Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 247
  • 360
  •   1
Отговори
# 180
Да ви питам нещо - думичките на глас ли трябва да се казват? Ако някой е казвал само на ум, може ли да сподели? Аз все съм заобиколена от хора и дори да си кажа "какво пък!" , пак няма да се чувствам добре и ефектът би бил доста съмнителен.

# 181
Да ви питам нещо - думичките на глас ли трябва да се казват? Ако някой е казвал само на ум, може ли да сподели? Аз все съм заобиколена от хора и дори да си кажа "какво пък!" , пак няма да се чувствам добре и ефектът би бил доста съмнителен.
Според мен може и на ум

# 182
И аз така си мислех, но после четох едни работи за това, че всъщност гласът, звукът като вибрация са тези, които чистят и затова започнах да се чудя дали казването на ум има ефект. При мен ефектът е, че наистина си отвличам мислите от натрапливите притеснения или безпокойства, но повече не забелязвам, за съжаление.

# 183
  • I want it all and I want it now.
И аз така си мислех, но после четох едни работи за това, че всъщност гласът, звукът като вибрация са тези, които чистят и затова започнах да се чудя дали казването на ум има ефект. При мен ефектът е, че наистина си отвличам мислите от натрапливите притеснения или безпокойства, но повече не забелязвам, за съжаление.

Повтарям си ги на ум. Станало ми е навик.

# 184
И аз си ги "казвам" на ум  Wink Работят си перфектно и така  Hug

# 185
  • Варна
В колата, на глас иначе и аз на ум.
В критични моменти съм ги викала буквално...

# 186
Здравейте, четох тук за Хоопонопоно преди известно време и започнах да си казвам думичките, но ежедневните задачи и проблеми ме затрупаха и съм спряла. Сега ми попадна книгата на Джо Витале и от седмица насам упорито си ги повтарям и препрочитам книгата. Забелязах, че в моментите в които казвам думите се успокоявам , но обикновенно вечер ме обзема силно уж безпречинно притеснение, до такава степен, че има и физически проявления /свиване в стомаха, душене в гърдите/ и след около час два ми минава и спя дълбоко така сякъш съм супер изморена. Понеже прочетох и че при други момичета има такъв отрицателен ефект взех да си мисля, че това е което изчистваме т.е. пречистваме има временно неразположение и след това нещата си идват на мястото. Все едно почистваме буренясъл двор за да посъдим там красиви и уханни цветя.
Извинете за дилгия пост.
Обичам! Съжалявам! Прости! Благодаря! newsm51

# 187
“The water at Fukushima Nuclear Plant,
we are sorry to make you suffer,
please forgive us,
we thank you and we love you.”

http://emotopeaceproject.blogspot.com/

# 188
Благодаря на всички, които ми отговориха  bouquet

Молитвата за Фукошима е много хубава! Включвам се и аз  Praynig

# 189
здравейте,
влизам и аз в темата.
Прочетох с интерес книгата на Джо Витале и ще се радвам да участвам в темата.
Обичам Ви, благодаря

# 190
Аз открих за себе си значението на "съжалявам" - че поемам отговорност.  Hug

Днес за пръв път си казвах думичките на глас и усетих едно изтръпване, като енергия. Иначе ги казвам наум, но много се разсейвам.

# 191
Аз открих за себе си значението на "съжалявам" - че поемам отговорност.  Hug

Днес за пръв път си казвах думичките на глас и усетих едно изтръпване, като енергия. Иначе ги казвам наум, но много се разсейвам.
Думите СА енергия. Flutter

# 192
Но и мислите също са енергия, нали? По-слаба енергия ли са?

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:42 от Анонимен

# 193
Няма по-слабо и по-силно за мен. Важно е намерението и желанието да надникнем в същността си Simple Smile

# 194
Здравейте и честит празник на всички именници  bouquet!
Преди няколко дни открих темата, търсейки информация за този метод.От три дена изричам думичките.Когато го правя ей така, без конкретна насоченост, ме успокояват и ме карат да се усмихвам. Heart EyesОпитах с тяхна помощ да чистя много болезнен спомен от преди няколко месеца.Докато го правих, се разплаках....Вчера си купих един стек от коледния Туборг в синя бутилка.И от днес започвам да чистя и с помощта на слънчева вода..Това, което мога да кажа за съвсем кратка работа с този метод- от 3 дена не изпитвам никаква тревожност, което е огроооооомно постижение Hug.И болката от спомена, който ме тормозеше сякаш изчезна, възможно ли е да е завинаги?

Общи условия

Активация на акаунт