Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 209
  • 360
  •   1
Отговори
# 225
същност и аз нямам идея за какво е това с молива...може би просто трябва да ''потупва'' няма значение как  Laughing,защото сега се сещам, в книгата Джо казва, че в продължение на месец потупвал книгата,която предстоял да издаде и тя била в първите класации после,много успешна. Много съм се чудила за това,не знам дали съм права,но като се сетя и за техниката тес (потупване) може би написвайки проблемите си на лист и с потупването се ''изкарва'' негативното и съответно проблема се разрешава...не знам така си го обяснявам аз ..

# 226
а сега се сещам и за нещо друго,което направих  Laughing миналата седмица имах изпит и не бях особено подготвена ..на изпита триябваше да се развиват определени теми,като от 4 перфектно знаех една определена и исках тя да ми се падне  Simple Smile таа потупвах самата страница на учебника с този урок,който исках да ми се падна и не знам случайно или от това потупване,но се падна точно тя..съответно изпита мина перфектно  Laughing пробвайте и споделяйте резултати..интересно ми е при друг дали ще се получи Simple Smile

# 227
Има логика в думите ти, пак ще погледна книжката, чета по диагонал, а беше интересна. Относно изпитът- от много време не вярвам, че нещата се случват случайно, но го виждаме след време...

# 228
същност и аз нямам идея за какво е това с молива...може би просто трябва да ''потупва'' няма значение как  Laughing,защото сега се сещам, в книгата Джо казва, че в продължение на месец потупвал книгата,която предстоял да издаде и тя била в първите класации после,много успешна. Много съм се чудила за това,не знам дали съм права,но като се сетя и за техниката тес (потупване) може би написвайки проблемите си на лист и с потупването се ''изкарва'' негативното и съответно проблема се разрешава...не знам така си го обяснявам аз ..

С ТЕС съм много добре запозната, там се потупват определени точки, акупунктурни, за които е научно доказано, че имат по различна енергия от останалите точки на тялото. Между другото чудесна техника, може да я използваш за проблема, които си споделила, с голям успех  Peace.

Потупването с молива няма общо с ТЕС (така мисля), но щом действа и при теб (поздравления за изпита  Simple Smile) ще взема да го пробвам. Ще разкажа и на другите момичета за това, аз не бях го чувала, а и не съм чела да се обсъжда, обаче ми хареса.

Относно изпитът- от много време не вярвам, че нещата се случват случайно, но го виждаме след време...

Няма нищо случайно, от две години, а някои момичета и повече нищим този въпрос в една друга тема  Simple Smile.

# 229
  • на брега на морето
Ето един вдъхновяващ резутат от Хоопонопоно: на моето зайче пилиха задните зъбки под упойка; зайчето естествено беше в дълбок стрес, промени се много като поведение. И на мен ми беше много мъчно, отделно от големия ми страх, че може да умре.
В продължение на месец често през деня лягах на пода, той идваше при мен, милвах го и му казвах мантрата на Хоопонопоно. Правех и кратки визуализации на предишното му поведение, което горещо исках да се върне. И се получи.

Ще поднеса голямата си благодарност на една съфорумка, която ми помогна преди ветеринаря. Тя ще се сети, ако прочете това.   bouquet Heart Eyes Hug

# 230
  • Universe
същност и аз нямам идея за какво е това с молива...може би просто трябва да ''потупва'' няма значение как  Laughing,защото сега се сещам, в книгата Джо казва, че в продължение на месец потупвал книгата,която предстоял да издаде и тя била в първите класации после,много успешна. Много съм се чудила за това,не знам дали съм права,но като се сетя и за техниката тес (потупване) може би написвайки проблемите си на лист и с потупването се ''изкарва'' негативното и съответно проблема се разрешава...не знам така си го обяснявам аз ..

За потупването с молива и гумичката

Научих, че мога да направя нещо за новата си книга - да ползвам гумичката на молива и да потупвам с нея по книгата колкото по-често, толкова по-добре! Това е! Може да изглежда глупаво, но аз реших да опитам, носех със себе си копие от книгата месеци наред и често я потупвах като повтарях думичките. То е символ, ако не и фактор за почистване на спомени. Като минех край книгата и хоп - потупвах я! Ако щете наречете го глупост, но... това някак беше психологическо предизвикателство моите спомени, свързани с книгата да бъдат активирани да изплуват и да бъдат на дневен ред в моето „чистилище,, Е... тази книга стана много бързо бестселър и стоя 4 дни на 1-во място.

На края на семинара д-р Хю Лен ни даде инструменти за трансформация, с които да опонираме на интелектуализиращите мисли.
Аз като изпълнителна ученичка, но със скептицизъм, потупвах с молив трите думи, написани от мен на лист, които изразяваха моите най-големи проблеми за момента: компютър, син и съпруг.

Като се върнах в къщи... съпругът ми и сина ми ме поздравиха от вратата, въодушевено питайки ме дали мога да позная каква изненада са ми подготвили! Компютър!!!... След дълги компютърни мъки! И то какъв - този, за който не смеех да помечтая! Направиха го и то сега, а не след няколко месеца, както се надявахме да успеем.

Още...

# 231
  • на брега на морето
Не мога да се въздържа - Лени,

# 232
Здравейте скъпи дами!!!  Hug

Много се радвам, че ви открих, а още повече се радвам, че открих техниката! Благодаря горещо на моята приятелка, която ми я препоръча!
"Практикувам техниката" от няколко дена... Вече мога да споделя доста резултати Simple Smile За да побутна темата, а и за да "побутна" тези, които се колебаят дали да пробват ...
1. Постигнах прекрасни резултати с кучето ми, което не беше добре здравословно. Сега е направо  фурия ! Най-хубавото е, че работата ми помогна да преодолея ужасния страх, които изпитвах за това, че може да му умре. (Според мен именно този страх породи здравословните му проблеми, но това не е най-важното в момента)
2. Излекувах си една пъпка за отрицателно време.  Joy
3. Автобуса ми пътува супер бързо, а преди само се притеснявах дали ще стигна на време и се ядосвах.
4. Колената почти не са ме болели, а това ми се случва рядко.
5.Чувствам се прекрасно и мога да продължа да изброявам Simple Smile "Чудесата" са навсякъде! Но понеже ще стане много дълго, няма да продължа сега.
Само искам да добавя, че аз си комбинирам техниките. В смисъл, че съм чела доста книги и когато мога си комбинирам тези, които ми харесват. Например ТЕС със мантрата. Или си правя сутрин една медитацийка, в която изразявам благодарност към тялото си, домът си и всички хора, после ги моля за прошка и т.н.
Обичам ви!

# 233
  • на брега на морето
Гледай ти, гледай ти, няма нищо случайно Peace В момента съм изключително притеснена. И получавам в кутията си твоя слънчев постинг, за да ме насърчи и ободри. Кажи, че няма ангели Grinning. Благодаря ти. Hug

# 234
Катьо Тръмп,

по повод на това, което написа Simple Smile ...
в момента се подлага на изпитание цялото ми търпение и всички методи Simple Smile)
Около мен има човек, които е сърдит явно на целия свят и е изпълнен с чувства на гняв и омраза.
Понеже не пропуска да го демонстрира за моето мислене и разбирания е истинско изпитание да бъда ОК. Но няма да се предам. Повтарям "обичам те, обичам те, обичам те".....
Явно, че проблем трупан с години (начина на поведение на човека) няма да мине за с 1-2 повтаряния Simple Smile
Изчистам, изчиствам, изчиствам.....

# 235

в момента се подлага на изпитание цялото ми търпение и всички методи Simple Smile)
Около мен има човек, които е сърдит явно на целия свят
и е изпълнен с чувства на гняв и омраза.
Понеже не пропуска да го демонстрира за моето мислене и разбирания е истинско изпитание да бъда ОК. Но няма да се предам. Повтарям "обичам те, обичам те, обичам те".....
Явно, че проблем трупан с години (начина на поведение на човека) няма да мине за с 1-2 повтаряния Simple Smile
Изчистам, изчиствам, изчиствам.....

И аз съм така в момента, само, че при мен хората са трима, още по сложно за методите и техниките  Simple Smile. Отначало удържах, но вече ..... Чистя де и с Хоопонопоно и с ТЕС и разни други неща. Няма да се предаваме  Peace.

# 236

И аз съм така в момента, само, че при мен хората са трима, още по сложно за методите и техниките  Simple Smile. Отначало удържах, но вече ..... Чистя де и с Хоопонопоно и с ТЕС и разни други неща. Няма да се предаваме  Peace.

Simple Smile В понеделник започна да ме залива с "положителни" мисли и настройки. През цялото време се молех да я стоя и да не се давам. Не исках да ставам част от отрицателните емоции. Вторник спря да говори. Цял ден 3-4 изречения. А днес не дойде на работа Simple Smile Айде кажи сега .... Аз естествено продължавам да я/се "лекувам" ....

http://vbox7.com/play:952938a5af
http://vbox7.com/play:3b3bd4707a&r=emb

Вижте тези кратки филмчета Simple Smile

# 237
  • София
момичета, намесвам се в приятната ви компания, за да попитам дали знаете или някоя от вас е успяла да постигне чрез този метод промяна при тежко здравословно състояние. Става дума за детето ми. Благодаря ви Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Сонетка, и аз търся начини за подобряване на здравословното състояние на дъщеря ни. Използвам техниката от два месеца. Не мога да кажа, че точно с Хоопонопоно съм постигнала конкретен резултат, защото използвам и други методи, а и не работя само аз  Grinning . Но съм 100 % сигурна, че има положителен ефект върху ситуацията като цяло. Мисля си, че за по-тежките състояния е необходимо повече време. Не преставай да търсиш и да експериментираш!   bouquet

# 239
  • София
благодаря, Веси! Желая здраве на Силви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт