С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 706
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте ! При мен резултата за един ден е един килограм. Може би ,защото съм в началото. Възможно и да е от това ,че нещата които консумирах бяха обезсолени и голямо пишкане настана .

# 451
Привет момичета Hug.

Имам едно  Confused:,харесах си една рецепта за канелени бисквити,където е дадено необходимото количество трици-80-90гр.Това как да го измеря,доколкото знам 1с.л. е 10 грама,но това важи ли и за триците?Т.е. тези 80-90г.,8-9 с.л. ли са newsm78

тино,вече са ти отговорили,аз да допълня-много хубави рецепти със сърчица има в темата с рецептите Peace.

Да си жива и здрава ЛЕЛЯ .Да се сбъднат всичките ти желания!

vesito5,честити 2 годинки ,и поздравления за постоянството!За почерпката-мерсииии Hug

Когато показах колажите на съпруга си и той остана много изненадан и искаше да ги гледа пак и пак и цяла вечер ме гушкаше и ми се радваше
Толкова е мило Rolling Eyes Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 13:47 от Desirée

# 452
  • София
Здравейте девойки Hug,
Люска - мойте съболезнования, да почива в мир  bouquet
Весито - честити две годинки, браво за постигнатия и задържан резултат  bouquet
На всички с поводи и месечинки - честито  bouquet

# 453
 Здравейте мацки  Hug
 Аз уж спазвам режима за трета фаза...но от три дена съм се закотвила на 71кг и това си е ...нито грам надолу или нагоре  Crossing Arms Ама да си призная и два пъти ядох прасешко...щото майка ми го даде и нямаше как да й върна...да не й става тъжно. Но нали пише че може уж, та може и да не е от него. днес ще наблегна на течните храни пък да видим утре какво ще е положението. Искам да видя стрелката кантарска как се връша към своето начало...ама по- бързичко  Crazy
 Следя ви с интерес и съм очарована от колажите ви преди и сега...и аз искам да си имам такива пък  Mr. Green Blush
 Хубав и режимен ден   bouquet

# 454
Весито 5 - чеситити 2 годинки с форума и Дюкан  Hug
Леля - честит Рожден ден   bouquet Здраве и късмет , и само усмивки занапред  Hug
Мис Марпъл -  невероятна си с червената рокля - ти си просто нов човек   bouquet Радвам ти се от сърце  Heart Eyes
За отчета - кг стабилни, промяна няма ,но то това се иска от мен  Wink

# 455
vesito5, честити две годинки с режима! Ти си пример за успешна дюканка и аз много ти се възхищавам  Hug
mirka75, ти мен ли хареса или роклята?  hahaha Шегичка, ама не можах да се удържа  Laughing Благодаря ти, както и на всички други, които ме поздравяваха напоследък, извинявам се, че не изброявам.

# 456
  • София
miss Marple върнах се малко по-назад за да разгледам снимките ти, направо са удивителни. Ако не бях сигурна, че това са снимки на реален човек, щях да се закълна, че това е добре направен фотошоп.
Страхотна си, поздрави за упоритостта!

# 457
  • София
Мацки, леля ви досега ви е гласила почерпката. Sunglasses
Много ви благодаря за пожеланията и милите думи, макар да съм ви все още нова и непозната и за стимула и за подкрепата.
Да видим дали ще успея да ви поднеса туй дет го готвих за случая.

На всички с месечинки и минуси и без месечинки- честито и много браво! Страшни сте!

Сега аз да покажа малко снимки неподредени, хаотични кат мен hahaha, но все някаква идея за мен дават. Има сред тях и от един минал период, когато все още се харесвах, надявам се да го стигна и мина!  Обещавам да сторя скоро колаж с помощта на Марпълита Hug, ама нека се предадат упоритите 200 грама, които ме делят от 10-тото махнато кило.

http://tanyalyondeva.snimka.bg/other/vsyakavi.335110.10246823

Люска, съжалявам за загубата ви, мир на праха и!

Още веднъж  Hug Hug Hug за всички!

Моя прекрасна, любима  мис Марпъл ( туй много официално, бре Laughing) нали си знаеш какъв съм заплес, много, много ти благодаря, честито ти впечатляващо 60  килограмово постижение! Ти си уникална просто!
С много обич те Hug.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:08 от леля

# 458
Дамииии имам проблем   newsm45

тази сутрин като се събудих, гърлото ме болеше ,помислих си че ще се размине ,но ...уви.
На мен гърлото ми слабото място,  ooooh!По принцип се разминавах от колдрекси  и тем подобни + лъжички мед за смучене, но сега........абсурд

дайте съвети,освен топлите чайове ,който вече са в действие ,какво друго мога да гълтам.... Rolling Eyes ooooh!

# 459
   Просто не мога да пропусна , да поздравя нашата любима Бургаска усмивка , ВеситУУУ , честити ти 2 годинки , много щастие ти желая и все така слабичка и позитивна !

Леля , честит рожден ден , жива и здрава , с много обичани хора около теб и с постигнати цели! искам да знам какъв е сладкиша с който ни черпиш  Thinking

poem , не се тревожи , Дюкан предопреждава , че задържане се смята тогава когато повече от 10 дни няма минусов резултат , но това време не е загубено , през него организма се настройва и приема новите кг , както и кожата се прибира и мерките падат , за това си ги измери и ще се стимулираш от тях.  Hug

krasiva, здравето е на първо място , следвай си режима и отд до аптеката , има прахчета с подсладител и смучещи също . Само питай и ще ти дадът !  Hug Бързо оздравяване   bouquet

# 460
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЕЛЯДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО КЪСМЕТ И ПО-СКОРО ДА ПОСТИГНЕШ ЗАПЛАНУВАНИТЕ КИЛОГРАМИ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.Весито5 честита двегодишнина с Дюкан  Hug Hug Hug Hug Hug

# 461
krasiva спирай топлите чайчета не са полезни за болно гърло ускоряват процеса на възпаление аз така преди няколко години мислейки ,че ме боли ухото се наливах с топъл чай и накрая си докарах гнойна ангина когато казах на лекара какво съм пила човекът ми каза ,че е по добре да бях изяла един сладолед отколкото да пия горещи напитки.Без малко да ми цепят сливиците от тези чайове.                     
Хайде готово благодарение на Nimowe можете да ми гледате старото свинско тяло и новото половин свинско директно от линка. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 12:11 от korni68

# 462

.....тази сутрин като се събудих, гърлото ме болеше ,
...дайте съвети,освен топлите чайове ,който вече са в действие ,какво друго мога да гълтам.... Rolling Eyes ooooh!

Красива, всякакви противогрипни сашета, които имат аналог за диабетици, както и хапове пак с такъв аналог...Питай в аптеката, но със здравето не прави компромис, все пак в хаповете и да има по някоя нережимност тя ще е в драстично минимални количества, изключая "нормалните" сашета, но те пък си имат диабетични аналози...Прескочи меда разбира се, но според мен можеш да подсилиш организма си с малко лимонче....или пък с Витамин С на таблетки....а има и "режимни" таблетки за смучене....

Честит Рожден Ден на леля! Жива, здрава и щастлива!

Весинце, Честити ти две годинки! Ти си за пример! Гушкам теее!

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:20 от Tumba_lumba

# 463
  • София
Сладкишът е мързелашко дюканско Тирамису от  рецептичките. Joy
Ноооо нямах нерви да правя отделни бишкотчета, затова направих една гигантска бишкота и я нарязах. Туй то, прави са хората за мързела и акъла. hahaha
За крема, още едно мерси на мис Марпъл, която ми подари чудесно режимно сиренце Крема, но неовкусено, за да става и за сладко и за соленко. Силно го препоръчвам, даже ще минавам курс- обучение, че няма все да ми носи колчем ми се дояде. newsm78 Joy
 Hug

# 464
чудесно режимно сиренце Крема, но неовкусено, за да става и за сладко и за соленко. Силно го препоръчвам......

Малко повече инфоо плииийййзззз....какво е туй сиренце Крема.... newsm78, силно се заинтригувах....Да не е известната Екскуиза или е нещо друго.... newsm78  chef

Общи условия

Активация на акаунт