С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 703
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Марпълко ... бързо се явявай за инфо , че вече се облизвамммм  Blush

Леля , може ли линка към рецептата  Crazy, просто в гугъл ми излиза само рецептата в блога!

# 466
Здравейте, прекрасни!
Няма нищо по-хубаво от лошото време...ама да си четеш книжка в леглото Grinning

Е, не искам да смъквам повече  Crossing Arms Тази сутрин показа 59,800 кг. За 30 дни в трета смъкнах кило и половина. Хич не му се радвам, даже се притеснявам. Ям си както трябва, даже и в повече и продължавам да слабея. Някой сигурно си мислят, че се лигавя, но аз съм 1,75 висока и не искам да падам под 61. Оххх, не знам какво да правя. Увеличих дозата на зеленчуците - значително, но промяна няма. Нямам намерение да прекъсвам режима, но дайте съвет какво да хапвам в повече, за да не виждам минуси повече.

Отивам да ви чета Simple Smile
Прекрасен ден на всички  Hug

Леля, Честит Рожден Ден!
Весито, 2 годинки  Hug Честито, миличка и все така да задържаш постигнатото   bouquet
О, Корни, страхотна си  Wink /но е мнооого сложно да ти отворим страничката  Grinning/

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 11:53 от dani_l

# 467
dani_l, ще ми припомниш ли колко  кг свали , една наша видна Дюканка Съни от Бургас , така продължаваше да сваля и знам , че за да го предотврати влезна в четвърта , но внимателно и умерено , тоест прескочи една част от трета! Това е набрата инерция от организма, затова продължава свалянето ! Нека и други за се изкажат по въпроса !  Hug

# 468
Дани, и аз съм в трета и аз продължавам да свалям....от подписа ми се вижда от кога съм в трета, а съм свалила 1.5 кг.(е не че се оплаквам), но и на мен ми е чудно до кога ще свалям  Thinking Дори миналата седмица видях числото 53.9, е вярно за един ден, ама все е нещо....Аз като излизаме с децата, на следващият ден съм задължително с минус!!!

# 469
dani_l, ще ми припомниш ли колко  кг свали , една наша видна Дюканка Съни от Бургас , така продължаваше да сваля и знам , че за да го предотврати влезна в четвърта , но внимателно и умерено , тоест прескочи една част от трета! Това е набрата инерция от организма, затова продължава свалянето ! Нека и други за се изкажат по въпроса !  Hug

Смъкнах 15 килограма. Паднах под калкулатора на Дюкан с 7 кг.
Интересното е, че не спирам да ям, а смъквам. Ето за днес менюто ми е следното:
7ч. - триците с положин кофичка кисело мляко 0.1%
9,30 - две препечени филиики пълнозърнест хляб намазани с 2 яйца на очи с една чушка, половин домат и дозата сирене за деня - 40гр.
12,30 - телешко месо с една тиквичка, един патладжан, кромид, морков и доматен сок, като аз си ползвам бульона от свареното месо
към 15 -16 изяждам една ябълка или круша
вечерята ми днес е нишестени - телешко кълцано с доматен сок, макарони, пармезан и обилна салатка с извара, а за десерт си хапвам едни сладоледи, които ги коментирах преди време - 0.5% мазнини и 0%- захар

П.С. снощи си легнах късно и вечерях два пъти. И сутринта очаквах да съм качила, но аз съм на минус.
Дали да не хапвам повече плодове??

Пипи, знам че и ти смъкваш, но ти се спря на килограмите, които ти посочи калкулатора на Дюкан. А и аз в 8-ми клас съм била 58 кг, оттогава насам никога не съм виждала петица...

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 12:09 от dani_l

# 470
  • София
Тези бишкоти
БИШКОТИ
Разбиваме два белтъка на сняг с подсладител, добавяме 2 жълтъка, 3 с.лъж. трици и ванилия. Правим с лъжица продълговати купчинки върху хартия за печене. Печем в предварително загрята фурна.
и това Тирамису с тях
ТИРАМИСУ
Приготвят се 2 порции бишкоти. Разбиват се 4 белтъка и 4 жълтъка поотделно с подсладител, до побеляване. 300 г. извара плюс 2-3 лъжици кисело мляко се пасира добре и се смесва внимателно  с белтъците и жълтъците  до получаване на гъст крем. Сместа се подслажда, ако е необходимо и ароматизира с ромова или конячна есенция. Сварява се чаша горчиво черно кафе. Половината бишкоти се топват за момент в него и се нареждат на дъното на съда за сервиране. Отгоре се намазва половината крем. Всичко това се повтаря още веднъж. Сладкишът се оставя да престои. Преди поднасяне се поръсва с нескафе.

от тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476369.0

за сиренцето да каже мис Марпъл че аз съм само консуматор на същото
а за поръсването аз сложих нес кафе и канела и аз не знам защо Joy

# 471
Веднага се явявам, че знам що е то мерак за сладкиш  Sunglasses
Това е крема сиренето на Айнур.
Само че за него трябва да си намерите мая за сирене, предполагам, че в града ще е малко по-трудно, но не невъзможно.
Обезмаслявате напълно 4 литра прясно мляко, загрявате до 38 градуса (като си пъхнеш пръста, да не го усещаш нито топло, нито студено). Забърквате в чашка 4 лъжици кисело мляко и 6 капки мая за сирене, поразреждате с прясното мляко, наливате всичко в млякото, разбърквате и оставяте. След 12 часа пресипвате в нещо плътно и мрежесто, аз ползвам нов бял 3/4 чорап, от тия, дето са като чорапогащник. Завързвате и го оставяте. След още 12 часа крема сиренето се е отцедило, изваждате го от чорапа и го пресипвате в съд за съхранение. Излиза малко повече от компотен буркан, от старите 0.800 г.

# 472
  • София
Здравейте,
Вече сьм 20 дни на вторият период на режима, и сьм свалила само 2 кг.
Струва ми се много малко. Правя 2 П. на 5 ПЗ.
Никога не сьм била на диети и режими преди и желаното тегло е 54 кг. от 58 кг - сегашно тегло.
Нормално ли е да е толкова бавно?
Благодаря ви!
Успех.

# 473
Да нормално си смъкнала защото нямаш много за смъкване а е известно че тогава се смъква по-бавно.Не се притеснявай продължавай .Ще смъкнеш излишното. Hug Hug Hug А като се замислих и се върнах на 1 -ва страничка такава схема няма 2П и 5ПЗ.Иди на първа и виж точно какви схеми има.  bouquet  bouquet Ето точно цитат:Дните се определят по преценка: ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5 или 4/3. Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7.
Сваляне: средно по 1 кг на седмица (10 дни).

# 474
 Освен Съни, не сваляше ли и Весито в Трета (Веси Hug, честити 2 години на Дюкан), май имаше нещо такова newsm78. На мен ми се въртят в главата и някаква шепа орехи и по лъжичка мед, но не съм много сигурна. Дано се включат и те да кажат.
dani_l Hug (май май си ми адашка Wink), иска ми се и аз да свалях в Трета, ноо... не би. Ех, да можех като теб Heart Eyes

# 475
  • Русе
да е жива и здрава ЛЕЛЯ   bouquet
Весито - честити две годинки

# 476
  • Ловеч
Здраве желаем и дълготрайни приятни срещи с Огледалев и Кантарев.
dani_i и аз имах такъв момент - калкулатора ми показва 55, но свалянето го отдавам го на инерцията и даже се нормализираха нещата с теглото. Мъжа каза, че ако падна под 50кила ще ме сменя Laughing , но и аз се уплаших защото рязко стигнах до 48. Сега се движа от 50 до 52 /зависи от МЦ/без усилия, хапвам кисело мляко с трици и нося S размер с най-голямо удоволствие.
Не съм писала отдавна, но накратко - започнах на 16.10 с 62.2 и приключих втора фаза средата на Февруари когато дребното проходи без време. Графиката може да я видите тук http://www.tickerfactory.com/ezticker/weight_loss.php?a=hl&t=wWL9mMG
Пиша, за да окуража новопокръстените - да струва си, действа и теглото се задържа. При някои свалянето на килца става по-бавно, при други по-бавно - не се отчайвайте ако задържите или покачите леко тегло, със сигурност резултатът няма да закъснее.
Дерзайте и сваляйте излишните килца със завидна лекота   bouquet

# 477
          ЛЕЛЯ - ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН - бъди  здрава, усмихната и много елегантна

ВЕСИНКА - честита втора годинка (на мен си няма да честитя, че не направих нищо, щото и аз днес навършвам две години с режима). Знаеш колко си те обичам - бъди винаги така усмихната

ЦВЕТИИИИИИ ти затова ли се покри толкова време, омаца положението, я да ми се обадиш моля те, нали знаеш, че писането с големи букви е равностойно на викането в Интернет пространството, обърни внимание на това.
           Имаше и други неща които исках да кажа, обаче май няма да се сетя сега, АААА ДА:
Момичета, много Ви моля, правете проверка за правопис, страхотно ме дразнят тия правописни грешки, като че ли сте напълно неграмотни (това не се отнася за всички). Точно по този повод е тази позиция долу под текста, едно е да направиш техническа грешка, друго е системно да пишеш неграмотно - много ви моля, обърнете внимание! Срамно е да сме неграмотни в 21 век!!!

ЗНАЕТЕ КАК ЩЕ ВИ НАГУШКАМ И НАФИЛЮДКАМ СЕГА НАЛИ! ХАЙДЕ ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

ФИЛЮДКИ

ПП: - КАТО КАЗАХТЕ АЙНУР - хей момиче, ти къде се покри, че не идваш нито добър ден да
         кажеш, а приятелката ти също отдавна, отдавна не се е обаждала. Също СМИЛЕЙЙЙЙЙ,
         къде си бря, я ела да кажеш как си...

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 13:04 от ФИЛЮДКА

# 478
ДЕЗИРЕ,ХЕПИСМАЙЛ,МИРКА75,МАРПЪЛЧЕ,ШУШКА,КОРНИ68,ТУМБЕЕЕ,ДАНИ,ЛИПСТИКЧЕ,НЕЛ13,ФИЛЮДЧИИИККК,

Горда и щастлива съм,че с повечето от вас се познавам лично!!!
ДАНИ,виж си ЛС!

# 479
Имаше и други неща които исках да кажа, обаче май няма да се сетя сега, АААА ДА:
Момичета, много Ви моля, правете проверка за правопис, страхотно ме дразнят тия правописни грешки, като че ли сте напълно неграмотни (това не се отнася за всички). Точно по този повод е тази позиция долу под текста, едно е да направиш техническа грешка, друго е системно да пишеш неграмотно - много ви моля, обърнете внимание! Срамно е да сме неграмотни в 21 век!!!
newsm10

Сори за спама.

Общи условия

Активация на акаунт