С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета!  Hug

Аз съм горе-долу тук и хвърлям по едно око на темата, но за съжаление времето ми е много кът Confused , затова си мълча обикновено, но сега много телеграфно да кажа...

ШушинкоHeart Eyes  Hug,  с вас сме   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Нимове, честото!   bouquet
Честита и успешна трета, Марпълче! Поклон за постигнатото!  newsm51
Адашче, добре съм, миличка, силно гуш Heart Eyes  Hug ! Успешна трета, няма да се плашиш, ей  Peace
Честити 2 Дюки-годинки на Весето и Филюдка! newsm51

Ей, имаше и още... ама ей на - забравих Crazy....

За всички - много гушки от сърце!  Hug  Hug  Hug

И пак да блaгoдаря за всички, които са съпричастни с моите "перипетии" и ми стискаха/или все още стискат палци! Обичам ви!  Heart Eyes  Hug  Hug

# 601
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Прекрасна статийка. Сега ще я разпечатам за да ме оставят на мира, щото репортажа от снощи днес ми излизе през носа. То не беше мърморене, не беше чудо.
За какъв репортаж става дума,че съм изпуснала ?

# 602
http://kalendar.novatv.bg/bg/news/view/7709/2010/05/19/Диетите-причиняват-сериозни-заболявания

# 603
Прекрасна статийка. Сега ще я разпечатам за да ме оставят на мира, щото репортажа от снощи днес ми излизе през носа. То не беше мърморене, не беше чудо.
За какъв репортаж става дума,че съм изпуснала ?
Вчера по Нова телевизия обощаваха диетите и коментираха коя , от коя е по вредна !
ето заповядайте  http://www.novatv.bg/bg/news/view/7709/2010/05/19/Диетите-причиняват-сериозни-заболявания

Благодаря за подкрепата , милички  Heart Eyes

# 604
Нова пак ли не са могли да намерят с какво да си запълнят времето за новини?
Ако някой не знае, diaeta е старогръцка дума и означава начин на живот. Абсолютно не съм съгласна, че животът предизвиква заболявания. Според мен той причинява смърт! Просто никога не съм чула за някого, който да е бил жив и да не е умрял в един момент. Независимо какъв точно му е бил начинът на живот, демек диетата. Тъй че мислете му какво ни чака след стотина години.

# 605
  • София
Здравейте Hug
Аз днес официално се дипломирах Crazy Mr. Green Ето снимчици, тъкмо да видите новата ми коса и как ми понасят 8-те месеца 4-та фаза Flutter http://www.snimka.bg/?album;aid=502607

# 606
Хеписмайл  bouquet честито! От тук нататък само хубави моменти и успех в реализацията! Новата ти коса е прекрасна, а 4та фаза ти се е отразила повече от Хепи на Смайла  Hug Hug Hug
Шушиии лошото да те забрави  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed стисссс

А бе ние на диета ли сме  newsm78 Аз мислех че сма на хранителен режим  Mr. Green И какво каза доФтУра - да не се сваля повече от 4 кг на месец...ми ние не сваляме ли по толкова  newsm78 newsm78 newsm78 Еййййй, аман!!!

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 18:00 от kris70

# 607
  • София
Шушинка!!!! Hug Hug
И от мен fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed с цялото си сърце!

Хеписмайл  bouquet  bouquet  bouquet Дано всичко в живота ти върви все така!!! Hug

# 608
Идвам да стисна палци на Шушинка, Шушииии Hug силно стис.... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ох, миличка желая късмет от сърце и стискам силно палци и на двете ръце Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover!

Хеписмайлче Hug Hug Hug, Честито ти дипломиране! Прекрасна си и ти желая стабилна и успешна професионална реализация!
ПП Уф, преди се вайках, че нямаше тоги по времето на моето дипломиране, а сега изпадам в див ужас, че са решили да ни глобяват, ако не си носим тогите newsm78 Laughing!

Марпълче Hug Hug Hug , Честита трета! Героиня си ни ти! Мисля го наистина, пу пу да не ти е уроки, постигна толкова много, постигна великолепен резултат! Давай смело, влизай в трета и нали знаеш: Мечка страх, мен не .... в крайна сметка, който го е страх от мечки не ходи в гората, а ние нашата гора отдавна сме я нагазили, така, че....на теб ти остава само да излезнеш от нея.... Hug

# 609
  • София-Варна
Привет мили момичета,
влизам да стисна силно палци на Шуши,да поздравя Мис Марпъл за влизането и в трета(и мене ме е страх от много храни все още),но ще си помагаме и подкрепяме взаимно надявам се,честито на Нимов за новата квартира и изобщо нов живот,да си много щастлива в него,честито дипломиране на Хеписмайл-бъди жива,здрава и много успешна!
Надявам се да не съм пропуснала някой с повод,но и без повод ви прегръщам!!!

пп.може ли някой да ми каже,как да подчертатавам имена,че и цветни не успявам да ги изрисувам... Embarassed

# 610
Айде сега малко размисли ...   newsm78
Извадка от ''Чудото на овесените трици'' , Пиер Дюкан :
''Как да използваме овесените трици за да намалим свръхтеглото си ?
     По най-простия начин.
     Ако сте в ударната фаза, която трае от един до седем дни според случая  - според килограмите които желаете да свалите, според възрастта ви, според историята на свръхтеглото ви, в зависимост от това от кога го имате ,колко диети сте спазвали, бързате ли да отслабнете и пр. - имате право на една и половина супени лъжици овесени трици.С връх!
    Във втората фаза със смесеното хранене ,можете да минете на две супени лъжици.
    И на три по време на запазване а теглото.
    Стигнете ли до окончателното стабилизиране ТРЯБВА да минете на три!
    Колкото до начина на приготвяне ,имате богат избор.Приложил съм рецептите към края на книгата.
    ... ''

Това го мернах при бърз преглед на книгата - сега почвам да чета обстойно  Shocked

# 611
  • София
лелееееееееее, ама аз и в ударната прасках по три супени лъжици трици и сега във втора също така правя. А от както почнах да си приготвям разни срадки неща с тях чак ме е яд че са само по три. Чудя се от кое по напред да си направя. А помните ли как мрънках че са ми гадни .................... newsm78
Сега кво да правя три ли са или са две?

# 612
 Не мога да не се включа по повод снощният репортаж за така да се каже диетите и колко са опасни. Еми аз от както съм на този режим се храня толкова здравословно, колкото никога в живота си. От както се помня когато съм гладна режа едно парче салам и го ям в движение...всички знаем какво има в саламите...тоест никой не не знае   newsm78...като ми прималее защото е станало 15 ч излапвах един шоколад в бързината. Плодове? Зеленчуци? Това какво е  Thinking Понякога съм се улавяла че от прекалена немърливост към хранителният си режим със седмици не съм кусвала такива неща. За готвенето...никога не съм готвела с много мазнина и да кажем че това не ми е голяма промяна. Но...другите неща...според мен само към положително могат да доведат. Ням да коментирам че по цял ден не ядях..или ядях както вече казах едни супер НЕполезни неща...и вечер като сготвя ..вечерях обилно и след 22-23ч. Сега се опитвам и този лош навик да отстраня, като съм започнала поне всичко лошо да махна. Та мисълта ми беше....тези наистина не днаят какво говорят  ooooh!
 Шушииии и аз стискам силно палци  Hug
 Лека и ефективна вечер момичета  Hug

# 613
Здравейте сладурки(май липсват сладурковци)Малко се питесних днес - от вчера имам нещо средно между тежест и болка в дясно,дали черният ми дроб се обажда? newsm78Някоя от вас имала ли е такъв проблем?Утре сутрин мисля да си пусна едни изследвания и понеже няма да имам време да мина и през личната,знаете ли какво точно трябва да пусна.
Иначе съм режимна,свалям бавно,но славно

# 614
  • Sofia
Еййййй ама много се дразня от тъпи журналисти!  #Cussing out Все си мисля, че когато човек прави репортаж за нещо, е редно преди това да се информира за въпросното нещо. А не да плещи врели-некипели, без да знае за какво става дума. Никой не спори, че безразборните диети, взети от жълти вестник, са хем опасни и вредни, хем неефикасни. Но за Дюкан си залагам главата, че нито е вредна, нито е опасна. Лекар съм. И за йо-йо ефекта не е вярно, аз съм доказателство. След 2 мес диета, свалени 11 кг и 6 мес безконтролно ядене, качих само половината от свалените кг. Което с никоя друга диета не ми се е случвало, а аз съм пазила много. Което значи, че човек ако малко от малко се контролира след това ще запази ефекта. Единственото вярно в този репортаж е, че високобелтъчното хранене натоварва бъбреците. Но пак е изкривено от липсата на информация. Нали точно за това лочим по 2 литра вода на ден, за да се изхвърлят отпадните продукти от белтъчната обмяна и да не товарят бъбреците. Еййй... много се ядосах...  #2gunfire
Пък и друго се чудя. Защо само плюят по диетите и хапчетата за отслабване, а никой не вземе да каже колко вредно и опасно е да си дебел. Или колко са вредни вафлите? Или да каже на хората как да отслабнат щом не с диети и хапчета? Диетолозите от 50 год едно си знаят - от всичко по малко. Ама че това един дебел човек му е абсолютно невъзможно да го осъществи на практика, никой не мисли.
И последно - до преди 150-200 год всички хора по света са яли горе-долу това, което ядем ние в момента. Непрекъснато, целогодишно и цял живот. Чудно, как ли са оцелявали?  newsm78
Изв. се, че толкова дълго, ама се емоционирах.  Mr. Green
Rinusha, пиша на лични.

Общи условия

Активация на акаунт