Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 298
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
sirena24 ,  Hug
ама що нападки четох заради него в темите, лош бил, такъв, онакъв, накрая излезе най-точен. Сега като гледам как нападат Ферхунде, ми е толкоз познато. Аз иначе съм фенка на Фикрет, но сега тя се справя отлично и не я мисля. Но и симпатизирам на Ферхундето - без нея и Джаврие филма не би бил същия

# 16
mirasv,срам ме е да питам но кой е този на аватара ти? Blush

Ивана май лайф,влезни си в Профила отгоре на страницата,после в Потребителско име /вляво/ и на Име напиши новия си ник.

# 17
Няма по-измислени образи от тези на Лейля, Неджля и Седеф. Жени, възпитани в среда с високи морални ценности, а нито една от тях не може да се нарече морална . И трите се забъркаха с женени мъже, едната отне съпруга на сестра си, другата е влюбена в съседа си, а третата се залюби с адвоката на семейството и мъжа на психотерапевтката си  ooooh! Най-истинска за мен е Ферхунде.  Peace Не мога да възприема това непрекъснато слухтене и подслушване и се чудя на Ферхи как издържа  Thinking Много са смешни като видят някой по пътеката и буквално на бегом търчат да му отварят вратата с въпроса "Къде беше?"  ooooh!

# 18
Отново страхотна темичка  bouquet
Гласувах за:
Неджля и Лейля  -  кифли под път и над път
Хайрие - прости, ограничени хора колкото щеш
Нехир - има и добри хора все пак, не всичко е само черно.

# 19
Няма по-измислени образи от тези на Лейля, Неджля и Седеф. Жени, възпитани в среда с високи морални ценности, а нито една от тях не може да се нарече морална . И трите се забъркаха с женени мъже, едната отне съпруга на сестра си, другата е влюбена в съседа си, а третата се залюби с адвоката на семейството и мъжа на психотерапевтката си  ooooh! Най-истинска за мен е Ферхунде.  Peace Не мога да възприема това непрекъснато слухтене и подслушване и се чудя на Ферхи как издържа  Thinking Много са смешни като видят някой по пътеката и буквално на бегом търчат да му отварят вратата с въпроса "Къде беше?"  ooooh!
Да, тя Ферхунде хич не подслушва. Laughing

# 20
Не мога да възприема това непрекъснато слухтене и подслушване и се чудя на Ферхи как издържа

Ами тя Ферхунде е царица на слухтенето и подслушването Mr. Green

# 21
Не мога да възприема това непрекъснато слухтене и подслушване и се чудя на Ферхи как издържа

Ами тя Ферхунде е царица на слухтенето и подслушването Mr. Green
Mr. Green Mr. Green  а в компания на Джаврието и злите духове я овладяват

# 22
  • Варна
Здравейте  Hug
Ето една весела реклама на канал д където нажте хора са много смешни  hahaha hahaha hahaha http://www.youtube.com/watch?v=yLMXEI0Gr1s

# 23
Гласувах в анкетатас :
Оуз-аман от големи е*ачи;ovo je standart-e*esh i hwyrliash  Close поне презервативи да ползва
Тахсин-мъж-п*тка дето слуша мам и не смее да й се опълчи  Close
Хайрие-проста селска женица имаща за цел да си продаде децата скъпо и постоянно иска мълчание и послушание  Close

# 24
Гласувах за Неджля, Лейля и Ферхи... Сега обаче като се замисля и Хайриетата хич не са малко! Laughing

# 25
Здравейте  Hug
Ето една весела реклама на канал д където нажте хора са много смешни hahaha hahaha hahaha http://www.youtube.com/watch?v=yLMXEI0Gr1s
Laughing Laughing Laughing Аха, и Къванч Татлъту е там. Hug Другите не мога да ги позная.

Гласувах за Ферхунде - хора, които успяват по нейния начин - бол
Тахсин - дето една дума не казват на майките си, които се нахвърлят върху жените им - също
Хайрие - прости и ограничени и алчни жени има много.

# 26

Здравейте  Hug
Ето една весела реклама на канал д където нажте хора са много смешни  hahaha hahaha hahaha http://www.youtube.com/watch?v=yLMXEI0Gr1s

newsm62 newsm62 newsm62

# 27
mirasv,срам ме е да питам но кой е този на аватара ти? Blush

Ийт Йозшенер - играеше Джемил в "Мелодията на сърцето".

mirasv  Hug - най-после съмишленик - и аз много харесвах Джемил нищо, че всички говореха против него - действията описват хората най-добре.
Иначе в Лисътопад и аз харесвам Фикрет - харесвам стабилността й и търпениео (може би защото аз ги нямам), макар че понякога се чудя ка издържа Джаврието  #2gunfire
Симпатизирам и на Ферхунде именно защото е много истинска, пък и аз по принцип винаги харесвам повече отрицателните герои - по-колоритни и по-земни са. Макар че в Листопад едва ли има идеализирани герои - поне аз невиждам. От другите са ми много симпатични Неджля и Джем като двойка - може би защото във всеки филм търся някаква непреодолима и всеопрощаваща любов.
Гласувах за Али Ръза - абсолютно непригоден за съвременния свят човек, който с  изкривените си  разбирания и пристрастия и неспособността си да оцени каквото или когото и да било извън неговия "кръг на избраните", води бавно, но уверено децата си към пропастта;
Ферхунде - да не сповтарям - самоуверена, оправна жена, готова на всичко , за да се защити;
Хайрие - безмозъчна, безполезна жена, за която живота е да слухти и да готви и да се оплаква, но същевременно също подтиква децата си към грешки, само и само да ги види задомени, без значение дали е добро за тях или не.

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 13:46 от sirena24

# 28
  • София
ехаа новата темичка пак е блестяща...обаче в началото името на седеф не го виждам с обяснение на значението му Rolling Eyes
в класацията сега ще гласувам за Ферхунде, Хайрие, Нехир!
мдаа рекламката, която магоснива пусна е забавна, в нея представят не само нашия филм, а и други актьори, певци и водещи на забавни шоута по канал Де Simple Smile

# 29
Гласувах за Неджля и Лейля, Ферхунде и Левент, но като се замисля има и като Нехир Peace
Джаврие наистина не бих я търпяла за свекърва, но във филма много ме забавлява, вчерашната серия беше пълна с лафове, то не беше напикаване, антики, чалнат кафеджия, а това за "брата на нашия фризер" ме уби Joy hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт