за темичката 

за темичката 

. Смее ли да ми каже нещо?Вече сме се кротнали и двамата,живеем си добре. Знам ли какво щеше да се случи и с децата и с мен, ако се бях развела? Сестра ми се разведе, смени купища мъже, и все си е сама.Не мога да обвиня само единия, и двамата бяха виновни. Със сестра ми не мога да се разведа.Щом прощавам на единия, трябваше да простя и на другия.
. Смее ли да ми каже нещо?Вече сме се кротнали и двамата,живеем си добре. Знам ли какво щеше да се случи и с децата и с мен, ако се бях развела? Сестра ми се разведе, смени купища мъже, и все си е сама.Не мога да обвиня само единия, и двамата бяха виновни. Със сестра ми не мога да се разведа.Щом прощавам на единия, трябваше да простя и на другия. 
точно така всичко се постига с постоянство и търпение
,и вече няколко вечери след сериала ми е интересно какво сте написали.Да си кажа и аз мнението за героите.
,просто нямам думи...Иначе самата Лейля е много слаба по характер,завистлива,завижда на Неджля,че учи/за което Али Раза доста е толерира/,много много злобна,вече за нищо се хваща,последното като видя Неджля със сватбената рокля щяла да я "разкъса".
,какво правите
Препоръчани теми