Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 243
  • 360
  •   1
Отговори
# 165
Има ли още някоя негова книга  в електр, вариант за четене ?

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E2%E8%F2%E0%EB%E5

но аз лично тази най-много я харесвам  Peace

# 166
Мерси, ще погледна и тази книжка.  
Не, не трябва да са в тази последователност думите, това го разбрах от книжката,която сега чета.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 09:20 от Pinkito

# 167
Благодаря за темата!

# 168
  • Бургас
Темата май доста е зациклила. Повярвайте ми заслужава огромно внимание. Това е техника, която цели цялостно пречистване, както на нас самите, така и на заобикалящите ни. Когато прочетох за метода в темата, нямах представа за, какво точна става въпрос. Стори ми се лесна и я приложих - подейства, дори и да нямах идея, какво точно правя, но когато човек е разочарован е готов да направи всичко, само и само положението да се подобри. Така направих и аз. След време бях забравила за техниката, когато приятелка ме попита дали съм чувала нещо зо Хоопнопоно. Естествено, дори съм я прилагала, но как действа и какво представлява нямах ни най-малко идея, освен прочистващите думички. И така взех книгата, прочетох я и съм силно заинтригувана.

# 169
Попадам в темата точно когато се мъча да взема вярно решение за бъдещето на дъщеря ми (седмокласничка) и съм сигурна, че това не е случайно. Прегледах първите две-три страници, след малко ще се върна да чета назад.

Виждам, че обсъждате къде има книги на Витале в електронен вариант - почти всички ги има на английски от пайрът бей и аваксхоум - нарочно не ги изписвам на латиница. Някои са аудиокниги - точно тази Zero Limits съм я слушала, както и един семинар на Витале и Хю Лен. В семинара се спомава за синьото шише, което е важно да е стъклено.

ПП - Попрочетох назад за синьото стъклено шише - стъклото е важен момент!

Благодаря за темата   bouquet

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 16:55 от Перископ

# 170
Много хубава тема! Благодаря ви, че я има!
Сега само надничам, но скоро ще отделя време и ще прочета всичко  Heart Eyes

# 171

Добре, а освен мантрата на Хоопонопоно, каква друга техника за изчистване до нулата /както я нарича Джо Витале/ има? Нещо май не ми стана ясно. newsm78 Помня, че споменаваше, че другите методи не можел да ги каже, бил подписал декларация за конфиденциалност. Но все пак, ако аз пропускам нещо, моля, бихте ли споделили.  Hug

Или просто... вие какво правите /освен мантрата 'обичам те, прости ми.../, за да се изчистите от спомените, които са причина за нашите неудачи.

# 172
Аз ги "предавам в ръцете на Господ".
Помолвам да бъдат излекувани по най-подходящия начин в най-подходящото време.  Hug

# 173
за спомените моята е рецепта е прошка Peace
но там е всичко с времето си,без насилие и бързане
и Хоопонопоно обаче действа  Grinning

# 174
Попаднах на темата миналата седмица и доста ме заинтригува. И аз като всеки си имам какво да чистя и реших да видя дали Хоопонопоно е за мен. Започнах да си повтоарям мантрата и стараех колкото мога да вникна в смисъла на думичките. В началото забелязах много явно как се успокоявах и как ми ставаше по-добре, не реагирах на обичайните ми дразнители, "виждах" някак си отгоре провокациите и не им се поддавах. В един момент, обаче, сякаш пропадах в нещо като дупка - оприщваха се събития, реплики, раздразвах се много от нещо, което бих могла да подмина, от отсреща ми отвръщаха много агресивно, ставаше нещо като лавина. По някое време стихваха нещата или изведнъж се разсейваха облаците, но определено ставаха неприятни неща. Някъде четох, че с практикуването на Хоопонопоно е възможно моментно задълбочаване на проблемите и че дори и да стане така е важно да се продължи с практиката. Може би в случая не ми се е случило нищо по-различно от обикновено, но заради мантрата или заради раздвижването на някаква енергия съм станала по-чувствителна и по-осезаемо съм долавяла вибрации в настоящия момент.

Много ми е интересно дали на някой друг му се е случвало по подобен начин практикуването на хоопонопоно и да прочета вашето мнение какво всъщност ми се случваше...

# 175
При мене някои неща се объркаха, а други се пооправиха.. но не знам дали е от това или по принцип така е трябвало да си стане.... newsm78

# 176
  • Бургас
От мен за всички останали именници и техните семейства  Two Hearts Two Hearts  Two Hearts

За тези, които се борят с излишните килограми  Wink   261uu

Независимо, че бях смъкнал 40 кг, аз все още имах около 8  излишни. И тъй като се борех с наднорменото тегло, реших да се консултирам с д-р Хю Лин по този въпрос. Той ми отговори на следващия ден.

Поговорете с Вашето тяло. Кажете му: "Обичам те! Харесва ми как изглеждаш! Благодаря ти за това, че си с мен! Ако съм те обидил, моля те, прости ми!" Спрете  и изследвайте тялото си. Нека очите Ви се изпълнят с любов и благодарност. "Благодаря ти за това, че пребивавам в теб!. Благодаря ти за това, че ме придвижваш!. Благодаря ти и за това, че дишам и сърцето ми бие в гърдите!”
Мислете за тялото си като за  партньор в живота Ви, а не като за Ваш служител. Говорете му така, както говорите на малко дете. Станете приятели с него. Вашето тяло се нуждае от много вода, за да работи добре. Може да мислите, че сте гладни, а всъщност то Ви изпраща сигнал, че е жадно.
Когато пиете синя слънчева вода, Вашите спомени се променят, от вашето подсъзнание изчезва  проблемът (Детето). Вие помагате на тялото си  "да работи и да приеме Бог."  Вземете една стъклена бутилка, оцветена  в синьо. Напълнете я с вода от чешмата и я затворете /с тапа/. Поставете бутилката на слънце или под крушка, най-малко, за един час. След това пийте от нея. Изплаквайте тялото си с тази вода  след душ или вана. Използвайте я за готвене, пране и за други цели. Със слънчевата  вода  можете да си направите кафе или горещ шоколад.

Желая, светът е добър за Вас!
Peace Of I !
Ихалиакала

# 177
Моите излишни килограми са заради антидепресантите... Какво да кажа на тялото си по повод на тях?

# 178
Моите излишни килограми са заради антидепресантите... Какво да кажа на тялото си по повод на тях?

Обичам те мое тяло, прощавам ,прости   bouquet

# 179

Общи условия

Активация на акаунт