С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 658
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Цамбур  в новата тема Grinning При мене нищо ново интересно .В  огроомен застой съм но това само ме радва.Задържам си килограмите успешно без много усилия и  се фръцкам доволно в нови бели дънки размер 44 и блузки L /е, поне така пише на етикетите / Blush

# 16
Lady Camellia ,специални поздравления, браво!
А на мене не ми стават белите дънки Sick
Моля ви, кажете, нали не пречи че днес ми е първи ден от диетата и първи от МЦ?

# 17
Привет и от мен. Аз започвам поправителния, но това от "много" акъл. Надявам се този път да не се проваля.
Здравей  Hug И аз съм на поправителен.. Ще се водим ръка за ръка Simple Smile

Моля ви, кажете, нали не пречи че днес ми е първи ден от диетата и първи от МЦ?
Аз мисля, че няма проблем.. Thinking Теб какво те притеснява?

# 18
Отпаднало ми е и ми се яде сладко в пъти повече от друг път Tired

# 19
Отпаднало ми е и ми се яде сладко в пъти повече от друг път Tired
Е,да, това прави всичко по-трудно, но има много вкусотии с изкуствен подсладител или степ. Направи си и си засити глада. Не се тормози.

# 20
  • София
хоп и аз да дам отчет
днес в суматохата от разните събития съвсем забравих, че имам 2-ра месечинка
бавно, бавно боря 9-то кило
цяла седмица го обикалям и все ми се изплъзва, ама ще се даде, няма де да иде
пък и това са ми сякаш най- дълго задържаните килограми
но преди малко се нахлузих в едни дънки, дето само ги гледах жално, а сега са ми вече широчки Sunglasses
а най- хубавото на деня беше, че нагушках много Марпълчето и да ви кажа, че мъж ми не я позна направо за малко да я подмине smile3501
на всички хубава нова седмица и много приятни срещи с кантара
 Hug Hug Hug

# 21
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Вещи, аз докато се наканя, ти пак ме изненада  Hug Ма тез на сцената много убави, бре, дъл ща ма пущят при тях си  newsm78
     danchoti, честито десето килце в небитието   bouquet Скоро всичките да го последват  fingerscrossed
     milaniika, той тоз виц... също като за мене  Joy
     Петинка, как беше днес с водоноската? Пи ли и заради мен вода, че аз от хайманосване...  Blush
     happysmile, да ти е жива и здрава сладураната   bouquet Hug
     tante78, само ни обвиняват, че сме амнезирали, помним си ние, пимним и теб даже помним  Wink Бързо и успешно възстановяване на майчето ти  Hug fingerscrossed
     die Hexe, така казват се случвало на поправка, пък сигурно и хормоните още не са се кротнали съвсем... Но няма невъзможни неща  Peace
     zorita, ни мой да не те нагуша, нищо че си крива  newsm08 smile3534 Пък за "домашните любимци" виж няма ли по гречко Globol, ама гел - много го либят, ама и той тях - мори ги за норматив  Peace
     tamarandi111, спокойно, аз още си се наддумвам с дяволчето, нищо че година и половина вече съм на режима. Научих го поне да ме изкушава с режимни храни и сега вече се разбираме някак си  hahaha Та да си знаеш - всичко се случва при достатъчно желание, а ние можем само да ти се радваме на постиженията  Peace
     тино, хайде да ги дадеш тези две бутилки на близки и приятели да ги пийнат за здравето на първата ти рожба, пък ти като си се хванал да правиш нещо, прави го както си требе, а!? Колко ще ти е хубаво после като можеш да търчиш с бебо и да няма какво да те тежи  Wink
     даниела80305, добе дошла при нас  Hug С МЦ то единствения ти яд може да е , че няма да видиш бързо ефекта от ударната фаза, иначе не е проблем, че са съвпаднали нещата. Ако не те притесняват някакви стомашни борежки, хапвай си по 3 лъжици трици и внимавай да не си ги правиш прекалено вкусни, че на мен вечно не ми стигат...  Blush
     mmmshushy80, направо позеленях  Mr. Green Моите гоблени си седят в шкафа и чакат... какво ли и те не знаят. Пък на хлебарка само седя да и вардя бъркалките и вече ми се отщя да се занимавам с нея  #2gunfire
     Сис, честита месечинка   bouquet
     Я хайде да ви показвам как ще се гушвам, че май се поувлякох с писането тази вечер  newsm78 Blush

Спокойна, красива и режимна нощ ви пожелавам  Hug Hug Hug

Цитат
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.
  К`во прайте вие бре, аз как да насмогна  ooooh!

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 22:51 от mimensita

# 22
  • Измир
И от мен отчет. Не знам защо, но днес мИ е 5 П ден, а задържам  newsm78. То ясно, че може да Има застой, но не съм очаквала да е в П днИ.
Както И да е, важното е да сме постояннИ.

Успех на всИчкИ!

# 23
  • Basel
Привет и от мен,при мен килограмите са в застой,но мерките намаляват.Гледах много хубави снимки от търновската среща,браво момичета прекрасни сте.Lady Camellia,браво аз започнах режима около месец след теб и те следя как се движиш и много ти се радвам  bouquet.Чакам с нетърпение да видя твои снимки Peace.

# 24
Питах за един сладолед, някой го беше пуснал и на снимка, беше мисля розов, но не намирам постинга.

Поста е на Nell_13, той мисля, че не е публикуван в подписите на никоя от кулинарките ни във форума, но ето го:
Здравейте на всички

http://nell13.snimka.bg/other/sladoled.498187.18551385

Супер е, ето и рецептата

Сладолед  трио   /korni68+miss Marple+nell 13/

1 пакетче желатин го разтварям със 300мл вода.
В 100мл вода разтварям 1/2 степ пожелание. /сироп/
и сиропа го добавям във вече добре разтворения желатин.
4. белтъка ги разбивам на гъст сняг със щипка сол.
Отделно разбивам на ръка 4.жълтъка, 25мл прясно мляко,
1.с.л суйтли, добавям и желатиновата смес.
Внимателно добавям всичко към белтъците.
Както си е в купата в която сме смесили всичко я слагаме в хладилника за около 40мн
След тези 40мн, вадим купата от хладилника и отново добре разбъркваме сместа. Наливаме сместа в кутии за сладолед и
във фризера.
/Количеството е за две кутии от сладолед/

Аз си го направих още тогава и тази вечер го доизядох вече. За нкл дни ще имаш с какво да се залъгваш. Хубав е, но като всеки друг става на камък като постои във фризера, така че си го оставяй малко навън преди да го подкараш. Дано е този, който си търсила  Mr. Green

# 25
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Бях забравила колко е неприятно да те събуди досадник  , че тази седмица и много пъти ще се случва... За това, да я започнем с кафе, та дано бързо мине  Wink

крейзи, я си кажи на къде ти полетя акъла, че си пак при нас  Wink
      Lady Camelia, я се фръчни на едно фото с белите дънки, че да ти се порадваме  Hug
      леля, честита втора месечинка   bouquet
      Тази сутрин с Кантарски се гледахме лошо, особено той мен  ooooh!, пък аз бях по-скоро нещастна, щото се качвам и  badscale +2 кила, та на 78.500 Хем вчера кажи - речи не съм яла, ама и вода не съм пила, пък това след дребните празнични залитиния не е най-разумното май  newsm78. Нещо де, днес кюфтенцата от сьомга, полети с нормалното за мен количество вода на работа, ще си имат работа  hahaha
           Хайде от мен лек, усмихнат и режимен ден и спорна нова седмица  Hug Hug Hug

# 26

Привет!
 Hug
Вчера ми беше 5 протеинов ден, любимият имаше рожден ден и на обяд хапнах малко няколко резенчета домат, краставица и пипер ( постно без нищо) и пилешко бутче. Сега се чудя как да продължа - от днес съм на ПЗ - да карам ли 5 дни, т.е ПЗ ще станат 6 дни, заради нарушението на ритъма от вчера или  да изкарам 4 дни ПЗ и да продължа пак обичайното 5/5.  newsm78  Мислех да почна 4/3, но не съм сигурна дали няма да има по-голямо задържане, и без това аз  бавно свалям.  Искам вече да наблегна на сваляне на ханша, бедрата и коленете - за долната част на тялото на 4/3 1/1 или 5/5 да карам? newsm78 Макар, че и в ръцете има още какво да се желае newsm78

Хубав и с много минуси ден на всички!  Hug

# 27
Привет на всички   bouquet

Алис аз бих продължила с 4/3.Аз така свалих всичките килца и не само аз.Схемата действа и даже мисля, че при теб ще е по-добре предвид малкото килограми, които ти остават.Зеленчуците само ще ти помогнат  Peace Успех!

Филюдка  Hug и всички бургаски красавици  Hug Heart Eyes
Отличничките Мис Марпъл и Гарденийка спокойно могат да влизат в трета  Peace Браво и на двете   bouquet Искрено ви се възхищавам!

Желая на всички хубава седмица  Hug Hug Hug

# 28
Добро утро, красавици!
В предната тема видях страхотни снимки, особено на Марпълчето в дънки  Crazy Hug
Напоследък сериозно се замислям, че бъркам с режима и е крайно време да влезна в трета! На теория го знам, но не го правя! От година и 7 месеца съм на тази режим, не съм прегрешавала освен с превишаването на дневната доза трици преди около месец! Килограмите ми са се закотвили на 67-68, при положение, че съм висока 177 см! Обаче аз съм лакома, но не на храна, а за килограми!!! Тук се сещам за думите на Вещи за кривото огледало. Все гоня да видя 65 кг, които помня като състезател преди години... Иначе много се харесвам как изглеждам в момента! Постоянно се оглеждам и променям нещо в себе си. Даже преди седмица си подстригах косата, която беше почти до кръста, а сега е до раменете! Обаче защо не мога да се реша за тази трета нямам обяснение! Все едно в мен има две личности-едната знае всичко, но другата, която трябва да приложи знанията не прави нищо!!! Страшно съм объркана...

Пожелавам ви прекрасна седмица!

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 08:35 от ЦвеTи

# 29
Ееехааа,честита нова темичка!ВЕЩИbouquetИ както казваше КОТЕТО на ІІІ-та стр. - 3 кг. Laughing Laughing Laughing
ТЯНААА, Hug Hug Hugкога ще си идваш това лято?

Общи условия

Активация на акаунт