С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 629
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!
Заради тези трици не можем да си поспим  Laughing
Мери, честито влизане в трета   bouquet Тумба, правилно ти е казала  Peace включвай храните които са посочени.
RNR, сега с новото кантарче..., супер е нали?  Wink Само минуси да отчиташ  Hug
Криска, добре дошла в дюканската секта  Hug Да знаеш, че сме мнооого 'зли и лоши'  Joy  Whistling Тумба лумба, ти е дала инфо  Simple Smile Бъди стриктна и ще имаш добър резултат  Peace

При мен килата са 59. Изглеждам страхотно, чувствам се страхотно, но все пак малко съм си притеснена.
Целувки на всички! Усмихнат ден!

# 706
Добро утро  sun

meri1966,мерси за кафето,и честита ти 3-та   bouquet

Да се отчета и аз,за 13 дни -4кг.Чувствам се перфектно,както беше писала назад и poem,никога не съм се хранила толкова здравословно,и не съм мислила,че някога с нещо ще мога да обуздая апетита си Laughing Mr. Green.Но,ето че можело newsm60.Съжалявам само,че не си измерих мерките в началото,но го направих сега.Лека промяна имам в областта на талията,дънките стоят една идея по-добре Grinning,това много ме стимулира,за още,и още,и още,докато започнат да ми падат Joy Joy Joy.
Искам да си взема и един хубав кантар,че моя е един допотопен Crazy,и се тегля само в залата,където ходя да се потя newsm39.Там е хубав,и ми е приятел Mr. Green

Едни мъфини на Сноучева си правих,ммм,много хубави станаха,два дни си закусвах с тях и кисело млекце,страОтна закуска Party!
Tumba_lumba,мисля да пробвам твоето руло,за което даде рецепта по-назад  chef.А това цедено мляко в кои по-големи хранителни вериги мога да го намеря-Била,Кауфланд newsm78,че нямам други наблизо.

Хайде засега толкова от мен,хубав и отслабващ ден на всички

# 707
  • София :(
          Добро утро  Hug
     То май обед станало, но какво от това, кафе винаги можем да пием

Аз тази сутрин гледах умно в Кантарев, рече че съм 76.500 или 1.900 по-малко от вчера. Голям кеф ви казвам  newsm68
           Хайде от мен усмихтан, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 708
Момичета, тук само за вкусотии се говори , а аз не мога да намеря рецептите и ще помоля за линк към мъфините и тирамисуто. Може и на лични.  Hug
И да се отчета и аз с -5 кг за 7 П дни. От утре започвам 5/5 и в този ред на мисли да попитам мога ли да си готвя (без мазнина разбира се) разни манджи от типа на зеле с месце, зелен бобец......

# 709
Tumba_lumba,мисля да пробвам твоето руло,за което даде рецепта по-назад  chef.А това цедено мляко в кои по-големи хранителни вериги мога да го намеря-Била,Кауфланд newsm78,че нямам други наблизо.

Дезире, аз си го купувам от Била Peace!

Момичета, тук само за вкусотии се говори , а аз не мога да намеря рецептите и ще помоля за линк към мъфините и тирамисуто. Може и на лични.  Hug
И да се отчета и аз с -5 кг за 7 П дни. От утре започвам 5/5 и в този ред на мисли да попитам мога ли да си готвя (без мазнина разбира се) разни манджи от типа на зеле с месце, зелен бобец......

Aлекс, виж в подписа ми, както и в подписа на Мис Марпъл-там са нашите рецепти(и рецептите за Тирамисуто), или просто влез във форум Готварски рецепти, подфорум-Любимите рецепти и ще откриеш рецепти по Дюкан, тук също в нашия диетичен подфорум още най горе в началото има в закована тема дюкански  рецепти, виж рецептите на Мастърчето, както и тук: http://diruxi.snimka.bg/cooking/moite-dyukanski-recepti.475190.18709751, виж също в блога - http://dukanskirecepti.wordpress.com/, или просто напиши в Гугъл Дюкански рецепти или рецепти по Дюкан;
Няма проблем да си готвиш манджички и супички, дори е препоръчително. Аз си мисля, че пък зеления боб е добър вариант, защото той е от храните с т.нар. отрицателни калории, доколко имам спомен, надявам се да не бъркам, но така или иначе...зеления фасул е разрешен Peace!

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 11:11 от Tumba_lumba

# 710
.... И да се отчета и аз с -5 кг за 7 П дни. От утре започвам 5/5 и в този ред на мисли да попитам мога ли да си готвя (без мазнина разбира се) разни манджи от типа на зеле с месце, зелен бобец......
Може, но зеленият боб го избягвай. Коментирано е много пъти, че от него качват или задържат за дълго време. Поне от както аз следя темата са такива отзивите.  Peace

П.П. Момичета дайте съвети!
В събота заминаваме на почивка за 9 дни. До тук добре, обаче само закуската ни е на блок маса. Проблемът ми е че първите 4 дни са ми ПЗ (те са лесни -  ще наблягам на салати), а последните 5 П (е, точно те са проблем). Какво да ям там. Моля ви помагайте.

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 11:25 от RNR

# 711
ПЕТЕНЦЕЕЕ,либоф моя,само кураж,силна мотивация и стриктност ще те извадят от дупката.Знаеш,че става малко по-бавно повторението,но не е невъзможно!Имаш на 100% моята подкрепа.Ти силна и волева жена!Не заставай на колене,изправи се и продължи напред.НИЕ СМЕ С ТЕБ!УСПЕХ И КЪСМЕТ! Praynig

# 712
Здравейте отслабващи мадами

Днес кантарчето отчете -300. Вчера ми беше първия ПЗ ден от Втора фаза. До сега бяха килограмчетата, но от сега нататък май ще са грамчета. И въпреки това съм доволна. Нали върви надолу - това е супер. Сутрешна стимулация. Забелязала съм, че когато се претегля след следобедния сън и съм същите килограми от сутринта на другата сутрин кантара ще ме възнагради с  минус. Толкова много вече внимавам, че се тегля по няколко пъти на ден. Страх ме е да не прецакам хубавата работа както предишния път.

meri1966 честита 3-та и успех!

Хубав и отслабващ ден на всички!!!!!!
И поздравчето ви за днес, с много обич от мен: http://www.youtube.com/watch?v=xrMtTMM0mmE

# 713
Аз рецептите ги намирам, но не конкретно тези. Сега се сетих и да попитам за сиренцето Екскуиза фитлайн 0,2%, което често се споменава в рецептите. Аз вчера намерих такова, но с подправки и не ми хареса, предолагам, че в рецептите се говори за натурално такова... Може би за нещо солено ще го ползвам.

# 714
 здравейте момичета  Hug
 Аз съм си на същите кг днес, ама така ще е ...все по бавно ще става...но...ще станеее  Mr. Green
 Днес се бях заровила в рецептите ви и ще съм на риба, че от сто години една ми се пули от камерата...ама пусто като съм яла такава само панирана, доста й се чудех.  Ще я видим днес по дюкански как ще стане на фурна. Като се има в предвид колко ми е гладно със сигурност ще ми е мнооогооо вкусна  Crazy
 RNR, освен варени яйца, кисело мляко и някакви пилешки глезотийки на скара ...не мога да се сетя за друго  newsm78 Няма да са ти най- лесни тези дни, но пък дано си прекарвате тооолкооова хубаво, че не забелязваш кога е дошло време за обяд, вечеря  Hug
 mimensita, благодарско за кафето...обяд не обяд..ще се почерпя с едно  Mr. Green
 Desirée, и аз искам като каката да изглеждам  Crazy
 Най- тържествено обещавам, че когато мина под 60 кила ще се поглезя с едно кантарче показващ грамчетата...че да има и материален стимул  Mr. Green
 Ади, хубав режимен ден и повече минуси за всички ни  Hug

# 715
Петинко  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много ритници и много лИбоФ миличка ти пращам и тоя път няма да се даваме, нали  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Виж колко много гушки Hug Hug Hug Hug
Тумбе, с тия рецептички направо ме разбиваш...и Марпълчето и тя...ам сега се чудя кое да си направя по напред с тия само 3л.трици  newsm78кат съм пощуряла за сладко тия дни...Да се поФаля, направих си тирамисуто...много ми хареса, че и милото яде Grinning Само да питам, аз ли сгафих или си става лекичко жилаво блатчето? Не че е лошо, ама май трябваше повече да бия белтъците  newsm78
Тумбе, още довечера си спрятам рулцето.И то няма трициии Hug Hug Hug Hug

# 716
  • София
alex222 , аз взимам без подправки една с една коза отпред и я разбърквам със степче - каквото имам на вкус. Внимавай щото има едно 5% и едно 12% мисля. Аз в началото като не четях взимах първото което видя.
Правя си и една палачинка - 3 яйца, 3с.л. трици, 3с.л. извара, 3с.л. кисело мляко 1ч.л. подсладител и 1 ч.л. бакплувер може и канелка на око или ванилия. Всичко това през пасатора и в тава върху хартия за печене. Тя сместа става, като че нищо няма да се получи от нея, но се получава. Отгоре намазвам с езкуизеното кремче.
Тия дни толкова вече издивявах за шоколад, че го забърках с какао(най-нискомасленото, което открих в ХИТ беше 11%, но по - добре то, от колкото съвсем да кривна) и подсладител. Стана прекрасно, но домашните му видяха сметката мн. бързо, така че не съм в голям грях.

# 717
  • Русе
Здравейте на най хубавата и секта в света.  Hug Hug Hug Hug Hug
Все още съм 85кг, в ПЗ дни не смъквам, хубавото е че задържам смъкнатите кг от П дните.
Днес си направих Шарлота на Mimi_Georgieva, много е вкусна.

Мери, честито влизане в трета
Криска добре дошла, слушай “старите„ дюкеси и всичко ще е ок.

love001  love001  love001  love001  love001 на всички

# 718

Ако питаш мен обаче смело включвай всички разрешени за трета фаза храни, защото според мен тези храни са не само позволени и препоръчителни, а и задължителни! Смисъла и идеята на Трета фаза е организма да се захрани правилно и качествено за да може да свикне с новите храни и да започне да ги обработва правилно и безпроблемно, без това да се отразява в посока на покачване на килцата! Нормално е в началото на Трета да има колебания в теглото, но то е от пренастройката на организма, ако караш правилна трета-няма опасност! Според мен опасността може да дойде точно от неправилното и ограничено захранване! Успех!
newsm10
За всички третофазнички!

# 719
Здравейте дами!
От доста време ви чета и съм с вас, но до сега не съм писала.
На 10.05 започнах 65кг. сега съм 62. Надявам се да стигна до 56-57, но ще видим. Simple Smile

Имам едно питане: никога не съм обичала да пия вода. Живяла съм само с по 1 чаша на ден и то под формата на безалкохолно някакво.
Сега, за да пия си разтварям степче в 2 л. вода и само така успявам. Мислите ли, че е голям проблем, знам, че има Е-та, но чиста вода не мога да пия... и другият проблем е, че на всеки 30 минути съм във ВЦ-то. Като излезем с малкия на разходка само се чудя къде да отида, че да има тоалетна наблизо. Много е неприятно.
Вие как се справяте с водата и пишкането?

Стана много дълго, извинете ме.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт