Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 240
  • 360
  •   1
Отговори
# 195
В JUMBO има сини бутилки, еднолитрови са, имат си и тапи на тях, с едни телчета са захванати Simple Smile

# 196
Аз използвам бутилка от джин Бомбай Сапфир Peace

# 197
И аз ще я използвам, като свърши джина  Grinning, ама няма кой да го изпие, етърва ми предложи да го преместя в друга бутилка, но не ми е толкова спешно Simple Smile, иначе имам и от коледния Туборг, но ми се струват доста тъмни  Thinking

# 198
И аз ползвам бутилките от коледния Туборг  Peace
Между другото, намирате ли разлика във вкуса на синята вода? На мен лично ми се струва сякаш по-сладка и леко блудкава ...   Grinning

# 199
наистина е по-сладка
аз си мислех,че си въобразявам  Laughing ,а имам вече бутилки във  всички  основни цветове,и всички са ми с различен вкус  Heart Eyes

# 200
  • Universe

Между другото, намирате ли разлика във вкуса на синята вода? На мен лично ми се струва сякаш по-сладка и леко блудкава ...   Grinning

Аз не намирам  Thinking

# 201
Свъкърва ми ( лека й пръст, страхотна жена беше), като дойдеше лятото и децата бяха на гости на баба и дядо, винаги наливаше бутилки с вода и ги оставяше на слънце да се стоплят и с нея ги къпеше преди да си легнат на обед. На двора, на слънце, със слънчева  вода къпани и най-вече им говореше все хубави работи.
Беше ми огромно удоволствие да ги наблюдавам. И сега, когато вече я няма и дойде лятото - аз ще ги къпя със слънчева вода.
Може би не е точно по темата, но така ги усетих нещата, след като за първи път я чета.
Постоянно я подминавах, явно е време да прочета повече, въпреки, че не минава ден без да чета темата за Подсъзнанието...
Спомних си, че от мото години имам синя стъклена бутилка, беше ми подарък от сестрата на мъжа ми, която никога не ме е харесвала, направо си ме мрази, много странен човек е. От известно време все гледам да не се ядосвам, когато съм с нея, да й говоря спокойно, и най-вече да я гледам в очите, искам да си оправим взаимоотношенията - това беше и едно от обещанията, които може би прибързано дадох на погребението на свекърва ми. Но досега няма резултат, тя като че ли се настървява все повече.
За това ще пробвам и с Хоопонопоно.
Много искам да кажа
Обичам! Съжалявам! Прости! Благодаря!
дано да ме чуе
Лошото е и, че с брат ми са доста лоши отношенията ни. Нека и той да ме чуе.
Имам доста да чистя. Все се старая, но не успявам.
Дано последното изречение след време го напиша без "не" -то.

# 202
  • Бургас
На ум или на глас - когато, каквато възможност имам. Освен това много често използвам силата на намерението, помага ми и ме успокоява. Имам чувство, че когато изкажа намерението си, няма да ми се случи нищо лошо, все едно някой ме закриля. Облива ме вълна на спокойствие и сигурност.

# 203
На ум или на глас - когато, каквато възможност имам. Освен това много често използвам силата на намерението, помага ми и ме успокоява. Имам чувство, че когато изкажа намерението си, няма да ми се случи нищо лошо, все едно някой ме закриля. Облива ме вълна на спокойствие и сигурност.

Моля те обясни ми малко повече за силата на намерението - изказваш на глас какво искаш да се случи ли?

# 204

За това ще пробвам и с Хоопонопоно.
Много искам да кажа
Обичам! Съжалявам! Прости! Благодаря!
дано да ме чуе
Лошото е и, че с брат ми са доста лоши отношенията ни. Нека и той да ме чуе.
Имам доста да чистя. Все се старая, но не успявам.

Перископ, аз до колкото разбрах от книгата, хоопонопоно не трябва да е насочено към някого конкретно, а просто изричаш думите. Едва ли пречи, ако мислим за някого конкретно, де... но аз така съм запомнила. Аз лично като си казвам думите си представям как гледам към небето с протегнати съце. Ако бъркам, по-знаещите да ме поправят. Peace

# 205
Благодаря, Bibita    bouquet

# 206
  • Бургас
Перископ,това е техника от Санди Мурти, в нея няма нищо специално или научно. Просто си казваш на ум или на глас /няма значение, винаги действа/,  как би желала да се случат нещата. Напр." Вали дъжд, а ти шофираш и не виждаш нищо. - Искам да виждам пътя." Може да се използва за всяка житейска ситуация, единственото важно нещо е да кажеш, какво точно искаш - кратко и ясно. Надявам се ме разбираш. Аз я ползвам почти всеки ден. Успех.

# 207
  • София
Здравейте момичета. Обичам ви, съжалявам, моля прости, БЛАГОДАРЯ.
Нека продължим темата. Много е хубава. Аз отдавна бях чела за този метод, но някак сякъш не ми беше дошло времето.
Сега, вече седмица откакто прочетох книгата си повтарям вълшебните думички почти непрекъснато. Чувствам се добре и приемам случващото се много спокойно. Просто не преживявам толкова дълбоко неприятностите, а гледам на тях отгоре, някак повърхностно.
Онази вечер, моето внуче което е на 6 месеца се разплака много силно. Дъщеря ми не можеше да го успокои. Аз го взех от нея, прегърнах го и започнах да повтарям вълшебните думички на ушенцето му. После преминах на тихичко пеене. Той се успокои, погледна ме втренчено с доста ококорени очички и след малко заспа.
Знам, че моят глас и нежното говорене и пеене го е успокоило, но този поглед с ококорени очи и втренчен в мен, сякаш иска нещо да ми каже ме накара да се замисля. Нали бебетата са най-чистите създания. Те не са обременени с лицемерие, гняв, алчност и т.н. Те са абсолютната неограниченост. Незнам, май стана доста объркано, но надявам се да ме разберете какво исках да споделя с вас. Все си мисля, че ме е разбрал и точно тези думички са го успокоили.

ОБИЧАМ ВИ Тук се чувствам щастлива  Heart Eyes

# 208
Здравейте и от мен! Отскоро 4ета за хоопонопоно,разбрах за него от книгата на Витале ''Ключът''. Прочетох всичко,което сте писали до сега и исках да споделя и моте виждания относно метода. От 7-8 дни тези 4 думички са постоянно в главата ми, не спирам да ги повтарям,но не мога да разбера действат ли..в момента за съжаление всичко в живота ми е една каша..имам здравословен проблем,разделих се преди месец с приятеля ми и този метод беше единствената надежда за мен..какво забелязах 3-4 дни след използването. Първо се съсредоточих върху приятеля ми ..мислейки само за него повтарях думичките и някъде четох в една статия (не знам дали е правилно това,което си казвах на ум,но нещо от сорта) -обичам те,съжалям ,моля те прости ми за всичко случващо се в мен,което е придизвикало раздялата ми с ... и благодаря. Първите 3-4 дни нищо и изведнъж той започна отново да ме търси,да ми обръща голямо внимание и тъкмо мислех,че съм успяла и ще си го върна и не знам какво стана пак изгуби интерес отношението му не е същото..не знам дали тези дни от метода имаше ефект..но ако е от хоопонопоно,като е потръгнало защо изведнъж се развали всичко?? използвам го и за здравословния ми проблем..имам косопад,който от никакви лекарства и даже тес не помогна..колкото и да повтарям думичките косата си ми пада и даже на моменти сякаш се влошава..и още едно наблюдение..на моменти чувствам,че политам от щастие..мислите ми са положителни чувствам се прекрасно и изведнъж изпадам в депресия..усещам тежест в гърдите..направо ми идва да се разрева и аз не знам защо..дали всичко това се дължи на изчистването или?? Моми4ета извинявам се за дългия пост,но в момента отново съм изпаднала в депресия и не знам какво да правя..да продължавам ли да повтарям тези думи..дали все пак напредъка,който имах ще го има отново..какво да правя Sad

# 209
Нужно е повече постоянство. Когато изричате всяка дума я казвайте осъзнато- усещайте всяка дума с цялото тяло, излъчвайте любов. Не изричайте механично, а със сърце   bouquet Успех !

Общи условия

Активация на акаунт