119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 790
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Малък Бенсън да е здрав и все така палав и сладък!!!

Много ми харесват нещата, които чета за децата, какво са правили за деня, сладури  Laughing

# 76
Бенс, честит рожден ден на АДж. Да ти е жив и здрав!
Честит празник на всички мами! Много трогателни неща са направили за вас дечицата ви.

# 77
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на АДж!

Да е здрав и все така чаровен малък сладък мъж!

Бенсън, честит празник и на вас с татко Бенсън! Много радост и усмивки да ви носи малкия синеок чаровник!  bouquet

# 78
Моите днеска направо ме разплакаха...
Калин се събуди с температура 39 към 3 сутринта и като дойде при мен преди да каже, че му е лошо ми каза- Честит ден на майката мамо...Милото беше толкова жален горкия, сега е малко по-добре, ама още има температура.
После едвам ме дочакаха да се събудя ( аз поспах до към 8, щото се събуждах на 30 мин да меря на Калин температурата) и ми донесоха една картичка направена от Калин и Ели, с рисунка на татко им в къщи на цялото семейство. Калин ми донесе един голям човек направен от хартия ( плосък), висок колкото него с разперени ръце сгънати, на които като му аразгръщаш постепенно ръцте пише - I love you -> this much-> Happy Mother's day! Това го правили в училище. Simple Smile
Имах и нарисуван чайник и нарисувана чашка, на която беше залепено пакетче чай и пишеше следното:

A cup of tea to say thank you
For all the things you've done
And wishes that the day will bring
You happiness and fun.
Here's a gift for Mother's day:
I'll try my best in every way,
But when you get upset with me
relax and have a pot of tea!

Simple Smile))Голям майтап! Simple Smile това са го преписали от някъде мисля, а това, което е съчинил той лично е неговата представа за стихотворение:

The most important thing about my Mom( заглавие)

The important thing about my mom is she loves me!
She makes the best snacks and lunches ever,
She helps me do my homework,
she teaches me how to draw and do arts and crafts.
But the MOST important thing about my mom is she loves me.

Това придружено с бележката:
То Mommy with love,
I will show my love for you by  making cards for you, not giving you a hard time, giving you hugs and kisses and cleaning my room! Love, Kalin

И какво установяваме- любовта на мъжа все пак минава през стомаха от най-ранна детска възраст Simple Smile)))

# 79

Тандур....готини стихчета,голям сладур е Калин Heart Eyes.Дано бързо му мине.Елла ми се влачи болна и със бронхит половин месец,чак сега се оправи Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 10:11 от victoria

# 80
Чудех се дали да го постна защото е лично но  реших защо пък не тук какво ли не споделяме та малко остана личното  . Исках да ви покажа най- хубавият подарък(за мен) който половинката реши да ми направи днес -изпратено по Емайл от работата му.Няма по хубаво чувство за мен да знам колко много ме апрешиейтва най близкият човек до мен  Heart Eyes

..........

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 20:50 от victoria

# 81
  • The QC to be!!!
БилПей е доста зле приложено решение за плащане
Защо ти се струва така  newsm78

Интересно ми е защо не мога директно да преведа парите на сметка на мениджърската компания или на който дължа, а трябва да заявявам някой от банката да им праща чек, пък те после да ходят да го депозират... Тинтири-минтири...
Защото ако те нямат определен оборот на месец и определен вид сметка ги таксуват когато ти правиш директен депозит на тяхно име. То всъщтност не се води директен депозит а един вид превод...  newsm78 И както знаем никой не обича да плаща.  Mr. Green

# 82
  • Чикаго / София
Тандури, много мило са те изненадали децата, изключвам Т на Калин!  Дано бързо оздравява!

Вики, поздравления на мъжа ти! Рядкост са мъжете които така добре ще успеят да  изразят обичта си с думи. Моя определено не е от тях! Wink

# 83
Вики, направо е страхотно, това което ти е написал Дан! Дай Боже всекиму да бъде оценяван и обичан като теб!   bouquet Heart Eyes

# 84
ЧРД на Джи  Hug
Все така хубава, остроумна и точна!
Весел празник!

# 85
мерси момичета ...татков ден идва сега,ние да му мислиме  newsm78

Джи...ЧРД ,много здраве !   bouquet

# 86
Момичета, някой ползвал ли е Алианц за здравна застраховка за гости от БГ? Колебаем се м/у няколко компании и се чудя....

# 87
# 88
Чудех се дали да го постна защото е лично но  реших защо пък не тук какво ли не споделяме та малко остана личното  . Исках да ви покажа най- хубавият подарък(за мен) който половинката реши да ми направи днес -изпратено по Емайл от работата му.Няма по хубаво чувство за мен да знам колко много ме апрешиейтва най близкият човек до мен  Heart Eyes
 ..........

Вики много е мило и хубаво  Hug (приличат си нашите мъже и преди сме го коментирали).
Пожелавам ви да останете така завинаги   bouquet

# 89
Джи, 4естит Рожден Ден!   bouquet

Вики, страхотен съпруг имаш!(Про4етох по-рано, не можах да коментирам)
Да нагушкаш Елла от нас, както описваш, страхотна рисунка е направила Heart Eyes

Ина4е подаръка не е кой знай какъв-скутер, но моето дете нали си пада по екстрийм спортовете, беше супер възхитен. Всъщност още е, снощи спа с него, а от сутринта не е слизал, даже и каската носи постоянно Laughing

Тандури, да оздравяват децата, много мили стих4ета. Баща ми използва Алианц, но сам си я прави и нищо не знам, не ни се наложи да я използваме.

Ванхорн, снимки обещавам, но не знам кога, нямаме още на какво да сложим големият компютър, а на този няма достатъ4но памет да сваля снимките.

Благодаря отново за вси4ки пожелания!

Общи условия

Активация на акаунт