Печати за нокти - 6

• 104 036
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Искам да ви попитам някой поръчвал ли е от въпросните малки печати от Амазон? В ибей в момента не ги намирам. А се чудя от американския амазон дали ще ми ги доставят. Като гледам сумата се върти около 30 лв и вероятно ще я надхвърли, това май значи че ще се плаща и ДДС.
Моля някой поръчвал вече да разясни, от къде точно ги е поръчал и колко му е излязло.

# 241
  • Бургас
Последните ми експерименти (нещо нямам муза, а и мерникът ми нещо е разцентрован напоследък Crazy):
 -заигравка с велурен лак и топ-лак и семпло печатче
 -леко незабележими шарки
 -и малко по-забележими
 -един измъчен модел върху матиран лак (изтраял точно 1 ден)
 -лилави матово/лъскави вариации
 -френски с шаренийка  Crazy

# 242
Брадата, точно 'измъченият' ти модел най-много ми харесва  Grinning

# 243
 bradata,на мен всичките мнооооогооооо ми харесват!Кога ще стана и аз толкова добра?!

# 244
  • Бургас
Бубе, шефче (честито между другото  bouquet), ако беше край мен като го правех...щеше да умреш от смях. Лошото е, че това е единствения пръст, който стана за свяст, защото останалите се размазаха зверски от топа (ползвах матиращ топ направо върху напечатаните нокти) и стана мааазало Mr. Green

Пепи, въпрос на практика, мила - не съм чак толкова добра Blush

# 245
Да гледам готини маникюри при вас, че аз декорации не нося. Hug  bouquet

# 246
Брадата, точно 'измъченият' ти модел най-много ми харесва  Grinning

И на мен...  hahaha

# 247
  • София
Искам да ви попитам някой поръчвал ли е от въпросните малки печати от Амазон? В ибей в момента не ги намирам. А се чудя от американския амазон дали ще ми ги доставят. Като гледам сумата се върти около 30 лв и вероятно ще я надхвърли, това май значи че ще се плаща и ДДС.
Моля някой поръчвал вече да разясни, от къде точно ги е поръчал и колко му е излязло.

Аз ги поръчах от ибей. Големият комплект - 21 печата - към 40 лв излязоха. Дойдоха в малък плик директно в пощенската кутия. Бяха изпратени от Хавай и обявената стойност беше 10 долара, ако не греша.
Моите се забавиха с около седмица повече, отколкото на другите момичета, които бяха поръчвали - но при нас нещо мотаят пратките от САЩ явно Tired

# 248
  • София
И аз исках да си ги взема от ибей, но същия продавач ми каза, че само в амазон ги продава вече. Поръчах ги и пристигнаха в пощата за около 10 дни. 30 лв. (+/-1/2лв.) ми излезна всичко. Много се притеснявах, но стана много лесно и бързо.. даже мислех да използвам посредник..  ooooh!
Купувай смело Peace

# 249
обещаните снимки...
Мноооого бледи излизат тези печати обаче.По препоръка си взех 107 и 108 на Голден Роуз.
Честно казано ще изчакам да си взема от Щатите,че по-евтино излизат,а и няма да ги мъкна по самолети.Засега ще карам така.

Да ми препоръчате черен лак за печати?

http://picasaweb.google.bg/lh/photo/ZjzKwOlSpLmGPKTRcYMXjA?feat=directlink
 http://picasaweb.google.bg/lh/photo/rGeTa-tnopxKi6IADtKuAQ?feat=directlink

# 250
  • Пловдив
bubchen, Майка Зайка , благодаря ви!
Miss_Diva, благодаря за снимките! За черния лак - вземи си какъв да е лак и му капни няколко капки черно мастило от химикал и готово.

# 251
Здравейте и от мен! Нова съм тук и само Ви гледам и много ви се радвам какви красоти сте си направили! Де да можех и аз така. Някой по-нагоре беше писал че който си го може го може. То добре че бяхте Вие и аз да разбера че имало много тънко фолио върху шаблончето  Embarassed  Embarassed  Embarassed , иначе... Confused ...  Едно мацане падаше -преди да махна фолиото. Ама сега всичко върви гладко и бързо Grinning.
 Та да питам на мен не ми се получава нещо с черната и бялата боичка на Голдън роуз-пак от Вас знам. Оставих ги 3 часа отворени-да изветреят- ама пак не ми се получава. Стои едно такова мътно и почти не се вижда, що така не знам  newsm78. Има ли и други тайни който аз нещо не мога да схвана, или си е до навик на ръката и бързина на взимането на печатчето???
Поздрави на всички. Приятен и усмихнат ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 252
  • София

Та да питам на мен не ми се получава нещо с черната и бялата боичка на Голдън роуз-пак от Вас знам. Оставих ги 3 часа отворени-да изветреят- ама пак не ми се получава. Стои едно такова мътно и почти не се вижда, що така не знам  newsm78. Има ли и други тайни който аз нещо не мога да схвана, или си е до навик на ръката и бързина на взимането на печатчето???

Тайната е да си купиш бяла боичка на Конад  Hug

# 253
  • София
момичета,
спешно ми трябват печати за нокти във Варна. Насочете ме за магазин в района на "Чаталджа"?

# 254
Има едно магазинче "Всичко по 1 лев", точно срещу пазара, по посока от ДСК към бар Мохито. Там преди време бях гледала, че има от евтинките печатчета.

Общи условия

Активация на акаунт