Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 137
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
и пръстчетата са и малко къси, но нали не свири на пиано Naughty

# 451
и пръстчетата са и малко къси, но нали не свири на пиано Naughty
hahaha Е, сега, подробности Laughing Неджля също е малко трътлеста, но тя е по-висока и на нея не и личи  толкова. Седеф в последно време се отрътли Laughing Ама Лейля е най-трътлеста Grinning Краката на Ферхи най си ги харесвам, както и тялото. Много е фина и стройна Sunglasses Peace

# 452
Все се чудя на сценаристите - Седефче и модел беше, леко известна стана, сега моделиерка, как пък малко не и промениха фейса - незнам. По-нанатък ще я видим и по засукана, ама досега нищо.

# 453
В края на работния ден ме наляга едно такова лигаво настроение, което в момента е на вълна смахнати преводи от Гугъл и не мога да се стърпя да не ви пусна един виц Mr. Green Laughing Mr. Green:

Турски пилоти правят предполетна проверка. Втория пилот към капитана:

- Аеропланджи, бъстър копче бръм, машина маанъ йок. (Капитане, двигателите са запуснати, работят нормално)
 - Манометри, саатници-кантар гиби. (Уредите сочат нормални стойности)
 - Арман ачик, юруш бакълъм! (Пистата е свободна, излитай)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Гложди ме нещо. ББ: Как така Лейля като видя Оуз в затвора не полудя, пък после на свобода като го види, лудва?! newsm78 Нещо не са го измислили както трябва, май.
Приятно гледане!!!

# 454
Същото се зачудих и аз още вчера като гледах сцената. Дори така продължително го гледа докато си хранеше детето, а тя толкова страдаше после за своето. После си рекох, че вероятно едно е да го гледа в затвора, друго е да знае, че е на свобода.

# 455
Същото се зачудих и аз още вчера като гледах сцената. Дори така продължително го гледа докато си хранеше детето, а тя толкова страдаше после за своето. После си рекох, че вероятно едно е да го гледа в затвора, друго е да знае, че е на свобода.
Сигурно е така, иначе няма друго обяснение.
Една снимчица и от мен.  Wink

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:48 от Snejkata

# 456
Ох,това Седефче взе да ми става по противно и от Джаврието.А ,бе все се вре дет не му е работата.Уж работа почна,как така един път не я дадоха да излиза с колеги,да се събира с други хора.Вкопчила се е в тоя Шефкет и край, за нея няма други.Е,то бива ама такава простотия и наивност не съм виждала.Ако бях на мястото на Ферхи също щях много да се издразня.

# 457
Ох,това Седефче взе да ми става по противно и от Джаврието.А ,бе все се вре дет не му е работата.Уж работа почна,как така един път не я дадоха да излиза с колеги,да се събира с други хора.Вкопчила се е в тоя Шефкет и край, за нея няма други.Е,то бива ама такава простотия и наивност не съм виждала.Ако бях на мястото на Ферхи също щях много да се издразня.

А на Хайрие и Али Ръза се дразня 1000 повече, няма да я обуздаят малко, те много добре знаят какво става, ама заради Нехир да сме деликатни  #Cussing out

# 458
А на Хайрие и Али Ръза се дразня 1000 повече, няма да я обуздаят малко, те много добре знаят какво става, ама заради Нехир да сме деликатни  #Cussing out
Те със собствените си деца не могат да се оправят, пък ще вземат и чуждите да обуздават. Laughing

# 459
А на Хайрие и Али Ръза се дразня 1000 повече, няма да я обуздаят малко, те много добре знаят какво става, ама заради Нехир да сме деликатни  #Cussing out [/b]
Те със собствените си деца не могат да се оправят, пък ще вземат и чуждите да обуздават. Laughing

Кой ги е карал да ги народят 5  Joy

# 460
Кой ги е карал да ги народят 5  Joy
hahaha hahaha hahaha

# 461
Цитат

А на Хайрие и Али Ръза се дразня 1000 повече, няма да я обуздаят малко, те много добре знаят какво става, ама заради Нехир да сме деликатни  #Cussing out

Ама ти отде да знаеш що мълчат, кой знае хорицата сигурно с отворени очи гледат и се надяват тя да им е снаха, а не Ферхи.

# 462
Цитат

Ама ти отде да знаеш що мълчат, кой знае хорицата сигурно с отворени очи гледат и се надяват тя да им е снаха, а не Ферхи.

С Нехир ще се сватосат, а така  Joy

# 463
според вас ще стигнат ли сериите до 200?

# 464
как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт