Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 227
  • 360
  •   1
Отговори
# 210
здравейте отново, Дани мерси за отговора иначе рядко го правя механично..повечето пъти се замислям за това,което казвам и се опитвам да го почувствам. Четох още повече за техниката  и освен повтарянето на думичките мислейки за проблема,написах проблемите си на едно листче и когато се сетя го поглеждам и потупвам с молив (така четох в книгата) а и отдолу съм написала ceeport,за да може постоянно да се чистат проблемите Simple Smile Мислите ли,че ще помогне..много се надявам скоро да видя напредък..

# 211
  • I want it all and I want it now.
здравейте отново, Дани мерси за отговора иначе рядко го правя механично..повечето пъти се замислям за това,което казвам и се опитвам да го почувствам. Четох още повече за техниката  и освен повтарянето на думичките мислейки за проблема,написах проблемите си на едно листче и когато се сетя го поглеждам и потупвам с молив (така четох в книгата) а и отдолу съм написала ceeport,за да може постоянно да се чистат проблемите Simple Smile Мислите ли,че ще помогне..много се надявам скоро да видя напредък..
Разбира се ,че ще помогне и успех. Виж тука за косата има и тема.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576347.0 Има една маска с ТРИВИТАМИНОЛ. Препоръчвам ти я.

# 212
Успех shaila   bouquet и споделяй Simple Smile

# 213

Четох още повече за техниката  и освен повтарянето на думичките мислейки за проблема,написах проблемите си на едно листче и когато се сетя го поглеждам и потупвам с молив (така четох в книгата)  

Мога ли да те помоля, когато ти е възможно, да пуснеш цитат от книгата за това потупване с молива.Нещо ми убягва, и във форумите не съм виждала да се дискутира.

За проблема с косата виж тази тема шуслерови соли.  От опит мога да кажа, че действат - аз съм ги ползвала с друга цел и съм много доволна  Peace.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 20:53 от Sweta

# 214
здравейте отново, sweta ето цитатчето -Аз, като изпълнителна ученичка, но със скептицизъм, потупвах с молив трите думи, написани от мен на лист, които изразяваха моите най-големи проблеми за момента : компютър, син и съпруг. Като се върнах в къщи...съпругът ми и сина ми ме поздравиха от вратата, въодушевено питайки ме дали мога да позная каква изненада са ми подготвили! Компютър!!!...След дълги компютърни мъки! И то какъв-този, за който не смеех да помечтая! Направиха го и то сега, а не след няколко месеца, както се надявахме да успеем. Зад компютъра, обаче се криеха 30 годишни борби между мен и съпруга ми за постигане на единство в идеи и за равенство. Тази покупка някак означаваше за нас полагане на сабите долу, което само ние си го знаехме какво означава за нас, но и сина ни го почувства. Смомних си за молива...
иначе при мен за съжаление няма никакъв напредък...колкото и да ги повтарям тези думи резултат никакъв..косата си ми пада даже сякаш повече...с приятеля ми почти не си говорим вече..пак ме е налегнала една депресия вече наистина не знам накъде Sad

# 215
Здравейте момичета, може ли да се присъединя към вашата групичка. Искам да попитам има ли значение реда на думите т.е. Обичам те, Съжалявам, Прости ми, Благодаря или Обичам те, Прости ми, Съжалявам, Благодаря.

# 216
Работеща,според мен няма значение реда на думите.Важно е да се казват осъзнато и от сърце,както е казала Дани.

# 217
Благодаря  Hug

# 218
shaila,   bouquet ,но аз не разбирам защо с молив, защо не с химикал например. Витале описал ли е някъде това, има ли обяснение на тази техника някъде в книгата? Така, без обяснение към този пример, честно казано съм малко скептична.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 14:21 от Sweta

# 219
 HugЗдравейте,момичета,стремящи се към по-добър свят! Искам да споделя за тази прекрасна техника...
     Появи ми се здравословен проблем/да се надяваме не особено сериозен/,започнах да "чистя" в тази връзка,концентрирайки се основно върху него...Забелязах,обаче,че има  промяна  в отношението  на колегите,дори и шефът ми днес е по-благосклонен...Мисля,че не е случайно съвпадение...Аз ще продължавам...
Прекрасен ден! Обичам ви! Благодаря за темичката!    newsm51

# 220
shaila,   bouquet ,но аз не разбирам защо с молив, защо не с химикал например. Витале описал ли е някъде това, има ли обяснение на тази техника някъде в книгата? Така, без обяснение към този пример, честно казано съм малко скептична.
Аз също не си го спомням, но сега като го чета, ми се струва, че това не е техника. Просто жената си е написала проблемите на листче и си ги е потупвала с моливчето,"със скептицизъм"

# 221
  • Бургас
Здравейте момичета има ли аудио вариант на български език на книгата

Heart Eyes Praynig Hug Peace

# 222
shaila,   bouquet ,но аз не разбирам защо с молив, защо не с химикал например. Витале описал ли е някъде това, има ли обяснение на тази техника някъде в книгата? Така, без обяснение към този пример, честно казано съм малко скептична.
Аз също не си го спомням, но сега като го чета, ми се струва, че това не е техника. Просто жената си е написала проблемите на листче и си ги е потупвала с моливчето,"със скептицизъм"

Аз засега оставам със същото впечатление. Но не съм сигурна, книгата я прочетох малко по диагонал. Но мантрата много ми харесва, използвам я и според мен действа успокояващо и пречистващо.

# 223
Да, когато простиш на себе си първо, на хората около теб. Когато им изпратиш- любов, всичко се променя. А, благодарността е сила, голяма сила. Прекрасен ден   bouquet

# 224
  • Добрич
когато простиш на себе си първо, на хората около теб. Когато им изпратиш- любов, всичко се променя. А, благодарността е сила, голяма сила.
Напълно споделям мнението!
Право добро и раздавай добро!

Общи условия

Активация на акаунт