Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 315
  • 729
  •   2
Отговори
# 45
Мисля, че снощната серия даде отговор на въпроса, дали Ферхи обича Шефкет, когато я даваха да плаче в банята. Тя и с Шефкет изневери на първия си съпруг,но тогава нямаше никакви угризения.

Ферхунде обича Шевкет, колкото и да не иска да го признае на глас. И ако не беше заварила Седеф на свиждането, нямаше да отиде при Левент  Peace
И аз смятам така,тя си мислеше,че е богат и за това се ожени за него еми тогава,какво и пречеше като видя къде живее и в какво положение са да си тръгне?

# 46
  bouquet за темичката Hug

В анкетата гласувах за Хайрие и Нехир. Тях 2-те най-често ги срещам Wink

И аз смятам така,тя си мислеше,че е богат и за това се ожени за него еми тогава,какво и пречеше като видя къде живее и в какво положение са да си тръгне?

Ами именно, любовта и пречеше Peace

# 47
  bouquet за темичката Hug

В анкетата гласувах за Хайрие и Нехир. Тях 2-те най-често ги срещам Wink
А,на тази анкета,какво избра?

# 48
Ами Хайрие и Нехир, нали съм го написала newsm78

# 49
аз честно да си призная не мога да разбера каква е тази любов която Ферхунде изпитва към Шевкет,ако има такава разбира се.И мен това че плачеше под душа ме накара да се замисля защо го прави-дали защото обича Шевкет или защото се чуди какво я очаква занапред и какво ще стане като сем Текин разберат за това какво прави зад гърба им  ooooh!

# 50
Ами Хайрие и Нехир, нали съм го написала newsm78
Аз си помислих,като двойка от предишната анкета видях,че пише Нехир и не се замислих. hahaha Joy Joy hahaha

# 51
  • някъде там и аз незнам
Цитат на: Ивона1 в Събота, 08 Май 2010, 14:45

Ами именно, любовта и пречеше Peace
Не и пречеше любовта ,а това че вече беше късно да се върне при първия си мъж и вместо да остане на улицата предпочете къщата и Шефкет

# 52
Естествено, моралната , ако щеш и кармична, отговорност за аборта на Ферхунде е върху Седеф -всички недоразумения между двамата бяха резултат на Седефените вечни домогвания и последните, фатални, също...
Та хич не ми хвали платоничните отношения, те са по-лоши от физичните. Примери за такива неща колко щеш и в реалния живот - на моя приятелка мъж и не се яви на изписването на сина си от родилния, защото се бе залисал платонично по друга. Е, какво е това?
Въй, въй, чак и кармична отговорност. Сигурно и сценаристите не предполагат, че е така.  Wink
Отговорността за аборта е на този, който го е направил. При условие, че не е питал никого за това. Седеф била виновна? Защо? Защото била влюбена в съпруга й и се домогва до него. И как? Като го види на пътя, говори с него. Отгоре на всичко го гледа и го рисува. Пу, флиртаджийка такава. По-скоро тя няма вяра в Шефкет и вероятно вижда, че той и Седеф много повече си подхождат.
Радини вълнения,  newsm10

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 15:01 от Snejkata

# 53

И една снимка за феновете на Неджля и най-вече за Snejkata
hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 15:10 от Ивона1

# 54
"Новия" Шефкет хич не ми харесва.
Между другото, някой знае ли какво се случва с Джанер Куртаран?!
Ивона1, благодаря. Heart Eyes

# 55
"Новия" Шефкет хич не ми харесва.
Между другото, някой знае ли какво се случва с Джанер Куртаран?!
Ивона1, благодаря. Heart Eyes
За нищо Simple Smile
Казват,че не идвал на снимките заради зависимост от наркотици и алкохол.

# 56
  • София
Е хайде сега, на моето изписване мъжа ми дойде с любовницата си(сестра ми), и беше облякъл, каквото му беше казала тя!Пък семейството ми още съществува, за разлика от нейното. И ако и във филмите започнем да се вторачваме в кармичните влияния, ми то няма да е развлечение, а жива мъка!
И ти живееш с мъж,който е бил със сестра ти?
Разбрах го доста по- късно, вече имах три деца, всичко беше отдавна приключило.Вярно бях известно време в депресия, трудно го понесох, но пък мъжа ми се държеше перфектно, осъзнаваше грешката си.Нямаше смисъл да се развеждам.Децата си ни обичаха и двамата. И сега си ме обичат мойте, а на сестра ми я мразят.Те и отмъстиха вместо мен.Аз пък си го върнах на мъжа ми  Joy. Смее ли да ми каже нещо?Вече сме се кротнали и двамата,живеем  си добре. Знам ли какво щеше да се случи и с децата и с мен, ако се бях развела? Сестра ми се разведе, смени купища мъже, и все си е сама.Не мога да обвиня само единия, и двамата бяха виновни. Със сестра ми не мога да се разведа.Щом прощавам на единия, трябваше да простя и на другия. Peace

# 57
Разбира се, че Седеф е виновна.
Непрекъснатото подсмърчане на Седеф със свалени гащи около женен мъж доведе доста нещастия на семейство Текин.

Ферхунде е много оправна, успяваща и оцеляваща - тя го може, но това не значи , че не обича мъжа си.
Ферхунде обича мъжа си - това е ясно на всяка омъжена жена със приличен семеен опит и то въпреки, че добре вижда, че е смотан и леко глупав пак си го обича.

Но хленченето на грозноватото моме около него и превъзнасянето вече и идва повече. Както би дошло  в повече на всяка нормална жена...

# 58
  • някъде там и аз незнам
Е хайде сега, на моето изписване мъжа ми дойде с любовницата си(сестра ми), и беше облякъл, каквото му беше казала тя!Пък семейството ми още съществува, за разлика от нейното. И ако и във филмите започнем да се вторачваме в кармичните влияния, ми то няма да е развлечение, а жива мъка!
И ти живееш с мъж,който е бил със сестра ти?
Разбрах го доста по- късно, вече имах три деца, всичко беше отдавна приключило.Вярно бях известно време в депресия, трудно го понесох, но пък мъжа ми се държеше перфектно, осъзнаваше грешката си.Нямаше смисъл да се развеждам.Децата си ни обичаха и двамата. И сега си ме обичат мойте, а на сестра ми я мразят.Те и отмъстиха вместо мен.Аз пък си го върнах на мъжа ми  Joy. Смее ли да ми каже нещо?Вече сме се кротнали и двамата,живеем  си добре. Знам ли какво щеше да се случи и с децата и с мен, ако се бях развела? Сестра ми се разведе, смени купища мъже, и все си е сама.Не мога да обвиня само единия, и двамата бяха виновни. Със сестра ми не мога да се разведа.Щом прощавам на единия, трябваше да простя и на другия. Peace
newsm10 точно така всичко се постига с постоянство и търпение

# 59
Здравейте!Гледам Листопад от самото начало,наскоро открих,че има и такава тема.Много сте забавни  Grinning,и вече няколко вечери след сериала ми е интересно какво сте написали.Да си кажа и аз мнението за героите.
Не знам,но и двете сестри Неджля и Лейля започнаха да ме дразнят,Като измежду двете по-лошата е Неджля,постъпката  и е ужасна,аз поне не видях в никоя серия след като се върна в къщата да отиде при Лейля и да и се извини лично.Обвинявате Ферхунде,че е алчна,но Неджля не гледаше ли завистливо сестра си след като се омъжи за Улз и разполагаше с повече пари и дрехи и т.н.,не искаше ли затова да се омъжи за Джем защото и той е богат,да не остане и тя назад.На мен поне ми изглежда именно такава,факт е обаче ,че е по силна,стъпи си на краката и въпреки всичко се държи.
Лейля- ами жал ми беше ,че я омъжиха насила,когато брака и не вървеше в една серия тя отиде при майка си и и каза,че нещата не вървят добре,думите на Хейрие бяха ,че само в ковчег ще се върне при тях  Shocked,това майка ли е ,да му сготвила нещо и нещата щели да се оправят ooooh!,просто нямам думи...Иначе самата Лейля е много слаба по характер,завистлива,завижда на Неджля,че учи/за което Али Раза доста е толерира/,много много злобна,вече за нищо се хваща,последното като видя Неджля със сватбената рокля щяла да я "разкъса".
Най-противна ми е Седефчето...,хич не е платонична тази любов,отвратителна ми е как все души наоколо за Шевкет и рони крокодилски сълзи,все търчи след него пък поне до сега той не и е дал повод,на Ферхунде и каза,че не иска да развали брака и ,ами като не иска за какво постоянно се навира в Шевкет,гледа го влюбено,за ръка го хваща,слухти вечер по прозорците и как не я е срам при условие ,че вижда ,че Ферхунде се дразни и в къщата им ходи на гости.Че коя от вас няма да се подразни на такава като нея ,ако се навърта около мъжа ви?Но тук са виновни и Хейрието и Али Раза,можеха да и кажат в прав текст да стои на страна ,дори и нищо да няма и да не дразни снаха им.
Ферхуде,напоследък ми стана най-симпатична.Единственото което ме дразни в нея е това,че опитва да създава интриги м/у сестрите,имаше период където изкара пред Хейрието,че Али Раза и изневерява,само защото видя,че той даде на някаква жена да задържи букета предназначен за жена му.Но е силна жена,винаги излиза от ситуация,безкомпромисна.И аз мисля ,че тя поиска от Улз 500хиляди за да плати заема му,но като ги видя със Седефа,като разбра ,че не на нея и звъни когато избяга,поиска по-малко защото разбра,че с брака им е свършено.Ама то какъв брак беше,от самото начало тя искаше да се изнесат да живеят отделно,ами то живее ли се с всичките,глас да си повишат и публиката се е наредила пред вратата им.Шефкет издържаше цялото семейство барабар със сестрите,като,че ли като се е оженил за Ферхунде не е създал свое семейство.Ферхунде искаше бебе по едно време ,но той и отговори,че не е сега момента,че били затруднени финансово...ако се бяха отделили нямаше да им е толкова трудно,щяха да са си само двамата,но не Шефкет винаги поставяше семейството си на първо място.

Леле сега видях 21 отговора  Whistling,какво правите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт