Отговори
# 15
  • Sofia
Патенце, честита радост!!! Да ти е живо и здраво прекрасното слънчице! Да расте засмян и щастлив! Много много да ви радва!  Hug

Аз продължавам да нямам компютър, а и два дни бяхме на една вила в с.Баня, до Банско и беше супер Simple Smile Времето едва днес се развали, таман да не ни е яд, че си тръгваме. Починахме си и се разнообразихме, пускам малко снимки да видите главния почиващ  Mr. Green Имаше и три съвсем малки котенца, които естествено бял ден не видяха... Grinning

Фокси, третата снимка е страхотна!!!
А Алекс и Мила са супер сладки отново Simple Smile)

Извинете за многото снимки.....

# 16
 Браво! Страхотни снимки! И ние бяхме 3 дни на една вила в с.Радуил,съвсем близо до Боровец и направо презаредих батериите! "Напълних" си очите със зелени планини и поляни с маргаритки и горски теменужки ! При една от разходките един кон искаше да ни ритне и когато по-късно видяхме овца с 12-дневното й агънце ,Боян се изказа:" Сега тази крава да не ме ритне като й галя агънцето?"  Crazy

# 17
  • Sofia
При една от разходките един кон искаше да ни ритне и когато по-късно видяхме овца с 12-дневното й агънце ,Боян се изказа:" Сега тази крава да не ме ритне като й галя агънцето?"  Crazy
И след това да отлети.... hahaha Joy Еййй, бисер след бисер! Боянчо е върха Simple Smile

А снимки? А?А?А?  Whistling

# 18
  • Варна
Супер новина и естестевено в тон с нея и нова тема със страшно заглавие  Hug
Да е жив и здрав Чавдар и да радва много мама и тати   bouquet

# 19
  • в гората
 Коте, много сладък тоя Венцо беее, пу-пу да е жив и здрав.

И Фокси, и на мен много ми харесва третата снимка, направо ми се дорева, като я видях толкова мило ми стана.Много са сладки.

# 20
  • София
Супер започва новата тема - яко заглавие, страхотни снимки...!
Завиждам благородно на всички, които са ходили сред природа тези дни, ние само в Борисовата стигнахме Simple Smile

# 21
Здравейте муцки   bouquet

Много са ни красиви дечицата  Heart Eyes

пускам ви и аз няколко снимки от днешната ни разходка до плажа  smile3534

Толо  hahaha
И да те питам нещо като професионалист - на Ева са и се появили някакви кафяви точици по зъбките и незнам какво може да е , възможно ли е да е кариес  newsm78

# 22
  • Пловдив
Теди,флуор на капки/хапчета давала ли си?

# 23
  • в гората
 Е не можах да се въздържа и да не се включа пак... Евичка на първата снимка е уникален разбойник  Heart Eyes.

# 24
Елфи не съм давала , щото нали много противоречиви мнения има дали да се дава или не и незнам какво да реша  Crazy Ти даваш ли ?

m@m@ , хахаха верно гледа като разбойник , не бях се загледала от този ъгъл  Grinning

# 25
  • Пловдив
Теди,не давам.Кафявите петънца може да са флуороза.Но може и да друго.Толо ще те посъветва  Peace

# 26
Патенце, че ще бъдеш щастлива не се и съмнявам, затова желая много, много здраве на малкия мъж, а и на цялото семейство! Краси да бъде прекрасен батко и да ви радват много двамата!  bouquet

Честити рождени и именни дни на всички, които пропуснах. Hug

Знаете, че сте ми скъпи и си ви мисля. До скоро.

# 27
Честито братче на Краси! Да е жив и здрав малкият Чавдар! Патето бързо да влиза във форма, че двама юнаци я чакат! Hug
Коте, Фокси , Теди много  хубави снимки! Flutter
Ние сме добре, позагубих се че имахме малко премеждия. Бяхме планували екскурзия до Турция. Имахме и резервация в хотел в столицата им, но уви. Точно на 6 май, повече от 2 ч. ни мотаха на границата - турската. Пълномощното на колата не било на турски или на английски, който само 2- ма "говореха" Twisted Evil Стигна се до там, че си искали и парички...ама да вървят на м...ната си. Познали  са на кой ще се молим  Whistling
Та така върнахме се от границата до Сливен и от там за нашта столица. Спахме в София, а сутринтта тръгнахме за Рила.  От миналото лято си мечтаех да видя Рилският манастир  LaughingЕх, голяма красота Heart Eyes
Ще пусна снимки, като ги кача в нета Flutter Лека и мека нощ на всички! Hug

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 00:54 от kamelllia19

# 28
Ками много неприятно ви се е получило  Confused Но наистина за пълномощното май са били прави - естествено не е нужно да е на турски  Naughty (то ако трябва за всички страни да е на техния език трябва да си ходиш с един куфар пълномощни  Crazy), но трябва да е за извън страната.  Нашата кола преди да я изпалтим беше с пълномощно само за страната и за да излезем навън ни правиха друго за извън БГ - на англ. език.

Чакам с нетърпение снимки от Рила  Grinning Еееееееех от кога не съм ходила там .....

# 29
Фокси, страшна си, душа!   bouquet Толкова мило ми стана като видях заглавието!  Hug И първата страничка е върха, и снимките... Бравос!!! Много млад дядо имате, аз имам чичо, дето на тези години стана татко.  Sunglasses
Зари, нищо не каза.  Sad Как си, как върви лечението?
Деси 83(дано пак да не бъркам ника  ooooh! ) също не е писала отдавна, а преди няколко дни я мернах на балкона. Как ли е?
Коте, явно супер сте си изкарали.  Crazy А котетата са си плюли в пазвите и са чукнали на дърво, веднага щом са чули, че си заминавате.  Twisted Evil
Теди, съжалявам, че пропуснах въргалянето в пясъка, ама за цяло лято все ще наваксам.
Ние сме малко болни- първо Калина охремавя, сега тя вече оздравява, ама аз тръгнах да се разболявам. Ралица съм я натъпкала с Имунокинд, Инфлуцид и прочие хомеопатия, давах и клеева тинктура, мазах и петите с Пулмекс и и капах сребърна вода в носа- с две думи, всичко, което се сетих. Моля се да я отмине, че не мога да я опазя здрава за противошарковите ваксини.
На всичкото отгоре имаме проблеми с комшиите- получаваме анонимки с обиди от някой от блока, звънят ни отдолу на домофона, а днес за капак на комшиите отгоре им се пукна тръба и ни намокри тавана на банята. Мъжо им звъня цяла вечер и никой не отваря и накрая го наумих (една хубава болярска думичка Simple Smile ) да им намери телефона чрез Справки, оказа се, че се крият вкъщи и хич не бяха очаровани от идеята за непредвиденият ремонт.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт