Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
-
Защо не мога директно да прехвърля пари на сметка на мениджърска компания или на когото дължа, а трябва да поискам някой от банката да им изпрати чек?
-
Какви са опциите за здравно осигуряване за чуждестранни гости в България?

и тъй косвено помеждудругото се обиждаме тънко и по терлици 

Обясних й каква е разликата и че това коренно променя нещата, питах я пак, значи трябва ли ми гражданство или не, и тя измрънка нещо от сорта на "амии, да, значи ти си права, не ти трябва"
Накарах я да ми изкопае точните изисквания и да ми ги прочете, и се оказа че официално банката изисква residency, не гражданство!!!!!!!! И зелената карта е била достатъчна!!!!! Питах я тогава защо при това положение вчера са ми я отхвърлили, настоявали са за гражданство и са наприказвали глупостите за SSN. Тя тръгна да търси records и аз тогава направих грешката да й кажа, че не съм говорила аз директно с банката, а мениджъра на фирмата (Enterprise, най-голяма в страната и втора в света). И тя се хвана като удавник за сламка, заяви че щом не съм свидетел на разговора, значи не мога да твърдя че техният агент бил казал такива неща, следователно мениджъра лъже и той е объркал нещата!!! Казах й аз точно какви документи са подадени, как са отхвърлени от банката, как мениджърът е питал конкретно и директно за гражданството, но тя отрече всичко и обвини Еnterprise в лъжа и заблуда, и мен непряко и деликатно ме обяви за луда. Искаше ми се да й бия един на тая, как може такова отношение от такава голяма и уж реномирана банка??? Как може на такава позиция да не знаеш разликата между гражданин и жител, и да се гавриш с хората защото в тъпата ти кратуна двете понятия изглеждали еднакви??? Още повече ме отчайва и ядосва фактът, че от Enterprise бяха говорили с няколко банки, и бяха получили същия bullshit. Какво означава това за агентите им? Всичките ли са такива патки? Нямам думи просто
Пийнах едно, и две, и няма да ходя да се бия, но наистина исках да намлатя някого след тоя разговор. Не знам дали очакванията ми за тая страна са прекалено високи, но нещо такова да се случи тук ме ядосва много повече, отколкото ако се случваше в България. Там някакси приемам като даденост да ме правят на маймуна, колкото и тъжно да е това становище.

(още нямам прилична снимка навън и още не ще да ме погледне, като я снимам!)