Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 100

• 98 829
  • 741
  •   1
Отговори
# 555

Честито на всички, които имат повод да празнуват! На абитуриентите им пожелавам попътен вятър! А на вас момичета честита стотна тема! Дано празнуваме заедно много по 100  Wink  Благодаря ви че ви има!  Hug

# 556
  • Vaudreuil Canada
Ванче да ти е жива и здрава девойката и да е много щастлива.

# 557
  • Бургас/Пз
Ванче, честита ти абитюрентка, да ти е жива и здрава и всичко с което се захване да бъде успешно!  bouquet  bouquet  bouquet

Бетина, страхотни обувки, браво на тебе, чакам тортата върху която ще бядат!

Албенчеее, душата ти тази година много поводи имаш - абитюрентка, булка, всичко на куп. Поздравления само да те радват и приятни емоции да ти носят! Тортите са невероятни!  Peace

Alyona, много добър първи опит, продължавай все така!

Кате, страшен паток, суперски е, и огромен също!  Hug Hug

Честита награда на Рая, може ли линк към тортичката , че нещо съм пропуснала  Embarassed

# 558
  • София
Чудесни неща видях последните 5-6 страници!

Ивейн - много красиво!!!
Патрияни, етажираната, синьо-червена - много ми харесаха цветовете!
Катя - тортата с фитилите - много елегантен дизайн!
Албенче, честита зрелостничка! Тортата е много апетитно-щедра като украса, дано й е такъв и живота на дъщеричката ти:)
Ванче, прекрасна вечер на Симона!
Рая, има ли изкуствен етаж по тортата за Матю? Много работа ти е коствала, но пък е приказна! Честит приз:)! Дайте линк, че там не съм регистрирана и не влизам Praynig

# 559
  • София
Честита юбилейна тема  bouquet  Да са живи и здрави абитуриентите, много късмет им желая.Аз съм от тези дето се загубиха и една година торти не съм правила Embarassed Много хубави торти видях в темата, много нови момичета Crazy Хайде и аз да покажа последните две
и

# 560
  • Бургас
Честита награда на Рая, може ли линк към тортичката , че нещо съм пропуснала  Embarassed

http://www.sugarcraftcontest.xcerx.com/photogallery.php?album_id=11

# 561
Шемет "вестоноске" такава  Joy , сън не спиш ти да докладваш кой е спечелил . Да ти кажа единственото с което моето дъми спечели пред твоя страхотен букет е "мозайката" . Иначе твоите цветя технически са доста по -добри от моите ( все пак са правени преди година ) .
 За тортата ...вярно се оказа "малка " 10-8-6 ...се изяде от 20 човека  Laughing - чак не повярвах . Шапката е много малка ( те такава я искаха ) , само от гъм пейст е ( квадрата е 3")
 Дими ех Дими , набитото око си е набито . Кажи сега кой етаж е "дъми"  Mr. Green . Втория трябваше да е Династия , обаче явно ми дойде малко брашното ( аз винаги слагам повече от 3 с.л , а този път не. ) , много лепнеха блатчетата и ми се скъсаха 3 от тях . Като започнах  да я сглобявам естествено нямаше начин как да я закрепя . Сглобих я  , но за покриване трябваше доста да си поиграя да я изрязвам и изравнявам и затова я оставих така , а на нейно място сложих дъмито . Първо Династията се изяде естествено ...няма някой който е ял от тази торта и да не я е харесал .
 За гарденията не ти отговорих ... скоро ще си поиграя отново с това цвете , нещо със центъра не можах да се справя , колкото и да се опитвах все на роза ми докарваше (не че няма такива които приличат на рози , но аз искам точно този вид който е в книгата на Дън)

Благодаря на всички за коментарите , тортата в действителност беше доста по-хувава отколкото на снимката . За пореден път се уверявам ,че "първо' не мога да снимам и ''второ " сапунерката ми прави ужасни снимки . Цветовете бяха тюркоазено и небесно син , а на снимката всичко изглежда синьо . Коралчетата бяха много наситен златно-жълт цвят , а са излязли направо "умити"  Sad На тази снимка са по реални цветовете http://raya1979.multiply.com/photos/album/19/Matthews_3th_b-day_cake#photo=1 .
 Албена да ти е жива и здрава абитуриентката , много успехи в живота напред . Тортата с маските е много оригинална и красива .
Ванче и на теб честито !!! Всичко най-хубаво пожелавам на Симона . Заека е голям сладур така "накълцан" , а тортата подарък - семпла и елегантна
ани-д панделката е страхотна . Това е тортата , не е нова , от миналата година е http://raya1979.multiply.com/photos/album/10/10#photo=7
Патрияни на този дизайн и аз съм му хвърлила око , "топс'и–търви" не се прави лесно ( особено с пандишпан), но като цвят и дизайн е станала красива
Альона за първа торта си се справила блестящо. Интересен дизайн на бюстието - харесва ми
Буболинка как  'огромни'  Mr. Green ...ти напоследък само 2 - 3 етажни правиш  които са винаги прекрасни . Последните  са както винаги идеално направени . Мидичките са красиви , предполагам са отнели доста време . Аз за моята си направих 5 отливки с този силикон http://www.amazingmoldputty.com/ProdDetail.cfm?Category=Silicone … ng%20Mold%20Putty . Около 300гр е ( 12 $) , но си струва всеки цент . За молдове и вейнъри на цветя върши страхотна работа
бетина обувката е като истинска
ми6а много са хубави орхидеите , всичко с опита ....нали така се учим .
Антоан интересна торта ...много детайли ....непонятно за мен кой би избрал такава за 1ви РД  Rolling Eyes Хора различни
Катя и 3 те торти са много хубави , тези малки картички на които изписваш ЧРД са прекрасни
дестини интересна интерпретация на Спящата красавица  Grinning

Да споделя нещо - кумата ми прави ремонт и "майстора" им е българин . Правил човека парти за завършването на дъщеря си , поръчал торта . Като я разрязали останал "изумен ", че всъщност това не е "торта" , а два дебели блата с малко сладко от ягоди помежду  Joy ( за българин торта без крем  ooooh!). От къде да знае човека , че "строубери филинг" , всъщност си е сладко от ягоди  Joy . Ужас , много се ядосал ....то и аз да бях щях да се ядосам ....все пак 200$ за 25см и 15 см не е никак малко .

# 562
Момичета, много спешна молба за помощ!
Правя 2 торти за утре, и точно сега ганаш-ът не ще да се сгъсти. Не ми е за първи път да го правя, така че не е до това колко дълго ще бия крема... Добавих масло (много), не свърши много работа. Нямам време (нито пари) тепърва да купувам Президент и шоколади и да правя нов... Та така, какво да добавя - сгъстител за сметана или желатин?

а на Ванчето желая дъщеря и да е много, много щастлива, да постига целите си и да върви през живота си с радост и любопитство... а, да - и обич, и богатство, и красота Simple Smile

# 563
  • Vaudreuil Canada
Шемет "вестоноске" такава  Joy , сън не спиш ти да докладваш кой е спечелил . Да ти кажа единственото с което моето дъми спечели пред твоя страхотен букет е "мозайката" . Иначе твоите цветя технически са доста по -добри от моите ( все пак са правени преди година ) .

Рая, че не съм спала тази нощ - не съм, ама не заради конкурса... преди известно време казах, че конкурс аз няма да спечеля, но темата беше много хубава, за да пропусна да си поиграя Simple Smile както вече казах участвам на олимпийския принцип. Списанието, което дават за награда слабо ме блазни - по-важното е, че сега си имам един хубав букет в къщи.
В интерес на истината бях сигурна, че или твоята торта, или тази на последното момиче ще спечели. А твоята повярвай ми не спечели заради мозайката, а заради орхидеята  Wink

Сребърен облак за да добавиш желатин май ще трябва да загрееш сместа...

# 564
  • София
Oблаче, желатин слагай смело. Аз разбивам известно време ганаша и като не  ще да стегне, желатинът винаги спасява положението. Ганашът не го затоплям, само изчаквам разтопения желатин малко - колкото да не е врял.

Рая, ЧЕСТИТО и от мен!

Destini, добре завърнала се!

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 19:39 от Rumya

# 565
Ммм, да си жива и здрава!!! Щом става, действам! Шемет, благодаря и на теб, и аз това си мислех!

# 566
Шемет "вестоноске" такава  Joy , сън не спиш ти да докладваш кой е спечелил . Да ти кажа единственото с което моето дъми спечели пред твоя страхотен букет е "мозайката" . Иначе твоите цветя технически са доста по -добри от моите ( все пак са правени преди година ) .

Рая, че не съм спала тази нощ - не съм, ама не заради конкурса... преди известно време казах, че конкурс аз няма да спечеля, но темата беше много хубава, за да пропусна да си поиграя Simple Smile както вече казах участвам на олимпийския принцип. Списанието, което дават за награда слабо ме блазни - по-важното е, че сега си имам един хубав букет в къщи.
В интерес на истината бях сигурна, че или твоята торта, или тази на последното момиче ще спечели. А твоята повярвай ми не спечели заради мозайката, а заради орхидеята  Wink
Аз "закачливо " го казах , понеже май досега само ти оповестяваш кой е спечелил  Grinning . Естествено че принципа е "олимпийски" , а не за наградата  Grinning

Не знам при вас как е , обаче на мен Ганаш пак ми се пресече онзи ден . Това е 3тия случай в който слагам "повече" шоколад . Правих бял Ганаш и сложих почти 1:2 и се пресече

# 567
Рая-Поздрави и от мен.Ти си го заслужи!  chef

# 568
  • София
Райче, честито Simple Smile Спящата красавица така си я искаха с баладхин, такова парче плат което ми дадоха нямаше как да го закрепя и на мен въобще не ми харесва, но....

Destini, добре завърнала се!
Румя, благодаря  bouquet

# 569
Здравейте момичета,прекрасни торти сътворявате HugТова са най хубавите торти който съм виждала.
Реших и аз да опитам,дано да се справя.
Искам само да попитам,от къде мога да си взема сладкарска боя.Днес проверявах в няколко магазина,но не открих Confused
Благодаря ви предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт