С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 662
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
savina_33,благодаря ти Hug

# 616
Добър вечер сладЮранки Hug Hug Hug
Влизам да пожелая късмет на Шуши  fingerscrossed Шуши стискам здраво палци и на ръцете и на краката  fingerscrossed
Мис Марпъл честита трета  bouquet
Сега се връщам да го видя този прословут репортаж за диетите newsm78
Лека и отслабваща вечер Hug

# 617
....прочетох книгата ... Много ми е чудно защо в двете книги се говори за различни количества трици пък са издадени в една година  newsm78 , може би издаването на самите книги не отговаря на датите на наблюденията му.
Това което ми стана ясно е че :
Първо - триците казва че трябва да се ядат в Първа фаза -една до една и половина супени лъжици,във Втора -две и в Трета и Четвърта - три !
Второ - преди няколко дни се обсъждаха кълнове - не са позволени щом ще се свалят килца.
Трето - много обича палачинки  hahaha
Обяснявам си факта с промяната на дозите с това че триците завличат витамини и минерали, съответно затова и препоръчва такива нарастващи порции трици за да се напасват с разнообразието с фазите.Аз лично продължавам да си хапвам по 3 лъжици пък да става каквото ще.Иначе в книгата има доста полезен материал и отговор на много въпроси които сме си задавали или не сме.

# 618
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.........................
Rinusha, пиша на лични.

Мога ли и аз да помоля същото.Ако искаш направо тука го напиши ,защото може би и други момичета ще искат да знаят ,какво да си пускат като изследвания.
И благодаря предварително.  bouquet

П.П.Аз си пускат преди две години кръвна картина и холестерол ежемесечно.После се замислих че трябва може би и урина  newsm78.За най сигурно кажи ни ,щом си лекар. Hug

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:26 от Падаща звезда

# 619
  • Sofia
Ами при нея специално ставаше дума за черния дроб. Ако питаш за стандартни контролни изследвания на обмяната и състоянието на организма по време на диета бих препоръчала следното (с уговорката, че това не е точно моята специалност, но все пак):
кръвна картина, кръвна захар, общ холестерол с фракции, триглицериди, ЖСК, електролити (К, Ca, Mg), чернодробни ензими (АСАТ и АЛАТ), билирубин, пикочна киселина, урея, креатинин, албумин.
 Това е напълно достатъчно според мен като общ контрол, ако няма някакви конкретни оплаквания. И е добре да се прави примерно на 6 мес. По-често няма смисъл. За повечето от тези неща личният лекар дава направление.
П.П. Чак всеки месец е прекалено. Показателите не се променят толкова бързо. А урина не виждам смисъл, ако човек няма някакви конкретни оплаквания.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:42 от savina_33

# 620
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Много по диагонал ви четох, за това само ще
      fingerscrossed на mmmshushy80
      и ще поздавя happysmile с дипломирането   bouquet
    а на всички ще покажа с какво удоволствие ще се гушвам, белким се стопля, че костния ми мозък се смръзна тези дни  ooooh!

Лека, мека, розова и режимна нощ ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 621
  • София
Относно тежестта в дясно и на мен ми се случва, но забелязах че това е когато пия кафе на гладно. Неприятно е усещнето особенно ако в този момент съм седнала. Няма как обаче да го променя щото да пия кафе докато карам и ми се получава, ама някак си като хапвам  се разсейвам, абе не точно разсейването ми е проблема, а навика. Не мога със събуждането да ям, а обекновенно все бързам сутрин и кафето в ръчичка и в движение, а триците после като стигна в работата. Но и по друго време, ако стомашището ми е празно и излея кафе отгоре усещам същото в седнало положение.
savina_33 Кажи сега душицо, като отида при ДЖИ - то (което ме е виждало декември и може и да мисе накара),какво да му искам като направление, че аз тия работи и като човек биолог не мога да му ги изредя, щото ми трябва усилие да ги запомня, а и знам, че не обичате полуразбирачите. Та кво да му кажа, че да ме разбере без да се правя на разбирачка.

# 622
  • Sofia
Ми няма да ги помниш естествено, препиши си ги на листче и за каквото от тези неща има право да дава да даде. Че 100 пъти променяха, не знам вече наизуст Джипките какво могат и какво не могат да дават. Но за повечето от тези могат. Останалите - или платено, или да ти даде направление за специалист, който може да дава за тях.

# 623
savina_33 много полезна информация  за изследванията Hug И аз мисля така да излъжа моя мъж с някоя дюкянска вкусотийка,да спре да ме бъзика  ooooh! Mr. Green
Tumba_lumba страхотен  талант си  Heart Eyes
miss Marple сигурна съм,че трета няма да ти създаде проблеми  Hug
mmmshushy80  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug
happysmile честито дипломиране  Hug Изглеждаш страхотно  Hug
ninkata1 над полето,където пишеш постовете има разни буквички,символи,чертички,поиграй си малко с тях,нацъкай ги и ще видиш колко финкции има  Hug Не забравяй преди да натиснеш дадена функция да маркираш дума  Peace

Аз удържам фронта и се надявам скоро да видя седмица  Mr. Green Praynig
Снощи се чудих защо никъде из рецептите не намерих целувки  newsm78 Реших да направя с подсладител-е няма такава гадория  ooooh! Всичките заминаха на боклука  Naughty От сега нататък само изпробвани рецепти  hahaha Blush
 Лека и режимна  Hug

# 624
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Да пием по кафе в последния работен ден  Wink

Днес празнува един от малкото мъже, минали през темата ни - vladiznaiko, ЧРД   bouquet
      Кантарев ме  #2gunfire тази сутрин - 79.200  ooooh! Такъв грамадански плюс, че чак не ми се смята. Ама няма да се ядосвам, пък, петък е все пак  Crossing Arms, ще го боря, плюса, с голяма порция крехки петъчни протеинчета  smile3534
           Усмихнат, слънчев и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 625
Снощи се чудих защо никъде из рецептите не намерих целувки  newsm78 Реших да направя с подсладител-е няма такава гадория  ooooh! Всичките заминаха на боклука  Naughty От сега нататък само изпробвани рецепти  hahaha Blush
 Лека и режимна  Hug

Виж, Аничка,какво намерих аз в нета:

Рецепта за целувки от Roxy

Подготовка: 10 мин
Приготвяне: 20 мин
За около 12 целувки

Продукти:
3 белтъка
6 супени лъжици подсладител на прах
2 чаени лъжички какао
2 чаени лъжички много силно кафе

Разбийте белтъците на сняг. Добавете внимателно подсладителя, смесен с какаото, после и кафето. Продължавайте да бъркате още 30 секунди. Върху тавичка подредете еднакви купчинки от сместа. Сложете във фурната и оставете да се пече 15 до 20 минути при температура 150 градуса.

Дано ти свърши работа  Mr. Green Не съм го пробвала, да си кажа.

# 626
  • София
Божееее, пак с тези целувки smile3515.... Що пак ми турвате тази муха в глЪвЪта!!!!
От 1ви юли 2008 се опитвам да направя, и все ми се получават некви гадни белтъчни разпльокавици smile3511

А пък не само четох а и ги видях снимани, когато Татитчето ходи на гости на варненските дюканки!
Татиииииииит, покажи се и кажи как се пекат, щото до средата на печенето изглеждат като целувки ... и после се спихват като спукани да не казвам какво... и замирисват на печена гума!

Мис Марпъл Hug , Мастерче Hug, Тумбичка Hug изкажете се и вие бре!!! как се пекат????

# 627
Привет, момичета! Hug

Нимове, честита придобивка, само хубави неща да ти се случват в новия апартамент! Hug

Хепи, успешна реализация с дипломата !     bouquet
Марпълче, разглеждах новите ти рецепти - страхотна кулинарка си !!!  smile3501

Мименситке, днес не си само ти с + Shocked

От няколко  направо ми иде  #2gunfire. След като имах дни на ред по окло 200 гр минуси на ден, сега от една седмица само +!!!!  newsm61 Днес кантара показа 51.400 Shocked. За една седмица прогресивно нагоре с цял килограм !!! При това 5 дни съм карала само на риба и вода ! Незнам какво става - дали съм ОВУ newsm78, не би следвало да съм. Бях на ресторант преди няколко дни, но ядох миди натюр и чернокоп на скара. Незнам дали не е от късното ядене, винаги гледам до 6-7 вечерта да съм вечеряла, а няколко дни подред отива към 8-9, че и по-късно newsm78. Режимна съм, нямам нарушения с нищо - два дни подред в ПЗ доста салата със зеле похапнах newsm78
ОФФ!!!  smile3511. Много ми е тъпо, защото се бях подготвила вече да отивам към 49кг, а то плюсове и то големи и последователно цяла седмица !

# 628
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Багажа е почти готов. След малко ще се замъквам към офиса да поработя и после на летището! Кой като мене Grinning
Мерси за всички пожелания момичета. Знам, че не му е тука мястото (Вещи не ме бий Hug), но аз когато се радвам на нещо искам да споделя радостта си с хората, които чувствам близки и вие сте ми в сърцето. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега да рапортувам. Аз вчера така се случи, че карах на Протеинов ден с ябълка и с тостче. Днес имам миди и яйца по Панагюрски (ще ги взема с мен на летището, че да не умра от глад докато пристигна във Велико Търново в 3 часа сутринта).
Днес съм си пак 67.200. 300гр плюс дето имах от галата изчезнаха и така...
Специални поздрави на happysmilebouquet

FYI: Ника ми на Български се чете Нимоуе  Joy

# 629
Но за Дюкан си залагам главата, че нито е вредна, нито е опасна. Лекар съм. И за йо-йо ефекта не е вярно, аз съм доказателство.
На диетата съм за втори път - трети ден ми е.  Незнам дали е вредна и опасна, но мога да кажа моите лични наблюдения при мен и мъжа ми. След месец и половина на диетата и свалени 6 кг (стриктна бях) аз се чувствах страхотно.   Спрях диетата обаче, заради мъжа ми или по-точно, заради това, че той стигна до болница. Върнах си много бързо килограмите. Отдавам го на факта, че не минах през трета фаза, а трябваше ... Мъжът ми за месец свали 10 кг (той има за доста за сваляне, а сваля и много бързо). Един ден се прибра много късно. Оказа се, че му е станало зле на работа и са го закарали в болница. Имаше проблем с електролити, изследванията на урината му бяха много зле. А пиеше минимум 2 литра вода. В момента още лекува някакви кристали в урината. Иначе минава пълни медицински прегледи поне два пъти в годината, основно поради естеството на работата си.
 Аз обаче оплаквания нямам. Та според мен трябва от време на време да се пускат изследвания, особено като човек се застои по-дълго на диетата. Надявам се трайно да сваля десетина килограма.

Иначе искам да изразя възхищението си към момичетата, които публикуват снимки! Наистина сте прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт