Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 40 189
  • 729
  •   2
Отговори
# 60
  • някъде там и аз незнам
Разбира се, че Седеф е виновна.
Непрекъснатото подсмърчане на Седеф със свалени гащи около женен мъж доведе доста нещастия на семейство Текин.

Ферхунде е много оправна, успяваща и оцеляваща - тя го може, но това не значи , че не обича мъжа си.
Ферхунде обича мъжа си - това е ясно на всяка омъжена жена със приличен семеен опит и то въпреки, че добре вижда, че е смотан и леко глупав пак си го обича.

Но хленченето на грозноватото моме около него и превъзнасянето вече и идва повече. Както би дошло  в повече на всяка нормална жена...

Никоя нормална жена не би отишла да си легне с първия срещнат, а би седнала да поговори с мъжа си.Не на Седеф гащите са свалени а на Ферхи.Никой от семейство Текин не знае за подсмърчането на Седеф освен Али Ръза.
Това с омъжената жена с приличен семеен опит за Ферхи ли се отнася?!

# 61
  • Русе/София
Е хайде сега, на моето изписване мъжа ми дойде с любовницата си(сестра ми), и беше облякъл, каквото му беше казала тя!Пък семейството ми още съществува, за разлика от нейното. И ако и във филмите започнем да се вторачваме в кармичните влияния, ми то няма да е развлечение, а жива мъка!
И ти живееш с мъж,който е бил със сестра ти?
Разбрах го доста по- късно, вече имах три деца, всичко беше отдавна приключило.Вярно бях известно време в депресия, трудно го понесох, но пък мъжа ми се държеше перфектно, осъзнаваше грешката си.Нямаше смисъл да се развеждам.Децата си ни обичаха и двамата. И сега си ме обичат мойте, а на сестра ми я мразят.Те и отмъстиха вместо мен.Аз пък си го върнах на мъжа ми  Joy. Смее ли да ми каже нещо?Вече сме се кротнали и двамата,живеем  си добре. Знам ли какво щеше да се случи и с децата и с мен, ако се бях развела? Сестра ми се разведе, смени купища мъже, и все си е сама.Не мога да обвиня само единия, и двамата бяха виновни. Със сестра ми не мога да се разведа.Щом прощавам на единия, трябваше да простя и на другия. Peace
newsm10 точно така всичко се постига с постоянство и търпение
 Rolling Eyes newsm78 Peace  bouquet

# 62
искам да попитам наближава ли момента на сдобряването на Лейля и Неджля.Скоро ли ще е?

# 63
искам да попитам наближава ли момента на сдобряването на Лейля и Неджля.Скоро ли ще е?
Живот и здраве ще е тази седмица.ако се интересуваш мога да ти дам и клипче Simple Smile  Wink
vanilla80 Добре дошла!!!

# 64
Живот и здраве ще е тази седмица.ако се интересуваш мога да ти дам и клипче Simple Smile  Wink
vanilla80 Добре дошла!!!
ще съм ти благодарна ако не те затруднявам

# 65
  • до една звездичка
Хайде и аз в новата тема, че тя напреднала, като гледам, доста.

Тайна, би ми било интересно да споделиш (ако желаеш, разбира се  Hug), каква е твоята оценка за развилата се ситуация между сестрите.
Сигурно вече си писала, но не помня.  Peace

Много странно, аз също съм била в аналогична ситуация (включително и твоята, само че не сестра, а най-добрата ми приятелка бе другото действащо лище  Wink), а сега, като гледам филма, симпатизирам въпреки всичко, на Неджля! Чак се чудя да не съм се повредила нещо... Laughing newsm78

# 66
  • София
Тайна, браво на теб  Hug

# 67
vanilla80 Добре дошла!!!
ще съм ти благодарна ако не те затруднявам
Не разбира се http://www.youtube.com/watch?v=9ECoU6Z8FzA&feature=related тук след 4 мин http://www.youtube.com/watch?v=ZQ3QIFnd8eg&feature=related и тук в началото ощи

# 68
Оле аз пак закъснях....  Simple Smile

Нищо де, да ни е честита новата тема !  Hug   bouquet  Hug за оформителите
Добре дошлa    на vanilla80   Hug newsm51  Hug

За анкетата гласувах Хайрие, Нехир, Лейля и Неджля. Причините вече са споменати( мисля, че гласовете ми съвпадат с тези на diada)

Относно Седеф мисля, че не е виновна за аборта, ама има вина за изневярата. Тя Ферху и без това се чудеше какво иска да прави. Като ги видя се почуства наранена (не съм много сигурна, ама така си  го обяснявам) и затова стана така, ама и Левент не се е дърпал както видяхме, въпреки, че знае че е женена.

И Браво на Тайна, че е постъпила толкова разумно Wink

# 69
Здравейте!Гледам Листопад от самото начало,наскоро открих,че има и такава тема.Много сте забавни  Grinning,и вече няколко вечери след сериала ми е интересно какво сте написали.Да си кажа и аз мнението за героите.
Не знам,но и двете сестри Неджля и Лейля започнаха да ме дразнят,Като измежду двете по-лошата е Неджля,постъпката  и е ужасна,аз поне не видях в никоя серия след като се върна в къщата да отиде при Лейля и да и се извини лично.Обвинявате Ферхунде,че е алчна,но Неджля не гледаше ли завистливо сестра си след като се омъжи за Улз и разполагаше с повече пари и дрехи и т.н.,не искаше ли затова да се омъжи за Джем защото и той е богат,да не остане и тя назад.На мен поне ми изглежда именно такава,факт е обаче ,че е по силна,стъпи си на краката и въпреки всичко се държи.
Лейля- ами жал ми беше ,че я омъжиха насила,когато брака и не вървеше в една серия тя отиде при майка си и и каза,че нещата не вървят добре,думите на Хейрие бяха ,че само в ковчег ще се върне при тях  Shocked,това майка ли е ,да му сготвила нещо и нещата щели да се оправят ooooh!,просто нямам думи...Иначе самата Лейля е много слаба по характер,завистлива,завижда на Неджля,че учи/за което Али Раза доста е толерира/,много много злобна,вече за нищо се хваща,последното като видя Неджля със сватбената рокля щяла да я "разкъса".
Най-противна ми е Седефчето...,хич не е платонична тази любов,отвратителна ми е как все души наоколо за Шевкет и рони крокодилски сълзи,все търчи след него пък поне до сега той не и е дал повод,на Ферхунде и каза,че не иска да развали брака и ,ами като не иска за какво постоянно се навира в Шевкет,гледа го влюбено,за ръка го хваща,слухти вечер по прозорците и как не я е срам при условие ,че вижда ,че Ферхунде се дразни и в къщата им ходи на гости.Че коя от вас няма да се подразни на такава като нея ,ако се навърта около мъжа ви?Но тук са виновни и Хейрието и Али Раза,можеха да и кажат в прав текст да стои на страна ,дори и нищо да няма и да не дразни снаха им.
Ферхуде,напоследък ми стана най-симпатична.Единственото което ме дразни в нея е това,че опитва да създава интриги м/у сестрите,имаше период където изкара пред Хейрието,че Али Раза и изневерява,само защото видя,че той даде на някаква жена да задържи букета предназначен за жена му.Но е силна жена,винаги излиза от ситуация,безкомпромисна.И аз мисля ,че тя поиска от Улз 500хиляди за да плати заема му,но като ги видя със Седефа,като разбра ,че не на нея и звъни когато избяга,поиска по-малко защото разбра,че с брака им е свършено.Ама то какъв брак беше,от самото начало тя искаше да се изнесат да живеят отделно,ами то живее ли се с всичките,глас да си повишат и публиката се е наредила пред вратата им.Шефкет издържаше цялото семейство барабар със сестрите,като,че ли като се е оженил за Ферхунде не е създал свое семейство.Ферхунде искаше бебе по едно време ,но той и отговори,че не е сега момента,че били затруднени финансово...ако се бяха отделили нямаше да им е толкова трудно,щяха да са си само двамата,но не Шефкет винаги поставяше семейството си на първо място.

Леле сега видях 21 отговора  Whistling,какво правите  Heart Eyes

Споделям твоите виждания - Седефка и Неджля са гадни.

В моите симпатии най-първа е Фикрет, после следва Ферхунде и с много уговорки Лейля - в нея ме дразни напоследък глупавата и безперспективна закачка с Джан.Харесвам и Нехир и Ахмед,
Най не ми понасят жалната Седефка дето все върти дупе около мъжа на Ферхунде и нахалната, арогантна и безскрупулна Неджля. Дори Джаврието ме кефи повече от тях:)))))

# 70
  • София
Хайде и аз в новата тема, че тя напреднала, като гледам, доста.

Тайна, би ми било интересно да споделиш (ако желаеш, разбира се  Hug), каква е твоята оценка за развилата се ситуация между сестрите.
Сигурно вече си писала, но не помня.  Peace

Много странно, аз също съм била в аналогична ситуация (включително и твоята, само че не сестра, а най-добрата ми приятелка бе другото действащо лище  Wink), а сега, като гледам филма, симпатизирам въпреки всичко, на Неджля! Чак се чудя да не съм се повредила нещо... Laughing newsm78
Ми аз съм на принципа,че в живота всичко се случва, и не съм нито първата, нито последната преживяла или която ще преживее това. Важното после да можеш да се вземеш в ръце и да се уважаваш, сам себе си, та да те уважават и другите!Интересното е,че в този филм, не ме дразни това толкова, колкото същото в другия филм, Незабравимата. Peace

# 71
Разбира се, че Седеф е виновна.
Непрекъснатото подсмърчане на Седеф със свалени гащи около женен мъж доведе доста нещастия на семейство Текин.

Ферхунде е много оправна, успяваща и оцеляваща - тя го може, но това не значи , че не обича мъжа си.
Ферхунде обича мъжа си - това е ясно на всяка омъжена жена със приличен семеен опит и то въпреки, че добре вижда, че е смотан и леко глупав пак си го обича.

Но хленченето на грозноватото моме около него и превъзнасянето вече и идва повече. Както би дошло  в повече на всяка нормална жена...

Никоя нормална жена не би отишла да си легне с първия срещнат, а би седнала да поговори с мъжа си.Не на Седеф гащите са свалени а на Ферхи.Никой от семейство Текин не знае за подсмърчането на Седеф освен Али Ръза.
Това с омъжената жена с приличен семеен опит за Ферхи ли се отнася?!

Ферхунде води този разговор много пъти - няма да се унижава за ен-ти пореден път да повтаря едно и също.
А Левент в никакъв случай не е кой да е, а много хубав, силен и богат мъж. Фактът, че сближаването с него не направи Ферхунде щастлива показа окончателно , че тя обича мъжа си, а и той я обича - я как само се зарадва като си помисли, че Ферхунде идва да го види - обаче не, то вместо Ферхунде било хълцащата лигла със свалените гащички Седефка, която не разбра, че не е желана и това е.

# 72

Ферхунде води този разговор много пъти - няма да се унижава за ен-ти пореден път да повтаря едно и също.
А Левент в никакъв случай не е кой да е, а много хубав, силен и богат мъж. Фактът, че сближаването с него не направи Ферхунде щастлива показа окончателно , че тя обича мъжа си, а и той я обича - я как само се зарадва като си помисли, че Ферхунде идва да го види - обаче не, то вместо Ферхунде било хълцащата лигла със свалените гащички Седефка, която не разбра, че не е желана и това е.

С това съм съгласна  newsm10

# 73
Гласувах за Нехир, Ферхунде и Лейля.
За серията снощи дразнещо е поведението на Седеф.На място на Ферхи и аз не бих търпяла.То не беше в рисунка, в затвора и къде ли не, само и само дасе върти около него.Но освен Нехир защо никой не омърморва това.

# 74
Не сте ли съгласни, че даже любовта да е платоническа, тя си е любов. Вие нямаше ли да се дразните, ако знаехте, че съседката изпитва такава любов към съпруга ви? И на всичкото отгоре Шефкет също не остава напълно безразличен Naughty Ако бях на мястото на Ферхи и знам, че Седеф обича Шефкет и ги виждам заедно /даже и от време на време/ щях да съм напълно откачила и на Седеф невзрачната косица нямаше да я има Stop Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт