Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 181
  • 360
  •   1
Отговори
# 270
Благо-даря!Беше много зареждащо и приятно да прочета сутрин такъв пост!

# 271
Съжалявам
Прости ми
Обичам те
Благодаря ти  Hug

Имам нужда от  Hugтези думи днес! Бъдете с мен!

# 272
  • Пловдив
Съжалявам
Прости ми
Обичам те
Благодаря ти  Hug

Hug Praynig Hug
ОБИЧАМ
МОЛЯ ЗА ПРОШКА
СЪЖАЛЯВАМ
БЛАГОДАРЯ

# 273
Съжалявам
Прости ми
Обичам те
Благодаря ти  Hug

С теб сме! Успех  Hug

Обичам
Съжалявам
Прости ми
Благодаря
 Praynig

# 274
elena_, благода ти за отговора! Вече сигурно десетина пъти съм изчела поста ти и всеки път се опитвам да вникна в думите ти и да ги запомня. Вдъхновява ме. Много често след като почна да си повтарям  вълшебните думички и изникват разни злободневни или служебни мисли или задачи и ме отвличат от заниманието ми неусетно. При вас така ли?

Съжалявам
Моля те прости ми
Обичам те
Благодаря   

# 275
Да, настройват ума на друга вълна и се усеща една лекота Simple Smile

# 276
elena_би ли споделила конкретни резултати,ако е удобно разбира се Simple Smile

# 277
Благодаря ви, момичета! Все още нямам резултат от вчерашния ден, но аз продължавам да си повтарям:
Съжалявам
Прости ми
Обичам те
Благодаря

# 278
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря ви, момичета! Все още нямам резултат от вчерашния ден, но аз продължавам да си повтарям:
Съжалявам
Прости ми
Обичам те
Благодаря
Позитивните мисли без позитивни действия са едно позитивно нищо!! Peace

# 279
Момичета,
Страхотно е всичко, което сте написали и споделяте.
Има едно нещо, което все още ми остава малко неясно.
Трябва ли да даваш пояснения след думите?
Примерно имам проблем с някакъв човек и трябва ли да казвам
Обичам те - защото .......
Прости ми за ......
Съжалявам за ......
Благодаря за....
или е достатъчно да си повтарям думите мислейки за човека?

# 280

Мога да кажа , че живота ми стана малко по - хубав.
Имам доста забързано  и стресиращо ежедневие. Винаги имам да свърша повече неща от колкото мога. Сутрин започвам да казвам мантрата още като се събудя. Мисля че ми се получава , чистя си ума от разни напрегнати и тревожни мисли, някакси нещата ми се подреждат за да мине по леко денят ми. Понякога сякаш нещо ме води точно там където трябва да съм , без да го предполагам дори или ако търся нещо , то се озовавава пред мен. Много хубаво ми става , чувствам , че нещо се грижи за мен  Wink.
Имала съм много напрегнати ситуации. Тогава казвам мантрата и се фокусирам върху нещото и има винаги положителен резултат. Но както казва didiela ,не може само да повтаряме думичките и да мислим позитивно. Нужно е активно да действаме. Никой няма да свърши нещо вместо нас. Повтарянето на мантрата обаче , е това което изчиства ума и го прави отворен за благоприятните възможности. Затова се казва нулева ограниченост. Според мен това е идеята , да се изчистваме  от негативния поток , който затлачва и не дава да се видят реално нещата .
Тази година ми беше и доста по -добра и финансово. Не спирам да чистя и паричните си блокажи.
За мен е много лесно да си повтарям:
 Съжалявам
Прости ми
Обичам те
Благодаря
Не се искат никакви усилия , нито време. Казвам ги дори когато съм щастлива и не искам нищо , просто от благодарност. А много хора ги казват само при нужда .
Не очаквайте , че всичко ще стане супер розово.Често искаме прекалено повече . Аз лично прилагам Хоопонопоно най - вече за нещата от ежедневието , това което ми предстои . Доволна съм и на бледо розови резултати  Simple Smile. Имала съм и удивляващи такива.Разбрала съм , че носим страшно много блокажи , дори и да не го осъзнаваме.
 Много ми допада този метод ! Аз продължавам!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 281
Елена   Heart Eyes Hug

# 282
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=2EYZJ376jHw

Толкова ми харесва, че просто не се стърпях .. newsm51

# 283

Мога да кажа , че живота ми стана малко по - хубав.
Имам доста забързано  и стресиращо ежедневие. Винаги имам да свърша повече неща от колкото мога. Сутрин започвам да казвам мантрата още като се събудя. Мисля че ми се получава , чистя си ума от разни напрегнати и тревожни мисли, някакси нещата ми се подреждат за да мине по леко денят ми. Понякога сякаш нещо ме води точно там където трябва да съм , без да го предполагам дори или ако търся нещо , то се озовавава пред мен. Много хубаво ми става , чувствам , че нещо се грижи за мен  Wink.
Имала съм много напрегнати ситуации. Тогава казвам мантрата и се фокусирам върху нещото и има винаги положителен резултат. Но както казва didiela ,не може само да повтаряме думичките и да мислим позитивно. Нужно е активно да действаме. Никой няма да свърши нещо вместо нас. Повтарянето на мантрата обаче , е това което изчиства ума и го прави отворен за благоприятните възможности. Затова се казва нулева ограниченост. Според мен това е идеята , да се изчистваме  от негативния поток , който затлачва и не дава да се видят реално нещата .
Тази година ми беше и доста по -добра и финансово. Не спирам да чистя и паричните си блокажи.
За мен е много лесно да си повтарям:
 Съжалявам
Прости ми
Обичам те
Благодаря
Не се искат никакви усилия , нито време. Казвам ги дори когато съм щастлива и не искам нищо , просто от благодарност. А много хора ги казват само при нужда .
Не очаквайте , че всичко ще стане супер розово.Често искаме прекалено повече . Аз лично прилагам Хоопонопоно най - вече за нещата от ежедневието , това което ми предстои . Доволна съм и на бледо розови резултати  Simple Smile. Имала съм и удивляващи такива.Разбрала съм , че носим страшно много блокажи , дори и да не го осъзнаваме.
 Много ми допада този метод ! Аз продължавам!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте,не мога да се стърпя да не споделя,досега изчаквах,защото все пак времето в което повтарям мантрата е твърде кратко.Започнах след прочитането на този отговор от elena_.От много време съм напрегната и тревожна-и работата ми е такава,и в къщи не е спокойно по ред причини.След няколко дни тревожността изчезна,чувствам се уверена и спокойна,имам усещане,че всичко ще се нареди.Сина ми намери решение за един финансов въпрос,който ни мъчеше отдавна.И най-фрапиращия резултат-с мъжа ми два пъти се скарваме вечер.Още по време на разправията започнах да повтарям думичките и продължих докато заспя.Невероятно-сутринта все едно ,че нищо не е било.Той по принцип не отстъпва,държи го поне на следващия ден,ходи намръщен и ми говори служебно.А сега-дружелюбен,говори нормално,не мога да повярвам #CrazyМного съм щастлива,че открих тази тема,точно от нея имах нужда,нищо не е случайно.
След обяд ще ходим със сина ми да проверим вариантите на неговата идея за която споменах.Вярвам,че резултата ще е много добър,няма да спирам да повтарям вълшебните думички.
Прегръщам ви всичките!!! Hug

# 284
lina ,чудесно е това ,радвам се за теб  Hug  Heart Eyes

Мише   Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт