Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 466
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Рали, имаше такива периоди на застой, миналата година всички момичета споделяха това, но после нещата пак се раздвижваха.
А колкото до мъжете - наистина на тях този вид хранене се отразява много добре явно. Ние започнахме диетата трима души - аз, една съфорумка съседка и съпруга и. Ами той буквално се стопи за нула време - сваляше точно два пъти по-бързо от нас.  Laughing най-важното за мен е, че определено го няма йо-йо ефекта.
Видяхте ли е мацката в темата, дето свали близо 50 кг.? Елинор80.

# 136
...Teddy*, сподели какво ти е казал ортопеда. И аз имам съмнения, че Макс е в начална фаза - започнаха много да му се потят ръчичките и крачетатта, както и да се стряска...

Уф ама и тва ли са признаци е** си Tired И Али е така с ръчичките и крачетата и се стряска много... ooooh! Да Ника, ще пиша веднага като минем през Алексиев! Уф сега...пак се спеках  Crossing Arms

# 137
Маргаретче, възможно ли е да преминавате през скок в растежа (лактационна криза), писах скоро за това, че са характерни около 3 м. Опитай да му даваш да суче когато поиска и в моментите, когато е нервен. С включването на добавка има опасност да се намали стимулацията, и кърмата да намалее. А в тези моменти обикновено бебетата сучат по интензивно и на често точно за да си заръчат по-голяма доза кърма. Наистина, обикновено от изкуственото мляко бебетата веднага кротват, но в дългосрочен план това дохранване може да ти изиграе лоша шега. Обикновено кризата отминава за дни.  Hug на сладката кака

Аз влизам с гръм и трясък в отбора на диетуващите. Колко ще издържа не знам, ще я карам лабаво  Wink

# 138
Добро утро!
Айде и аз да се отчета. Миналата седмица бях свалила до 58кг, което заедно с предишните килограми отива накъмто 7кг за месец, което е много според мен. ОБАЧЕ нали тия тъпи 4 дни почивни, които не знам от къде се изкопаха, бяхме на вилата, а там не съм си променяла режима на ядене, но валеше и никъде не съм излизала, а аз съм свикнала да меря улиците постоянно или поне колелото да си въртя (и то не беше там), та днес като се измерих - точно 60кг. Няма проблем че пак съм качила малко, и без това мисля да не свалям до 50 колкото бях като забременях,а до 52, че да изглеждам малко позагладила косъма, та тия 6-8-10кг. за един месец мога да ги унищожа, но ме притеснява това, че организма ми е свикнал на физическо натоварване и малко храна и после когато евентуално стигна заветните килограми ще трябва да намаля спорта и да увелича яденето за да ги задържа, а в същото време нали е лишаван, ще почне каквото хапна да ми се трупа отново... и не знам честно казано какво да правя за да го избегна това. Някакви идеи?

За Тао-то наскоро пусках поръчка и поне засега съм пас. Пазарува се и с дебитна карта, не само с кредитна, всички май си мислят че се пазарува само с кредитна карта, а то не е така. Но ако и дебитна карта нямате ще ви пусна поръчката, не е проблем.

# 139
ЗДРАВЕЙТЕ!ПРАВЯ ОТБИВКА ДА ПОЧЕРПЯ.ВАЛЕНТИНА СТАВА НА 3 МЕСЕЦА

# 140
  • offshore & overseas
Мдаа, хубавото на туй да родиш през февруари е, че имаш всички шансове да си в пълна бойна готовност за плаж през юни, юли, август или в краен случай -- септември. Да не говорим пък, че и бебчето е „голямо“, но не чак толкова...

Ама що се стряскате за тоз рахит, нали Никича съвсем спокойно обяснява, че с малко повечко вигантолец се оправят тези работи. newsm78

Аз зася прекарвам половината време в успокоение, че на Люс нищо й няма и другата половина в тревога, че сме я закършили (не става дума за рахит, а за настинка или нещо по-тЕка). Скоро ще разберем каква е истината.

Цяла нощ не съм спала да я дебна диша ли, що ли... Тя пък се събуди след яко дране, за да отдели с вой до Бога една сосна храчка. Sick Иначе на този етап няма Т, но да видим докога. Простудихме го детето, еееей! Дет се вика, каква майка съм такава... hahaha

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 10:33 от Мяуче

# 141
И аз съм значи рахитясала, защото и аз се потя и се стряскам. Айде стига с тия глупости де!!! Кой тук всява паника да му дърпам ушите?

# 142
и аз имам рахит, наддавам бързо, потя се, пуфтя, нервна съм...мани, отивам на припек  Mr. Green

# 143
  • offshore & overseas
Я пак да натъртя, че рахитът, дори и да го има, а туй е малко вероВатно, не е нещо кой знае кво -- поправимо е, и то лесно поправимо.

Аз вече нямам признаци, но преди месец как се препотявах... Няколко пикника и сме тип-топ. hahaha

# 144
Ми май аз  Tired Ама...педката ми го вметна миналия месец, после уж и теглих една майна и се успокоих, ама сега с потните крачета...  ooooh!

# 145
Понякога   Hug !

За АСДА, плати с твоята карта, но до английски адрес, или имат вече доставка до България ?
Доставката е до английски адрес, но поне се спестява комисионната от 7-8-9% на посредника  Peace

Намери онова гърне, което коментирахме, да го покажеш да се дивим  Joy

Ами то не било гърне, а столче, и не било от нула месеца , а от 3  Grinning! Еее, къде съм слушала като обяснява момичето не знам  #Silly !

# 146
Теди  Tired надявам се да се притеснявате излишно с Ника, дано са ОК децата  Praynig
Ника колкото е хубава толкова е лоша понякога Confused
Забравих , да почерпя за рожденният ден на миОто  party023
След като много внимателно прочетох поста на Мяу и се съгласих с това което е написала, та дори си спомних как ограничавах Радина като по-малка, че приличаше точно на прасенце ... постнах въпрос точно за килограмите  Rolling Eyes Явно мъжа ми е прав като ми прави забележки,че напоследък първо стрелям после мисля  Sad
Шамане, така се успокоявам и аз. Но може ли кризата да е само от 17-18.00 до 21.00  newsm78 И 300 гр. приемат ли се за задоволителни за един месец Confused
Ходенето на солариум не може ли да се използва като профилактика срещу рахита при кърмачките бе дами ? newsm78

Момичета браво "евала", "машала" за килограмите, аз не мога да си наложа нещо да спазвам диета... Хвалете се по-честичко, че това действа като кол в гърба  Mr. Green да се Сещам като гълтам тия калорични боклуци ,че ще остана единствената хипопоМАМА   bouquet
Аре аз няма да пиша днес повече, че превзех темата  Embarassed
и аз имам рахит, наддавам бързо, потя се, пуфтя, нервна съм...мани, отивам на припек  Mr. Green
  Joy Joy Joy

# 147
  • York
star hahaha hahaha hahaha

Обади се ако ще се моташ из морската. Аз отивам първо да диря една докторка в кожна клиника и после се понасям към морската.

# 148
Здравейте момичета!

Шомире, Да ти расте здрава, щастлива и умна Валентина!
  bouquet
Нямам нещо настроение за писане...
Чета, гледам снимки - прекрасни деца имаме!
Рали, обожавам маргарити и затова съм фен на всичките ви снимки на полянката - невероятни!

Кристинче, толкова се радвам, че Калоян е засукал!  Hug
Четох из форума, че и други мами са имали това щастие в 4ти месецж, надявам се аз да устискам дотогава и да ми се случи това чудо!

Яничка, днес си в добро настроение  Wink!

Браво на всички мами, свалили килограми!

Шоколадче, няма те нещo?  newsm78

Мяуче, аз толкова се страхувам от болести, че като те слушам само, ми се подкосяват краката. Да оздравявате ей. Стискам палци fingerscrossed

Коте, дай си малко почивка  Mr. Green

Понякога, честита количка!

Айде, на който чавето понася разходка в количка - днес е прекрасен ден! Приятно разхобждане!
На тез кат мен, дето диванетата не спят в количките, да стискаме зъби още малко и нашите ще се кротнат (надеждата умира последна...)

Ох...и аз съм от рахИтясалите, а не от рахАтясалите   Joy

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 11:46 от s.newa

# 149
  • София
Ооох, след като 2 часа чакам да отчетат тъпите топломери разбрах, че хората просто са ме забравили.  Crazy Crazy Crazy Нашите са с дистанциооно отчитане, отчели са го отвън кой знае преди колко дни и ся никой не минава за водомерите, а аз чакам ли чакам. Накрая са се усетили явно някъде по пътя и се върнаха.  Laughing Освен да купим и водомери с дистанционно и да не се занимавам повече с глупости.
Айде тръгвам да меря улиците.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт