Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 100

• 98 829
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Тортата на малкия от снощи и една пръчка от днес . Отивам да поспя , че последните 2 вечери не ми се събират и 8 часа  ooooh! . Утре ще кача повече снимки и ще коментирам вашите неща  Simple Smile

# 526
  • Vaudreuil Canada
nin4e много се опасявах че ще се заформи някоя бъркотия с тази моя реплика но добре че си ме разбрала правилно - просто Наталинка не влиза много често в темата и не може да следи новите рецепти за да ги добавя в библиотеката.

Райче пак "мънички" тортички си спретнала - тази с шапката много ми харесва - на шапката горната част картон ли е? В другата определено си вложила много усилия. И другата от през седмицата ми хареса - не видях да е толкова крива колкото си я описала - даже напротив.

patriyani Честито със закъснение. Много красива торта - страхотна комбинация на цветовете. И предната с пух и компания е много сладка.

Катя (Сливен) и двете торти са много стилни и нежни.

ani_d   много хубава е станала панделката - поддържам теорията че трябва да има цветчета по цялата лента но и така добре си я докарала.

van444eto  заека е уникален - голям сладур. Другата също много ми харесва пък и големичка изглежда.

mmmStelxen_m много интересно решение за торта и надпис ..  Mr. Green

Миша китката много ми харесва продължавай смело напред.

antoan2006 чудесна е тортата а мишката е един път... и е много нахилена - то при толкова кашкавал оставаше да не е. И предната ти торта беше много изпипана (рейнджърса).

rumi73 ако знаеш как се облизвам на такива торти ама все не стигам да си спретна една такава и да си я изям сама.

Ani_Boland добре си си пошприцовала - браво.

Ивейн тортата ти е уникално пипната - мишаната е страхотна - продължавай да ни радваш с такива красоти.

betina33   торбичката е чудна - браво за цвета и релефа.

orhid  много добре се справяш - браво!

Раче много красиво сърце

Петя кошницата е много добра

михаела73 и твоята кошница много ми харесва.

danito1988   много работа си свършила с къпкейковете - много добре са се получили.

stefina и ти си се постарала добре със сладките - много са хубави. Знам колко времеядно упражнение е така че голямо браво от мен.

ai-ai  трудно ми е да коментирам такива торти но пък твоя коментар много ме развесели - клиенти ... с тях не се спори.

Спирам до тук въпреки че има още красоти в темата.... но на мен просто ми се затварят очичките...

Ванче кога е бала на девойката? Албенче а на твоята?

# 527
  • Пловдив
...........

Не съм нито една от двете, но знам че и на двете девойки бала им е днес  Simple Smile

# 528
Уникални сте момичета  smile3501 аз вместо торта имам въпрос – Прави ми впечатление, че се продава готово захарно тесто/модел. маса/  и фондан,  каква е разликата м/у двата продукта и тестото само за моделиране ли е?  newsm78

# 529
  • Бургас
...........

Не съм нито една от двете, но знам че и на двете девойки бала им е днес  Simple Smile

Албенка е днес , а Ванчето във вторник  Heart Eyes
И в тази връзка  
Албенка ,Честитооооо да ти е живо и здраво порасналото момиче , желая и много късмет в живота   bouquet Чакаме снимки и торта  Crossing Arms
Страхотни торти виждам - неизчерпаеми сте на идеи, всички ми харесват 
Цитат
MI6A отказа ме да правя цветя. Правя първи опити да правя цветя и много им се радвах,но като видях твоите разбрах какъв провал са моите. Браво ,много ми харесват!    С формички ли ги правиш?

Нямам формички изрязвам  ги на ръка , разполагам само с тел на Уилтън № 19 и 22 , но имам огромно желание да ги науча тия пусти китки - ех мечтиии newsm03

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 09:20 от MI6A

# 530
Момичета много благодаря на всички за коментарите относно тортичката ми  Heart Eyes Моите направени торти се броятна пръстите на двете ми ръце, затова не смея да коментирам вашите красоти....  bouquet
Албенче Честито! Да ти е жива и здрава абитуриентката! Да и върви по вода и никога да не се съмнява  за това което прави...

# 531
Добро утро момичета   bouquet
Да покажа първата си торта  Rolling Eyes

Днес мъже ми има рожден ден и ще му занеса на работа. Три дена се криех и правих торта без да я види  ooooh!

Искам да поблагодаря за помощ г-жа Стихийно бедствие   bouquet Heart Eyes

# 532
Алиона невероятна първа торта! Браво!  Peace ЯА мъжа ти със сигурност ще е доста изненадан, колегите му също! Да е жив и здрав рожденика и все така да го изненадваш! Mr. Green

# 533
Специално за вас .
За здравето на Илиана.  bouquet

# 534
Албенче, да ти е жива и здрава щерката. Много късмет й желая. Тортата изглежда страшно апетитна.

patriyani, много ми хареса тортата - и цветовете, и дизайна са разкошни.

Рая, огромни торти. И както винаги изглеждат перфектни.

Alyona, че първият ти опит страхотен бе. Браво.

# 535
  • Бургас
Честито на абитуриентката Илиана! Лек път в живота й желая, да покори много върхове!
Това е моята торта от събота. Правих я за 76-я РД на баба ми, която дойде от Пазарджик, за да се видим Grinning

# 536
  • Vaudreuil Canada
Албенче да ти е жива и здрава абитуриентката - много щастие и желая.

# 537
  • София
Албенка - да ти е жива и здрава щерката! Много здраве, късмет и успехи! А тортата е страхотна! Освен огромна изглежда и невероятно вкусна! Лиги ми потекоха.
Ивейн - невероятна както винаги! Това мишле (рисуваното имам предвид) е толкова сладко!!! Просто думи нямам. Тортите ти са толкова уникални и стилни. Страшна фенка съм ти!
Рая - страхотни произведения! Как ги правиш тия огромни торти?!?!? А и толкова пипнати. Браво!
Миша - нищо аматьорско не виждам в това букетче. Аз съм толкова скарана с тая тел, че и едно цвете не мога да направя, а камо ли клонки и букети. А тел откъде си намери? И с гъмпейст ли работи или с няква друга захарна маса?
Ванче - заекът е трепач! Такъв сладур. А ушите са станали страхотни така рошави. А другата торта ти е супер стилна и барната. Как докара такива наситени цветове? Чакам с нетърпение творението за бала на твоята госпожица. И в аванс и на нея да пожелая всичко най-хубаво и прекрасен бал!!!
Катя - и двете торти са разкош, особено първата. Толкова са нежни и красиви, а цветово - прелестни!
Патрияни - супер ти се е получила тортата, а комбинацията от бяло, черно, червено е страхотна. Класика! Може би като форма ми идва леко разплута, но аз и на половина не бих се справила така добре с тия криви и килнати етажи. Все се каня някой ден да се пробвам с нещо подобно, но все ме е шубе. Вътре каква ти беше тортата? Питам, защото ми се струва, че кремести и сиропирани рецепти не са подходящи за тоя вид торти. Трябва да са по-кексови и сухи. Поне аз така мисля.
Бетина - торбата с парите ти е станала супер реалистична. И аз да питам как докара текстурата, че да прилича на истински чувал?
А това са моите две тортички от миналата седмица. Първата я снимах в два вариянта. Този с мидите и рапанчетата отгоре е неофициалният. Просто ги бях направила, а не остана място къде да ги сложа. Та реших поне да ги снимам. Много им се радвам, защото ги правих без каквито и да било отливки, молдове и формички, а пък общо взето приличат на истински. С оцветяването се изложих доста, но толкова мога. Вторият вариянт с чадърчето си беше оригиналът. Тортата е за първата годинка на едно момиченце. Майката искаше морска тематика (да има море, плаж, чадъри, палми...) и на мен това ми хрумна като дизайн. Не е много детска, да не кажа хич, но това е положението.

Тази пък беше на тема гормити. За жалост не ми се получи добре тая работа с картинката на вафлена хартия. Тортата я измазах с моя си шоколадов крем и отгоре залепих картинката, намазана с маслен крем от обратната страна. Всичко си беше ОК, докато не реших да я мина отгоре с разтопен желатин. След като желатинът стегна, картинката се отлепи. Наложи се да я лепя отново, но този път пробвах с глюкоза. Позамазах положението, но като цяло хич не съм доволна. Дано поне детето си я е харесало. Иначе самата торта беше доста височка - към 16 см.

# 538
  • София
Нещо съвсем скромно от мен

# 539
А това е изненадата за абитюрентите.

Повече ,ще пиша утре  love001

Общи условия

Активация на акаунт