Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 083
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Бреййй и вас ли ви прихвана обладаването на злите духове на Ферхунде? Ще ви извикам баба Джеврие да ви вкара в пътя.

# 646
Е, хайде сложете бан на всички мами, които харесват Ферхунде ...е, на това му се казва "свободно" обсъждане.

Темата е за филма - тук се изписаха страници в които само се плюеше по Ферхунде, сега като почнахме да я защитаваме, веднага антиферхундетата писнаха "да дойде Тати".
Свободна дискусия, няма що.

Аз подкрепям Ферхи, но не правя лични нападки какви са хората, които я защитават. "Свободна" е тази дискусия, в която не само можеш да си изкажеш мнението, ами уважаваш и различното от твоето мнение и човека, който го защитава.  Peace

За мен той е глупак, а тя е много двулична.
Макар, че още въздиша по оная отрепка - Оуз, пак се заиграва с момчето.
Много ме дразни, не знам за вас.
  Crossing Arms

Джуличка според мен Неджля вече е отписала Оуз. Не знам той като излезе от затвора и цъфне при нея как ще го приеме, ама в момента хич не се сеща за него.  Crossing Arms

# 647
Ara_bella   Peace  

А относно парите - Лейля/т.е. с парите на Оуз/ не е издържала цялото си семейство,това си бяха джобни  Peace

Че да не е длъжна пък да ги издържа?

# 648
Добре, да кажем така
Нима не е любопитен психологическия профил на хората , които чак толкова яростно нападат Ферхунде?

Мен лично Ферхунде не ме смайва, смайва ме злобата, която предизвиква.

# 649
  • Пловдив
Е, хайде сложете бан на всички мами, които харесват Ферхунде ...е, на това му се казва "свободно" обсъждане.

Темата е за филма - тук се изписаха страници в които само се плюеше по Ферхунде, сега като почнахме да я защитаваме, веднага антиферхундетата писнаха "да дойде Тати".

Арабела, не зная на колко си години, но в момента изказванията ти са като на 13-14 годишна тинейджърка. Моля те, спри с обидите към останалите момичета и проумей факта, че както има почитатели на Ферхунде, така има и нейни противници. А дали в темата ще се обсъжда само Ферхи - ами тя е най-колоритния образ, нормално е да е най-обсъжданата... И никой никого не плаши с ТАТИ - просто знаем как се отнасят в този форум към скандалите и знаем, че съвсем скоро ще минат с метлата от тук... Нека не зацапваме и загрозяваме повече темата с обиди - тук сме, за да обсъждаме любим филм, т.е. да се разтоварваме и да ни е приятно.... Достатъчни са ни глупостите в ежедневието, че да се товарим още и тук...  Peace

# 650
че откъде пари да я издържат - те нямат пари.
Мъжът на Ферхи имаше пари и той плащаше сметките. Пък и през цялото време човекът с най-много пари беше Ферхунде.
Трябваше да им стане слугиня, а те да я тъпчат, унижават и обиждат ли?Още отначало семейство Текин не спряха да я обиждат, все им беше нещо крива.
Някой каза ли и "дъще", въобще отнесе ли се някой с нея човешки?
Това, че са й дали покрив, храна, плащат й сметките и й чистят малко ли е? А тя изобщо не се трогна да помогне с нещо вкъщи, никой не говори за слугинство! Относно "дъще",  Хайрие ВИНАГИ така я нарича. А другите- "како". Не смятам, че я тъпчат, а отношението  сама си го е спечелила с постъпките си.

# 651

Арабела, не зная на колко си години, но в момента изказванията ти са като на 13-14 годишна тинейджърка. Моля те, спри с обидите към останалите момичета и проумей факта, че както има почитатели на Ферхунде, така има и нейни противници. А дали в темата ще се обсъжда само Ферхи - ами тя е най-колоритния образ, нормално е да е най-обсъжданата... И никой никого не плаши с ТАТИ - просто знаем как се отнасят в този форум към скандалите и знаем, че съвсем скоро ще минат с метлата от тук... Нека не зацапваме и загрозяваме повече темата с обиди - тук сме, за да обсъждаме любим филм, т.е. да се разтоварваме и да ни е приятно.... Достатъчни са ни глупостите в ежедневието, че да се товарим още и тук...  Peace

Без коментар!

# 652
Това, че са й дали покрив, храна, плащат й сметките и й чистят малко ли е? А тя изобщо не се трогна да помогне с нещо вкъщи, никой не говори за слугинство! Относно "дъще",  Хайрие ВИНАГИ така я нарича. А другите- "како". Не смятам, че я тъпчат, а отношението  сама си го е спечелила с постъпките си.

Не са й "дали покрив", тя не е прибрано от улицата просяче.
Тя е снаха, която живее в дома на мъжа си, от когото, ако ставаше нещо, отдавна да я беше "извел" на квартира.

# 653
И сметките и храната са от заплатата на Шефкет,така ,че Ферхунде е също толкова задължена на Шефкет,колкото би трябвало да се чувстват и сестрите му.

# 654
Някой може ли да качи снимки на годеницата на Левент или да ми каже как й е истинското име моля.

# 655
  • Sofia

Темата е за филма и за героите му, а не за квалификации на потребителите.
Като радетел на "свободната дискусия" би следвало да правите разлика между коментар на герои и раздаване на определения за потребителите.
Следващият път когато някои в тази тема си позволите последното, независимо от пристрастията му, ще последва санкция без допълнителни обяснения. Смятам, че достатъчно пъти писах в тази тема.

# 656
  • Пловдив

Без коментар!
За неразбралите да обясня - сравнението се отнася за неопитността на тинейджърите в тази възраст, които все още не са се сблъскали с трудностите на живота и съответно имат по-наивно виждане за света. Иначе нищо против подрастващите - и тук си имаме няколко потребители в тази хубава тинейджърска възраст, с които стават много интересни дискусии.  Peace

# 657
# 658
Привет на всички! Като се замисля, Ферхунде с нищо не е длъжна на Текинови. Тя яде боя и си прибра парите като обезщетение. Съвсем резонно. Защо трябва да дава пари на Текин, след като смята да приключи с този брак? Проблемът е, че те не го знаят. Нейната грешка е, че трябваше досега да се изнесе от техния дом. Щеше да бъде по-достойно. И все пак от реакциите й при разговора с Шефкет си личеше, че досега тя е имала чувства към него. Може би до преспиването с Левент. А иначе жените от семейството, обискиращи стаята на Ферхунде, бяха много грозна гледка. За Неджля и Джем - харесва ми, че отново ще са заедно. Това е една от сериалните линии, които следя с интерес.

# 659

Не са й "дали покрив", тя не е прибрано от улицата просяче.
Тя е снаха, която живее в дома на мъжа си, от когото, ако ставаше нещо, отдавна да я беше "извел" на квартира.

На мен ми омръзна да повтарям, че Шевкет искаше да я заведе на квартира. Но след като тя се оля за 225ти път той се ядоса и си промени намерението. И не смятам, че Шевкет не става за нищо. Превърна се в това, което е, благодарение на нея, на претенциите й, измъчваше се, че не е достатъчно добър да я задоволи материално и почна да върши глупости от любов към нея! Преди тя да се появи и да развали всичко в живота му, той беше тръгнал много добре. Издигна се като го наеха на хубав пост, работодателят му главата си залагаше за неговата почтеност и морал, всички му имаха доверие и  можеше да стигне далеч, ако не беше го омаяла Ферхунде.

Общи условия

Активация на акаунт