Печати за нокти - 6

• 103 895
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
От мен един среднощен опит с новите ми печати за френски - цетето е от други
http://linkata.snimka.bg/other/drugi.244761.19379238
http://linkata.snimka.bg/other/drugi.244761.19379237
За боичките на конад да кажа че бялата е супер, но розовата ... имам си друг лак дето ми докарва доста по наситено розово. Пробвах я и на тъмна основа, доста по-добре се вижда отколкото на безцветна. И понеже първо се налепах с розовото и реших че не се виждат достатъчно цветята, повторих с бяло. Естествено не можах да олуча точно на същото място да лепна печата и се получи леко разминаване, което дори ми хареса. Цветята изглеждат като рисувани с два цвята.
Да кажа и още нещо което токрих - големите амазонски печати стават перфектно и за френски. Налепвате нокъта с изолирбанд - аз поне така направих, може и лентичка за френски, и после на тази част която се вижда поставяте големия печат. Част от него разбира се отстава по тампона. Получава се добре, дано да съм го обяснила разбираемо.

# 376
  • София
Ето го в розов вариант, малко по-фино изпълнение:

# 377
  • Пловдив
Pampita, страхотно се е получило!

# 378
  • София
Pampita, много е хубаво, кой е тъмно розовия цвят?

# 379
  • София
Твоя "любим" -  Strawberry fields, но печата е правен с едно цикламено на Фльормар.

# 380
Здравейте момичета!Влизам да се похваля,че най-накрая се сдобих с шаблон на конад за цял нокът Grinning
Но снощи като го пробвах малко се разочаровах-ноктите  ми не са чак толкова дълги,но остава празно по тях.Наложи се да ги скъся и днес пак ще пробвам!
И да ви попитам печата на конад по ли е голям от другите евтините печати?

# 381
  • Варна
Pampita, страхотно се е получило!

Mного яко се е получило!!!!!!!!!!  bouquet

# 382
  • София
Твоя "любим" -  Strawberry fields, но печата е правен с едно цикламено на Фльормар.

Явно е от кожата на ръцете.... не теб седи прекрасно, много ми хареса!

# 383
  • Бургас
Побут Mr. Green

(забравих, че трябва да се изчистя преди да снимам, а после ме мързеше, та простете за лекото зацапване Blush)

Pampitka,мнооого ми хареса и на мен това моделче Hug Отдавна съм харесала този дизайн на шаблона, ама пусто не ми се дават 10лв за две картинки и половина, защото май само толкова ми харесват от целия шаблон Tired

# 384
и мен ме заребихте с тези печати,някой знае ли къде във Варна се продават?

# 385
  • Пловдив
bradata, много хубав модел и много хубаво си се лакирала. На мен ми е трудно да си оформя ноктите и още по трудно да се лакирам като хората.

# 386
  • Пловдив

Аз идея си нямам защо ще отговоря, но се изкуших  Shocked  newsm78 Shocked. Може и да не го пиша правилно, но през поне две страници някой пита за печати във Варна и все му отговарят в магазините за левче или до гаражите в или около Колхозния. Ама идея си нямам какво е Колхозния  Joy.

# 387
  • Варна

Аз идея си нямам защо ще отговоря, но се изкуших  Shocked  newsm78 Shocked. Може и да не го пиша правилно, но през поне две страници някой пита за печати във Варна и все му отговарят в магазините за левче или до гаражите в или около Колхозния. Ама идея си нямам какво е Колхозния  Joy.

Joy Joy Joy
Даааааааааа,накрая ще почна да се цитирам.............Колхозния е Колхозния пазар........

Нади,комплекти и само шабони има на гаражите на Колхозния.Комплектите за около 3лв(има и по около 10лв на Диферо,но не са по-качествени).Шаблоните да кръгли(1,70лв на Ала-Бала) и осмоъгълни(2лв на по-голямата Ивела).Успех в избора!!!!!!!!!

# 388
Точно на колхозния мислех да проверя,а тези на Конад няма ли ги?

# 389
  • Варна
Точно на колхозния мислех да проверя,а тези на Конад няма ли ги?

Не.Има ги на големия Елитис,ама няма почти никакъв избор на шаблони и боички.По-добре си поръчай от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт