С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 721
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте дами!Според вас витамините "Doppel Herz" за диабетици подходящи ли са за приемане по време на диетата и ако не са,то кои са подходящи?
Също ми се ще да чуя мнението ви относно яденето на пилешки сърца.Няма ги упоменати в книгата,но на мен ми се струва,че са напълно режимни.

п.п.Дано да имам повечко отговори този път,че при предишния ми опит,не събудих особен интерес.

# 436
Здравейте и от мен! Много работа тия дни, не сварвам да напиша! И как ме е яд, че не разбрах навреме за срещата! Нищо, обещавам на следващата да дойда!
Още една седмица ми остава до месец, а съм -3,5 кг, -4 талия, -1 ханш (там май-много има, ама ... няма да му се дам, я!)
Ани4ка, странен ти е въпросът. Как така - от 3 дена не си яла шоколад, а ти е първата гала? Или имаш предвид, че от 3 дена си в трета фаза?
Иначе - аз пия прости витамини (без захар), ефервесцентни. Сърца и други вътрешности не употребявам, та съвети не мога да дам.
Мис Марпъл, за първи път реших да правя застройка на супа, по твоите рецепти. Първият пър - с оцет, че нямах лимонтузу. Стана супер! Втория - по рецептата, с "малко" лимонтузу. Ама трябвало е да напишеш като за такива като мене какво значи "малко"  Mr. Green Явно е по-малко от чаена лъжичка  Laughing Е, изядох си цялата киселина, няма да я хвърлям, я!

# 437
]Извинявай ani4ka обаче ти не си ли в началото на диетата, т.е. в първия етап. Аз мисля че няма никакви гали в тоя етап. Галите не са ли в 3та фаза. По-добре се настрой психически, че няма да има шоколади и пържени картофки. А пък ако толкова много ти се яде шоколад взе ми си шоколадово мляко, предполагам че има в БГ вече. Тук при нас има шоколадово мляко с 0% мазнини и подсладител.
Има достатъчно вкусни неща, с които да задоволиш глада си само отвори рецептите на дюканки.

Тино пилешки сърца може да ядеш, дробчета и воденички също стига да не са пържени. Аз току що си изядох дробчетата на сух тиган, станаха великолепни.

Лека и спокойна нощ от мен.

Ще си взема забележка за шрифта.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 20:23 от cvetikf80

# 438
Как така - от 3 дена не си яла шоколад, а ти е първата гала? Или имаш предвид, че от 3 дена си в трета фаза?
От 3 дена съм на режима,в трета фаза,защото  кърмя,и реших утре да ми е първата гала  Grinning

cvetikf80 за какво е този голям шрифт?

# 439
Благодариа за пожеланиата на ФИЛЮТКА и NELL 13 Hug[left.
пораснах с още 1 година Cry

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 01:20 от nikanka

# 440
Момичето е кърмачка, вие каквото я наскачахтеее... Ще ви връщаме назад да четете hahaha

тино, сърца може, но трябва да се почистят от мазнинките. Аз затова не съм ги яла, нЕ'ам нерви да ги чистя.
А за тези витамини, дето питаш, не ги знам, но аз пиех (а и не само аз) и още понякога пия Алфабетик, които също ги дават за диабетици, защото нямат захар Peace

# 441
Абе те новите не четат, ама и старите толкоз'  Mr. Green
Или дет' викаше Nimowe, дългия стаж ти дава право да се караш на новите  hahaha
Ани4ка, аз ти виждам подписа, ама наистина ли кърмиш от месец или от година и 1 месец  newsm78
На гала можеш да ядеш всичко, в разумни количества и без да си досипваш. Сама ще прецениш как ще ти повлияят картофите, при всеки е различно. Аз например ядях много пиле и на една гала си позволих бутче с кожата, е после ми стана лошо  Sick
Но пък в началото на режима нямах поражения след гали, дори ако съм пила повечко вода, регистрирах минуси. Ама сега като се замисля, то при мен беше голямо подскачане нагоре-надолу. Колкото минуси, толкова и плюсове бяха. И то с голяма амплитуда. Все се чудех как другите отчитат 200гр и им се радват. При мен беше събитие 3 дни да съм на едно тегло  Laughing Ама пък крайния резултат клонеше все надолу  Peace
Антония, то  червения пипер е суха смляна чушка, ама ти няма да изядеш половин кило я. Подправките са разрешени в П дни, дори лука е разрешен. Е, стига да го ползваш в количество за подправка, не за основно ястие  Peace  По същата логика е позволено и по едно корнишонче, като подправка.
Хехе, все вие двечките на топа на устата  Laughing
тино, аз сърца ям без угризения.
За витамините- най-спряганите тук са Центрум и Калмацин. И аз питах виднъж за Допел Херц и една стара дюканка ми отговори, че в състава им имало нещо нережимно. Оказа се нишесте и нещо, завършващо на -оза. Според аптекарката, обаче това са нищожно малки количества, които са необходими за образуването на таблетката.
Ако все пак искаш да си абсолютно стриктен, имай го предвид.
Люска, съболезнования, мила  spoko
cvetikf80 , аз на една търновска среща те споменвах и се чудех защо не пишеш. Дори не допуснах, че си се отказала. И сега ми е едно... тъпо... някак си се разочаровах. Не знам защо очаквах да постигнеш много. Айде този път успех   bouquet
За шрифта - използвай бутона "редактирай" над поста си, че някак не ми се върза хем да не успееш в режима, хем да се караш с едър шрифт на някой, който не заслужава  Wink

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 02:30 от Gardenia

# 442
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Време е за кафе  Wink

Кантарев е залепнал на 78.900, въпреки рибката, но по план и днес ще го тормозя с нея, че и утре  hahaha Ей, отядох си на риба с този режим, май трябва да проверя дали вече не светя в тъмното  Joy
            Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 443
Айде и аз да се запиша след Мименситка  Heart Eyes Heart Eyes
Първо да кажа, че най-сетне успях да видя снимки на Корни. Браво момиче!!!! Само си оправи подписа че линковете са се пообъркали и като кикнеш на линка със снимките те праща на друго място. Ако изкаш ми прати кода от подписа ти на лични и ще ти го оправя аз.

При мен Третата върви добре, днес съм даже още 100гр надолу и то след картофена саладка вчера.
Нали няма да отслабвам още???? Crossing Arms Crossing Arms
Никанка, да си ни жива и здрава!  bouquet

# 444
  • София
Gardenia страхотна си.  Hug
Аз направо не мога да повярвам, само за ден първи от ударната фаза съм вече -1 кг.  Laughing
Снощи малко ме болеше главата, но разбрах от написаното тук, че е нормално. Аз по принцип ям много малко, вчера едвам се насилих да "погълна" 3 сварени яйца, около 1/2 варено пиле, 1 кофичка кис. мляко 0.1% и 11 чаши вода.
Резултата само за ден е повече от оптимистичен.  Peace

# 445
  Здравейте , хубавелки !  reverance
 Аз съм екстра и тази седмица ще си направя курса 4 на 3 , всъщност мисля така да го изкарам до края на месеца ! Все пак трябва да сме добре за плажа , а колкото и строго да е държано прасето , освинването по безбройните празници си оказва влияние !

Виждам , нови кадри имаме , успех на всички и да знаете , че само стриктност и режимност му е майката !   bouquet

Видях  супер снимки със страхотни резултати , на Корни и Дурик , браво момичета продължавайте така!  Hug Heart Eyes

Луси , една голяма прегръдка от мен  Hug Моите искрени съболезнования към всички в къщи.  Sad

Ами това от мен , целуФки и много гушкиииииииии  Hug

ПП Тумбее , тУй аватарче е за да ми напомня от къде тръгнах и се надярам никога да не се върна , просто малко психо атака !
в тази връска скоро не съм си показвала дебелите снимки и обещавам, че ще се снимам скоро и ще наредя колаж преди , в трета , в средата на трета и сега !

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 09:11 от mmmshushy80

# 446
Здравейте момичета, благодаря на всички за хвалбите, честно казано останах много приятно изненадана, защото не очаквах такъв порой от мили думи, вярно, че се забелязва разлика, но има още много да се сваля, както казах - дори половината път не съм изминала още. Когато показах колажите на съпруга си и той остана много изненадан и искаше да ги гледа пак и пак и цяла вечер ме гушкаше и ми се радваше, това ми е най-голямата награда  Grinning
Луси, съжалявам за загубата ви, всички думи са излишни.  spoko

# 447
Здравейте!  Laughing
Днес има рожден ден леля! Честит празник, миличка, желая ти много здраве и щастие и да си постигнеш и задържиш успешно целта!  Hug

nikanka, честит рожден ден и на теб, с малко закъснение, но с най-добри пожелания!   bouquet
Само аз ли не мога да видя корни?

# 448
Дурик, скъпа,нали затова сме се нагърбили с тежката задача да влезем във форма... Заради самите нас,но и заради половинките ни... Дори всеки ден по 100 пъти да ми повтаря,че ме харесва и обича такава каквато съм,все пак... Сигурна съм,че ще се радва да има до себе си една секси мацка... Затова ще действаме до последно и ще им направим удоволствието да имат до себе си секси мацки,нали... Wink

Лелче, здравето и късметът да са неизменни твои спътници в живота! Много свалени килограмчета!  bouquet

# 449
ЛЕЛЯ, newsm59.Желая ти много здраве,щастие,късмет и успех!!!
   Днес искам и аз да почерпя!Навършвам 2 години откакто съм започнала режима.Без вас нямаше да успея.Приемете моето огромно БЛАГОДАРЯ и ПОКЛОН пред всеотдайността,загрижеността и позитивизма ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт