Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв вид крем обикновено се използва за приготвяне на торта "Червено кадифе"?
Какви са теглата на съставките за крема от крема сирене за червено кадифе торта?
Какви са първите и последните торти на участниците в юбилейния форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв вид крем обикновено се използва за приготвяне на торта "Червено кадифе"?
Тортата "Червено кадифе" обикновено се украсява с крем от крема сирене. Някои варианти включват използването на млечен крем, като маскарпоне, крема сирене или сладкарски сметана, или цедено кисело мляко и крема сирене. Кремът от крема сирене се приготвя чрез смесване на размекнато крема сирене с размекнато масло, пресята пудра захар и ванилова есенция или пакетче на прах.
-
Какви са теглата на съставките за крема от крема сирене за червено кадифе торта?
-
Какви са първите и последните торти на участниците в юбилейния форум?
Участниците в юбилейния форум споделят своите първи и последни торти, демонстрирайки значително развитие на уменията си. Това включва разнообразие от торти, като Барби, Династия, тигърчета, рула на Лео, мидички и други красиви и вкусни творения. Участниците изразяват своята благодарност към форума и другите участници за вдъхновението, помощта и приятелството, които са получили.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са някои от началните опити на участниците в темата?

Благодаря Ви, Госпожо!!! Мисля го аз. Развихрила съм си мислите още от обяд, когато видях клипчето. Но!
за да го измислим, трябва някой да каже какви са съставките на това чудо, което маже мацката и тогава вече да помислим каква гърмяща смес да си забъркаме като заместител. Иначе, като отливка на самото килимче, би могло да се постигне с някакъв силикон, който обаче остава пластичен след като изсъхне. Незнам как точно се нарича това килимче което използва мацката, но него можем да го изобретим в домашни условия, само трябва да разпитам любимия за стоителните материали на пазара.
ММ е доста гъвкава и се топи супер в МВ. става доста мека и полутечна като е загрята. Обаче тя пък адски лепне докато е топла. И отделя една мазнина която после изчезва, но тя ще пречи на напудрения вейнър според мен, защото ще поеме нишестето и пак ще залепне. Дайте съдържанието на това което се бърка и заедно ще го обмислим и префасонираме.

реших да правя торта.

на Бг инстанциите