Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 187
  • 360
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря, Лени.  Hug Hug

# 256
Онзи ден вси взех книгата на Джо Витале и я прочетох на един дъх, имаше някои неща, които не можах да усмисля, но предполагам, че с второто прочитане ще ми се изяснят Simple Smile
Имам още една негова книга, която ми я подариха за миналия рожден ден и сега смятам да прочета всичките му книги Simple Smile

Имам един въпрос Simple Smile ако искам да привлека даден човек към мен, примерно да сме двойка, как да го постигна ? Да си представям дадения човек и да изричам " обичам те, съжалявам, моля прости ми, благодаря" ?  Simple Smile

# 257
Онзи ден вси взех книгата на Джо Витале и я прочетох на един дъх, имаше някои неща, които не можах да усмисля, но предполагам, че с второто прочитане ще ми се изяснят Simple Smile
Имам още една негова книга, която ми я подариха за миналия рожден ден и сега смятам да прочета всичките му книги Simple Smile

Имам един въпрос Simple Smile ако искам да привлека даден човек към мен, примерно да сме двойка, как да го постигна ? Да си представям дадения човек и да изричам " обичам те, съжалявам, моля прости ми, благодаря" ?  Simple Smile

Можеш да ползваш техниката с идеята да привлечеш най-точния за теб човек в този момент. По този начин използваш и Закона за привличането и Хоопонопоно,  а и зачиташ всеки чужд избор Simple Smile

# 258
обичам Ви
Съжалявам
Простете
Благодаря

# 259
Скоро ми попадна и ми харесва.Записвам се

# 260
Много ми допадат думичките и усещането, което ми носят. Сякаш са пълни с вълшебство  Two Hearts 
Обичам те
Съжалявам
Прости ми
Благодаря

Надявам се да приемате начинаещи  Hug
Прекрасна тема, връщам се да чета  Grinning

# 261
Пробвам с техниката и действа!!!

# 262
Здравейте,
от известно време ви следя. Използвам техниката и с радост разбирам, че работи. Опитах се да я популяризирам сред някой мои познати, но те не проявиха интерес. Може би момента не е дошъл за тях, а може и аз да не съм подходящата да им изясни теорията.
Искам да прочета книгите, но в момента не мога да си ги закупя. Знаете ли дали някъде ги има в електронен вариант?

# 263
  • В друго измерение
Не съм много сръчна в даването на линкове, но дано съм успяла  Embarassed
Заповядай  Hug
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E2%E8%F2%E0%EB%E5

# 264
Благодаря Heartbeat,  bouquet
Копирах си ги и трите.

Обичам те
Съжалявам
Моля те простими
Благодаря

# 265
Здравейте!
Четох, четох, но имам чувството, че не правя нещо както трябва. Нещата ми се изплъзват, не се получават. И "Неограничена възможност" чета в момента, но нещо ми липсва.
Може ли някой от по-запознатите да опише стъпка по стъпка как се практикува хоопонопоно  Praynig Praynig
  bouquet

Обичам ви!
Благодаря!
Съжалявам!
Простете!

# 266
  • varna
Здравейте Hug Няма начин да не се запиша тук... тази техника е простичка, но според мен доста ефикасна... Често в кризисни ситуации съм си повтаряла наум "Обичам те!" и нещата са се успокоявали от само себе си Peace

Обичам те!
Съжалявам!
Моля те, прости ми!
Благодаря!
 lovekiss

# 267
  • Пловдив
DANYDANY, няма нищо сложно- всичко е в това, да се повтаря тази мантра възможно по-често. 4 фрази. Засилвай я като я четеш, слушаш и повтаряш, когато имаш възможност.

ОБИЧАМ
МОЛЯ ЗА ПРОШКА
СЪЖАЛЯВАМ
БЛАГОДАРЯ

# 268
Благодаря АДИ!
Аз явно съм от малцината, при които нещата почват да се влошават, преди да почнат да се оправят. Ще дерзая.

Обичам ви
Моля те, прости ми
Съжалявам
Благодаря

# 269
Здравейте !
Аз използвам техниката от около 10 месеца и бих казала , че работи ! До такава степен вече съм свикнала с мантрата , повтарям я от мига в който се събудя сутрин , през всеки свободен миг през деня и вечер пак с нея заспивам. Докато съм под душа ,си я казвам през цялото време. Мисля , че така се чисти най -ефективно . Това ми го беше казала моята Рейки - мастер   bouquet , по друг повод , но аз си съчетах душ с Хоопонопоно  Simple Smile.
Специално искам да кажа на danydany- докато си повтаряШ  мантрата , се опитай  да се отпускаш и да се довериш на Вселената или това в което вярваш , че ще нареди всичко по най- добрия възможен начин . Не бива да насилваш и да даваш зор един вид , знам , че понякога ситуациите са трудни и сложни и не можем да сме спокойни , но е нужно да изпитваш доверие докато казваш думичките -Обичам те , Моля те прости, Съжалявам , Благодаря (за всичко).
Щом четеш книгата , в нея д-р Хю Лен казва : да не планираме , да не очакваме , единствено и само да чистим .  Така , че се освободи от всякакви очаквания . Настрой се да очакваш да се случи най- доброто за теб , без да го рисуваш в главата си с образи и картини. И ако не се случва това което ти се иска , може би това наистина е по - доброто  Wink.
Не идват лесно резултатите . При мен причината заради която започнах Хоопонопоно , все още не е изчистена напълно (10месеца) , но имам напредък . За сметка на това пък много други неща се наредиха в моя полза .

Успех! Не се отказвайте !
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт