Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 194
  • 360
  •   1
Отговори
# 240
  • BG
Присъединявам се и аз към отбора. Започвам с техниката на Хоопонппоно. Ще докладвам при наличие на резултати.

# 241
На мен ми е помагала в сферата на взаимоотношенията, но тъй като тяло, дух, душа са едно цяло- макар и по-бавно постига резултати/според мен/ Simple Smile

# 242
Здравейте!Днес и аз реших да споделя моя опит с тази вълшебна мантра.Имам проблем с излизането навън /нещо като страхува невроза,страх да не се изложа на публично място/  Sad ,но откакто Ви открих и чета темичката,а започнах и да практикувам тази техника се чувствам по-спокойна.Излизането от дома ми е с думите :ОБИЧАМ ТЕ,СЪЖАЛЯВАМ,ПРОСТИ,БЛАГОДАРЯ!
Благодаря Ви,че Ви има!ОБИЧАМ ВИ... Hug Hug Hug

# 243
Здравейте Simple Smile
Много се радвам, че още хора научават за техниката ...
Аз лично намирам по-силен ефект от молитвата, но често практикувам и мантрата. Както вече казах обичам и да комбинирам техниките ,....
За резултатите за мен няма спор. Любовта, благодарността  и прошката са едни от най-могъщите сили във Вселената. Няма как да не помогнат във всяко едно отношение от нашия живот.
Обичам ви!
Любов и светлина!

# 244
Здравейте Simple Smile
Много се радвам, че още хора научават за техниката ...
Аз лично намирам по-силен ефект от молитвата, но често практикувам и мантрата. Както вече казах обичам и да комбинирам техниките ,....
За резултатите за мен няма спор. Любовта, благодарността  и прошката са едни от най-могъщите сили във Вселената. Няма как да не помогнат във всяко едно отношение от нашия живот.
Обичам ви!
Любов и светлина!

А каква е молитвата??? Уж бях изчела темата, но не се сещам...
От два месеца използвам мантрата за взаимоотношения и при мен има невероятен успех! Много съм доволна! Няварвам да е съвпадение!

# 245
  • Варна
Niki1000, ето я молитвата на Морна :

Божествени създателю, баща, майка, син като едно …

Ако аз, моето семейство, роднини и предци, сме обидили теб, твоите роднини и предци с мисъл, дума, действия или дела от началото на нашето сътворение до днес, ние молим за твоята прошка …

Нека тя изчисти, пречисти, освободи и премахне всички отрицателни спомени, блокировки, енергии и вибрации и нека преобразува тези нежелани енергии в чиста светлина …

И нека стане според думите ми .

Чрез хоопонопоно получих сегашната си работа. Наистина действа  Peace  Grinning

# 246
Тази молитва се казва еднократно, нали?   bouquet

# 247
Amar, много ти благодаря! Искрено и аз се надявам да си намеря работа чрез това че от почти две години вече търся....Отскоро започнах и за работа да  повтарям .Досега само за взаимоотношения а покрай тях още много неща се промениха и все към добро! Много ви благодаря за цялата тема Hug  bouquet

# 248
Amar, какво значат многоточията в молитвата?
Благодаря!

# 249
  • Варна
Amar, какво значат многоточията в молитвата?
Благодаря!

Незнам дали значат нещо. Просто така съм я преписала и я копирах едно към едно  Peace

# 250

http://www.zerolimits.info/

колкото повече хора чистят, толкова по-бързо ще бъде изчистено  Mr. Green

ОБИЧАМ ВИ!  Hug

# 251
Многоточията в молитвата според мен са паузи, моментите, в които да спрем, да млъкнем вътрешно и външно и да почувстваме енергията на изреченото от нас  Hug

# 252
Тази молитва се казва еднократно, нали?   bouquet

Момичета, искам да повторя въпроса си!  Praynig
Имам предвид, че когато формулирам проблема, казвам молитвата по отношение на него само по веднъж. А пък Обичам те, Съжалявам , Прости ми, Благодаря повтарям, докато усетя промяна.
Така ли се прави?
И много ли е важно да се формулира проблема точно с думи? Понякога ми се удава, но понякога не и в този случай казвам думичките на усещането си, на емоцията, свързани с проблема ми.

# 253
  • Universe

облачето хей, точно така е (както си го описала). Довери се на интуицията си, тя няма да те подведе!  Heart Eyes

# 254

Общи условия

Активация на акаунт