаря предварително

# 1
mary_mj страшно заглавие на тема! Peace
С всяка диета или прием на хапчета се отслабва цялостно. Няма диета, която да сваля само на определен райн от тялото. Тъй като пишеш че проблема  е само в бедрата, бих те посъветвала да наблегнеш на спорт. Упражнения с тежести и кардио. Ако нямаш възможностда ходиш на фитнес потърси в youtube упражнения за тази част на тялото, има много интересни клипчета за упражнения в домашни условия. Също така има и такава тема във форума за упражнения в дом. условия. По-хубаво от спорта няма, естествено съчетано с разумно хранене. Но целенасочено отслабване, стягане в определни области можеш да постигнеш само с движение.

# 2
моята болна тема... и аз съм така- де що имам сланинка по мен, все е по бедрата. не мога да се включа с полезен съвет, но ще следя отговорите на другите  Peace.

# 3
Т.нар. упорити мазнини си отиват последни. Отидоха близо 2 години съобразяване на храненето + яки тренировки, за да стигна до изчистване на проблемните области (и при мен са бедра и дупе). Не казвам диети, но ако ядеш картофена яхнийка за вечеря, няма да стане това с бедрата. Трябва упорита борба с години или просто се примиряваш, че си с по-големи бедра и че са женствени Wink
А, да, лицето ми се изпи. И аз не си харесвам хлътналите бузи, но повече не си харесвах бедрата, така че имаше и жертви  Tired

# 4
За тлъстини по бедрата и ханша бих препоръчала хранене с повече протеини и зеленчуци, избягване на хляб и сладко, а също да не се употребяват мазнини. Този вид хранене, съчетан с някакви тренировки ще намали обиколката на бедрата и ханша.

# 5
Кажете подходяща гимнастика?

# 6
клекове и напади с щанга на гърба

след 2 години НВХ и такъв тип трениране имам ве4е о4ебийна разлика
но се иска постоянство и упоритост до живот
малко отпускане и си отново в изходно положение

# 7
Вече са модерни  Laughing не видяхте ли новата Мис Бг   Wink
http://www.bliasak.bg/gallery/photo/events/0/307_5/11043_0.html  

# 8
че кое пък и е дебелото на нея? Или грешна снимка съм видяла? Ромина ли се казва? Ако е тя, си изглежда сууупер. А дебели бедра не видях Thinking

# 9
Дала съм снимки, за мен това са дебели бедра  bowuu На останалите на общата снимка от конкурса тоже.
На вкус и цвет, товарищей нет...

# 10
е те са си на мода....
даже, който мъж търси удобство... ги предпочита!
хи-хи-хи
Simple Smile
иначе... ако проблема е в обема на мускула отдолу, разтягайте вместо да го свивате
ако е в обвивката на мускула, решението е диета
 Sunglasses

# 11
А когато има сланинки от вътрешната част на бедрата?

# 12
Както и при мен   Embarassed ?!

# 13
# 14
диета...
този мускул там е дебел колкото пръст на ръката и каквито и упражнения да правиш, няма да гори кой знае колко
Sad
уви!

Общи условия

Активация на акаунт