Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 244
  • 360
  •   1
Отговори
# 150
  • София
румид, напълно ти вярвам. Може за две минути човек така да смени вибрацията, че отсрешната страна да реагира.
Поздравявам те, че си намерила желанието и чувството, с което да го направиш  Hug.

Понякога е трудно, особено в момент когато се чувстваме наранени или обидени да изпращаме любов или да си мислим за положителните качества на човека - но ефекта винаги е невероятен и действа безотказно.

# 151
# 152
esme_bolger , Много благодаря!
Стахотен жест!   bouquet
Винаги ми е трудно да намирам книгите на български. Знам, че има много в "спиралата", но голямо търсене пада и ... се изнервям.  Embarassed Благодаря за подаръка!

barbarona , избери си някаква висша сила (Бог, Майката Природа, Космическият разум и т.н.) и към нея насочи мислите си. Пак става.  bouquet

# 153
Момичета,
като чета книгата, която ни подари esme_bolger, си мисля... не е случайно, че сме се родили в тази държава. Не може ли с Хоопонопоно да си я оправим, а? Ей тъй, всеки като се съсредоточи и...
Поне малко да си я пооправим.
Какво мислите?!

# 154
Да, може. Всеки започва от себе си и става като една огромна вълна.... Heart

# 155
Ама като отправяме своите мисли "Съжалявам! Моля, прости ми! Благодаря! Обичам те!" трябва да си мислим за ситуацията, в която се намира държавата ни, нали?
Например, мисля си аз за голямата безработица, за лошото здравеопазване и анархията в цялата им организация, за др. болни теми от българския ни живот и си казвам... "моля те, прости ми!"- като осъзнавам, че аз нося отговорност за всичко това - "Съжалявам! Благодаря за всичко добро, което се случва! Обичам те!"
Така ли?
Питам, защото все още сме млади, имаме деца, а и за какво ни е да имаме знание, ако не го използваме по предназначение?!

# 156
  • Лондон
Аз пък ,не успявах да си сваля "Абсолютната неограниченост".А колко много се опитвах....ама ,не успях. Embarassed

# 157
Аз пък ,не успявах да си сваля "Абсолютната неограниченост".А колко много се опитвах....ама ,не успях. Embarassed
Как така не успя? Той е зип файл и после го разархивираш. Ти до къде стигна?

# 158
Ама като отправяме своите мисли "Съжалявам! Моля, прости ми! Благодаря! Обичам те!" трябва да си мислим за ситуацията, в която се намира държавата ни, нали?
Например, мисля си аз за голямата безработица, за лошото здравеопазване и анархията в цялата им организация, за др. болни теми от българския ни живот и си казвам... "моля те, прости ми!"- като осъзнавам, че аз нося отговорност за всичко това - "Съжалявам! Благодаря за всичко добро, което се случва! Обичам те!"
Така ли?
Питам, защото все още сме млади, имаме деца, а и за какво ни е да имаме знание, ако не го използваме по предназначение?!

И това .... Heart . Прощаваме първо на себе си за всичко, прощаваме на света, излъчваме любов....безкарайно е Simple Smile

# 159
Здравейте  Simple Smile !
За техниката Хоопонопоно не бях чувала, докато не прочетох коментари за нея в други теми от форума. Не проявих интерес.
Така се случи, че преди около месец попаднах в много неприятна ситуация, чиито последствия още преживявам. Тогава моя позната ми сподели за Хоопонопоно и че чете книгата в момента. Каза ми и думичките. От скоро започнах да си ги повтарям вечер като заспивам. Все още не мога да споделя за ефект. Спомена за случилото се е по-силен  Sad .

Интересно е, че хоопонопоно идва както и другите духовни практики, когато човек има нужда от нея.
И ето, че днес отново ми влезе в полезрението темата и я изчетох на един дъх. Заредих се с оптимизъм от клиповете и споделеното тук. Сега остава да приложа техниката и защо да не започна сега и тук  Simple Smile
Обичам, Благодаря, Прости, Съжалявам

# 160
Изчетох ви. И ми допадана.
Приемате ли нови, тепърва ще чета книгата  bouquet

# 161
Една  съфорумка ме препрати тук и ето ме на линия....Преди 2 дни изчетох темата и вечерта като си легнах  започнах да казвам  думичките... Бях ги отправила към Вселената...имам си грижи и ядове,както на всеки се случва и напоследък съм доста блокирала.  И какво стана не знам, нямах нищо на ум ....но като ме напуши един рев.....и така си поплаках,изобщо не знам за какво..нямаше никакво конкретно нещо в момента в главата ми, за което да ми е мъчно... По принцип имам си 100 неща,които ме тормозят в момента,  но в този момент не мислех за нищо конкретно..На другият ден ходех много подпухнала...леле, голям рев падна..  интересното е обаче, че по принцип,когато се наревеш или си поплачеш,казват ,че си го изливаш навун и се успокояваш..в този случай не беше така...плачех си и много ми тежеше..после съм заспала,не знам как,не помня..
Сега 2-3 дни почивам ,но тази вечер пак ще го направя, този път ще конкретизирам на къде и към кого...Сега като се замися, доста неща ми се посъбраха. На някой случвало ли му се е такова нещо? Като гледам всичките кипите от радост и щастие, което е страхотно, все така да сте !  Praynig Hug   Нали и аз затова опитвам, ама май избуших ли,какво стана не знам....

# 162
аз като гледах клипчето в началото на темата плаках.но ми подейства успокояващо, олекна ми ,много приятно чуство.

# 163
Искам да Благодаря на  esme_bolger     за книжката,сега щ зачетох, мнго е интересна и ми обясни,защо така се е случило....спрях да чета, за да се върна и да ти Благодаря!   bouquet Голямо удоволствие !    Има ли още някоя негова книга  в електр, вариант за четене ?   Hug

# 164
Сладурани, чета темата от сутринта,но на пресекулки,че имам и работа,де
но искам  да попитам последователността на изричаните думички трябва ли да е точно така, както сте я написали.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт