Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 115
  • 360
  •   1
Отговори
# 60
  • Tам през Атлантическия океан
Животът е пълен с възможности, стига да искаш да ги видиш ....  Hug

Запис  Grinning

# 61
  • Universe
adi69,

Обичам те!
Благо-Даря!

Hug Hug Hug за клипа   bouquet

# 62
  • Пловдив
И аз ви благодаря, че ви има!
Точно днес е прекрасен ден!

bouquet Heart Eyes
Обичам ви и благодаря

# 63
Обичам ви и ви благодаря!!!  bouquet
Записвам се да ви следя! Техниката ми допада Hug

# 64

"прости ми" и "съжалявам" не се ли препокриват като значение    Tired Blush

# 65
  • Universe
От мен за всички останали именници и техните семейства  Two Hearts Two Hearts  Two Hearts

За тези, които се борят с излишните килограми  Wink   261uu

Независимо, че бях смъкнал 40 кг, аз все още имах около 8  излишни. И тъй като се борех с наднорменото тегло, реших да се консултирам с д-р Хю Лин по този въпрос. Той ми отговори на следващия ден.

Поговорете с Вашето тяло. Кажете му: "Обичам те! Харесва ми как изглеждаш! Благодаря ти за това, че си с мен! Ако съм те обидил, моля те, прости ми!" Спрете  и изследвайте тялото си. Нека очите Ви се изпълнят с любов и благодарност. "Благодаря ти за това, че пребивавам в теб!. Благодаря ти за това, че ме придвижваш!. Благодаря ти и за това, че дишам и сърцето ми бие в гърдите!”
Мислете за тялото си като за  партньор в живота Ви, а не като за Ваш служител. Говорете му така, както говорите на малко дете. Станете приятели с него. Вашето тяло се нуждае от много вода, за да работи добре. Може да мислите, че сте гладни, а всъщност то Ви изпраща сигнал, че е жадно.
Когато пиете синя слънчева вода, Вашите спомени се променят, от вашето подсъзнание изчезва  проблемът (Детето). Вие помагате на тялото си  "да работи и да приеме Бог."  Вземете една стъклена бутилка, оцветена  в синьо. Напълнете я с вода от чешмата и я затворете /с тапа/. Поставете бутилката на слънце или под крушка, най-малко, за един час. След това пийте от нея. Изплаквайте тялото си с тази вода  след душ или вана. Използвайте я за готвене, пране и за други цели. Със слънчевата  вода  можете да си направите кафе или горещ шоколад.

Желая, светът е добър за Вас!
Peace Of I !
Ихалиакала

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 14:46 от lenny_pld

# 66
Интересно , lenny_pld   bouquet

# 67
  • Universe

Dani Avramova Hug да допълня от ЛЮБОВ, МЕДИЦИНА, ЧУДЕСА  - Д-р Бърни Сийгъл - http://zashto-kak.hit.bg/lubov_medicina_cudesa.htm#lic

6. ХРАНЕНЕ

Здравословното хранене е неразделна част от всяка лечебна програма, но аз не подкрепям предписването на строга диета за всички пациенти. Давам на болните съвети за храненето и им препоръчвам да вземат витамини, но смятам, че далеч по-важно е да накарам хората да обичат себе си и да се вслушват в телата си. Ако не ги е грижа за самите себе си, те няма да се вслушат в съвета ми да спортуват, да се хранят добре и да не пушат. Има множество книги за разумното хранене и аз насърчавам хората да ги потърсят и да станат експерти в тази област. Много пациенти са загубили връзка с физическото си Аз, точно както хората, в чиято стая има часовник, така са свикнали с тиктакането му, че вече не го чуват. Опитвам се да помогна на пациентите да възстановят връзката между ума и тялото. Тогава те не само ще приемат подходящата храна, но могат да впрегнат за оздравяването си и своите духовни сили.
Аз вярвам в синхронизирането на събитията или в многозначителното съвпадение. Смятам, че интелектуалните и духовните възгледи на човека са по-важни за здравето от всякакви диети.
Спомням си един раково болен пациент, който обичаше салам и хот-дог. Жена му редовно ги изхвърляше, а той ме попита кое е правилното. "Най-важно е да се чувстваш добре" - отговорих аз. Смятам, че да се яде разумно е важно, но не по-малко важно е храненето да бъде удоволствие, а не лишено от радост бреме. Така че казах на Чарли: "Ако аз имах напреднал рак с метастази в черния дроб, никой не би ме спрял да изям един хот-дог, ако ми се иска. Но когато обикнеш живота, ще усетиш, че тези храни са неподходящи за теб и ще престанеш да ги ядеш."

# 68
  • София
Техниките от различни методи и практики вече яко се припокриват Simple Smile Като казваме на някого или на себе си ОБИЧАМ ТЕ! БЛАГОДАРЯ ТИ! ние всъщност подаваме правилната информация и на нашите клетки, програмирайки и водата в тях (ние сме над 70 % вода, а мозъкът е над 90 % вода). И нашите клетки са щастливи от това Simple Smile С тези думички може да си структурираме и водата, и храната ......... и мислите. И пращаме на хората не ниски емоции (гняв, неприемане .....), а добри пожелания, виждаме го в ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, ЗДРАВЕ, ХАРМОНИЯ и тъй като Вселената е холограмна и информацията е навсякъде, хората се влияят от нашите добри пожелания, усещат се по-добре - независимо, че не знаят откъде им е дошло Simple Smile.

Хубаво клипче, adi69!

# 69
Светлина, абсолютно точно казано  Hug 
По идентичен начин действа и мисленото повтаряне на мантричката "Мир вам!", което води до създаване на мисловни полета с високи честоти, които действат на съответния човек, към когото са насочени. И наистина той не осъзнава от къде му е дошло и защо например гневът му извеждъж се изпарява  Joy
Много успешно действа спрямо неприятни и дразнещи ни хора или ситуации  Peace

Ади, клипчето е страхотно! Благодаря   bouquet

# 70
  • София
Мишле, бях го забравила това изречение, благодаря ти!

Вчера използвах хоопонопоно. Наложи се спешно да се оправям. Пътувам във влака София-Пловдив сутринта и обратно вечерта с 3 срещи в Пловдив през деня. И реших да е с влак вместо с кола за да си чета по пътя Simple Smile)) Обаче все пак с влак 1 класа за да е тихо. Но в салона се пада едно бъбриво семейство с доста ниски емоции и коментарии - той какъв бил, оня какъв бил (тежки и негативни коментари), четене на вестници на глас, шумкане с чипсове и т.н. Първо се раздразних (по стар навик), но после викам - ето ти поле за действие. И пробвах хоопонопоно ....... за няколко минути положението се успокои - намаля им силата на говора и се укротика Simple Smile)))) Така им държа около час - час и половина. После пак се почна, ама вече пристигахме в Пловдив и не се занимавах, оставих ги да си тънат в собствен сос Simple Smile
А пък в Пловдив се видях с една много близка приятелка, дето ми е като сестра, с който се запознахме във ......... форума Simple Smile)))))) Много съм му блатодарна на този форум, тук си намерих сродни душички.   bouquet  bouquet  bouquet

# 71
  • Costa Rica
Аз приложих техниката на първия си работен ден. Бяха ме стреснали, че класът, който ще водя е тотално изтърван и на мен се гледа едва ли не като на последна надежда за спасение. "Чистих" преди и по време на час. Нямах абсолютно никакви проблеми - хлапетата са душички и невероятно умни, веднага се влюбихме взаимно Crazy Тази техника е наистина вълшебна!

Пробвах я и при посещение в онкологията. Като тръгна натам, все едно че имам вериги на краката. Вчера си повтарях мантрата и визуализирах, че от мен излизат кръгове златна светлина, които се разпростират като вълни и обгръщат цялата сграда. Не знам дали е имало резултат, на мен ми беше някак си по-леко, надявам се да е било така и за хората там.

Благодаря на Ади за запознанството ми с този метод  bouquet

# 72
Моля ви, да ми обясните, освен да се повтаря мантрата, какви други техники и способи трябва да се използват!
Извинявам се, ако въпросът ми звучи глупаво!
Приятен, усмихнат и успешен ден на всички! newsm51

# 73
keitlin_ погледнете клипчето на adi69

# 74
  • Пловдив
Щастлива съм, че се получават добри резултати. При мен също техниката работи чудесно- имам малки, но категорично постигнати резултати!

Благодаря на всички ви!  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт