Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 286
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Изпреварили сте ме, докато гледах клипа
Разпознах  Къванч/Мехмет, майката на сестрите от Късчета живот, Текинови с Оуз и новия Шефкет, малките жени без най голямата + дъщерята на сърдиткото, и оня баклаваджията, таткото на момчето, от Брак с чужденец , други не разпознах  newsm78

# 31
Здравейте  Hug
Ето една весела реклама на канал д където нажте хора са много смешни  hahaha hahaha hahaha http://www.youtube.com/watch?v=yLMXEI0Gr1s

newsm62 newsm62 newsm62 немогаааа да спра да се смея... Каква сценка а? Неджля до Ферхунде, Оуз и Лейля с Фикрет, майката и бащата и Шефкет си денсат и се забавляват newsm62

# 32
  • Варна
Радвам се че ви разсмях  Hug

# 33
Малкото Айше /Себнем Чичили/ нещо сте го пренебрегнали, горе в колажа с актьорите, то и в сериала много не му обръщат внимание нито сестрите , нито родителите.

# 34
Радвам се че ви разсмях Hug
Аз сега го видях,но наистина много ме разсмя Хаирие толкова сериозно го раздава. hahaha hahaha hahaha

# 35
  • някъде там и аз незнам
Цитат на: Ara_bella в Събота, 08 Май 2010, 12:23
направо се чудя как омъжена жена с деца може да има такова мнение, и да оправдава съществуването на паралелни връзки все едно платонични или физични...
Седеф  флиртвува с женен мъж - от това по-лошо и гадно нещо не може да има. Защото такова нещо - може да има много лоши последствия - както стана в случая - Седеф буквално предизвика аборта на Ферхунде, тоест тя уби дете - ето какво може да направи една платонична връзка. Не случайно и в Библията , и в Корана  е казано - не прелюбодействай - като за прелюбодейства се считат категорично всякакви флиртове, и платонични. Не случайно образа на Седеф е мразен в Турция. А ако забеляза Нехир се дра и крещя срещу тези постъпки на дъщеря си. Не случайно.
А за парите, които Оуз даде на Ферхунде - това е съвсем законно и парите са си изцяло на Ферхунде, тя е потърпевшата, тя беше бита, тя е инициатора на делото и само тя може да  го прекрати и да сключи извънсъдебно споразумение, при което получава определена сума пари и изтегля иска си - това е вариант във всяко законадателство. Видяхме, че тя искаше 500 000 и ако не беше отново Седеф да се хили на съпруга и, Ферхунде щеше да измъкне мъжа си от дупката. Обаче и да гледаш как съпруга ти държи за ръка някаква мърла, а ти да го измъкваш от калта - е, коя жена ще направи това?

Да точно защото съм с деца говоря по този начин,защото живота ме е очукал достатъчно за да съм над тея неща.
Не мога да се сетя в кой точно момент Седеф флиртува с женен мъж.Това да отидеш на свиждане,да направиш портрет или просто да гледаш през прозореца е флиртуване.Не Седеф и Шефкет отидоха на дискотека, а самата Ферхи макар че мъжо и чака на свиждане а тя все работи(много пък работна жена излезе бе).
Ти сериозно ли мислиш, че Седеф е предизвикала аборта на Ферхи, и как по точно? Като я хвана за ръчичката и и каза аз обичам твоя мъж и ти трябва да направиш аборт.Ако не се лъжа Седеф каза на мъжа и че е бременна(ако греша поправете ме)Стига глупости.Просто на Ферхи не и се стои в къщи да чака мъжа си и да дундурка бебе.(В случая браво на Джейда че го задържа,макар и да нямаше дори къде да живее).Какъвто и да е бащата тя няма право да взима сама  еднолично решение какво ще стане с това създание.Защо Седеф тръгна да го гони и да го вразумява ,а не Ферхи ,просто защото е решила че се е наситила на мъжо си и иска да приключи  живота си с него.Ако поне веднъж беше направила поне един мил жест към него или една мила дума беше казала нещата нямаше да са такива каквито са сега, а не да гони и обижда Седеф и да се държи като ощипана госпожица.Не мисля че чак пък толкова се е засегнала и наранила от това че ги видя заедно и хванати за ръце,ако я интересуваше все още Шефкет тя щеше да отиде и да попита какво прави тук ,но не тя с червените обувчици не тръгнала на свиждане ами на модно ревю.Това което видя и дойде като манна небесна,затова какво е решила да направи ,но не и достигаше смелост сама да се навие.Ако наистина е наранена нямаше да отиде с първия срещнат да си легне а ще отиде и ще поговори с него.

# 36
   Благодаря за новата тема! Hug Много е хубава! 

Ара-белла, ти това сериозно ли го мислиш?

Цитат
- Седеф буквално предизвика аборта на Ферхунде, тоест тя уби дете ...

Естествено, моралната , ако щеш и кармична, отговорност за аборта на Ферхунде е върху Седеф -всички недоразумения между двамата бяха резултат на Седефените вечни домогвания и последните, фатални, също...

Та хич не ми хвали платоничните отношения, те са по-лоши от физичните. Примери за такива неща колко щеш и в реалния живот - на моя приятелка мъж и не се яви на изписването на сина си от родилния, защото се бе залисал платонично по друга. Е, какво е това?

# 37
  • София
 Е хайде сега, на моето изписване мъжа ми дойде с любовницата си(сестра ми), и беше облякъл, каквото му беше казала тя!Пък семейството ми още съществува, за разлика от нейното. И ако и във филмите започнем да се вторачваме в кармичните влияния, ми то няма да е развлечение, а жива мъка!

# 38
Не мога да възприема това непрекъснато слухтене и подслушване и се чудя на Ферхи как издържа

Ами тя Ферхунде е царица на слухтенето и подслушването Mr. Green
Mr. Green Mr. Green  а в компания на Джаврието и злите духове я овладяват

Всички са един дол дренки. Хич и не защитавам Ферхунде  Mr. Green

# 39
снощи серията беше страхотна.Стори ми се доста положителна.Отдарна не беше имало толкова щастливи мигове -сватбата на Фикрет.Срещата на всички с Шевкет,Айше и тя беше щастлива че имаше с кой да си играя,Ферхунде постигна това което целеше.Тва е 3-я мъж на ферхунде в сериала,още колко ли ще има до края на филма  newsm78

Ощее МНОГО,и ш са накефа накрая пак да е Текин  Mr. Green
тая Ферхунде е опасна мадама.Явно не знае какво иска
Някъде пише ли какво ще стане в следващите епизоди във вторник

# 40
Мисля, че снощната серия даде отговор на въпроса, дали Ферхи обича Шефкет, когато я даваха да плаче в банята. Тя и с Шефкет изневери на първия си съпруг,но тогава нямаше никакви угризения.

# 41
Е хайде сега, на моето изписване мъжа ми дойде с любовницата си(сестра ми), и беше облякъл, каквото му беше казала тя!Пък семейството ми още съществува, за разлика от нейното. И ако и във филмите започнем да се вторачваме в кармичните влияния, ми то няма да е развлечение, а жива мъка!
И ти живееш с мъж,който е бил със сестра ти?

# 42
Мисля, че снощната серия даде отговор на въпроса, дали Ферхи обича Шефкет, когато я даваха да плаче в банята. Тя и с Шефкет изневери на първия си съпруг,но тогава нямаше никакви угризения.

Ферхунде обича Шевкет, колкото и да не иска да го признае на глас. И ако не беше заварила Седеф на свиждането, нямаше да отиде при Левент  Peace

# 43
  • някъде там и аз незнам
да бе да, когато плачеше в банята едва ли си мислише за Шефкет , а затова какво ще стане от сега на татък с работата и и с живота и. Едва ли мислеше дали Шефкет ще разбере

# 44
  • София
Раднини вълнения изцяло подкрепям написаното от теб!
Тайна, истина ли е това което си написала за теб?

Общи условия

Активация на акаунт