Жената Овен/12

• 17 977
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
cayenne, да ти е здрава, напориста и щастлива дъщерята!Винаги да сте като приятелки!
И мойта догодина ще е официална тинейджърка Mr. GreenАбе, вдигаме си взаимно нервите, ама труден пубертет кара мойта...Гледам да съм в час.Трудно е, но ще се преживее Crazy

# 271
Лелееееееее, колко овенца сте се събралиииии. Така е, като се отбих от стадото, ама ще гледам да наваксам.
Коктейлчета раздавате, а? След някой и друг месец като отбия синковеца (макар, че май ще е доста трудно) ще се почерпя и аз, че и вас ще почерпя.
Лека нощ ви пожелавам сега!

# 272
  • Varna
ЦВЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Hug
Ама Душе бееее, ти къде се загуби така, какво става.? Толкова редовна беше даже и като го роди малкия юнак.х Много, много се радвам,че си пак със нас Hug

# 273
Да ти е жива и здрава щерката, Кайен! Пожелавам ти да е добричка и послушна и да не се налага ползването на това  Laughing

Това е за нея  Grinning

Цветиии, къде изчезна бе жена!! Как са дечурлигата? То ти почти роди в темата, а сега чезнеш  Wink еднага-отчет!

# 274
Маргалце, Франчи, Цвети, Ели, благодаря за пожеланията! HugЩе ги предам и на щерчицата, тя сега спи след изтощителния караоке-купон, че утре е на училище...И аз се меткам в леглото, утре ме чака натоварен ден! Целувки, лека нощ и сладки сънища! smile3524 Heart Eyes

# 275
  • при моите деца .....
Сладки сънища и от мен!!!  Hug Hug Hug

# 276
Добро утроооо  Joy
Как сте усмивки?
Я бързо по една усмивка!
Обичам ви! Hug

# 277
Добро утро!Маргало Hug newsm47
Слагам по едно кафенце.Фран Hug

Пуснах си изследвания и сега ми е едно притеснено.Хем нямам търпение да излязат резултатите,хем ме е страх.
Успешен ден! Heart Eyes

# 278
Е, КоКолина, мерси за кафето. Hug
Абе и аз станах рано, излязохме с мъжа ми да караме, обаче нещо взе да цъка на колелото ми.Някакъв постоянен, дразнещ звук.Върнахме се и го оставих на сервиза до нас.Гледам, качили са го на стойката ThinkingДано не е нещо сериозно Mr. GreenЩе кажете, таз не е в ред, че се притеснила за едно колело, ама то сега ми е най-важно Whistling

Пия си кафенцето.Времето е хубаво.Ще ходим по-късно да пазарим до Кауфланда и Технополиса.

КоКолина fingerscrossedи  Flowers Four Leaf Clover при получаването на резултатите!!!

# 279
Фран,благодаря  bouquet!Дано не е сериозна повредата fingerscrossed
Аз пък след малко излизам да се шматкам-по магазини,кафенце с една приятелка. Mr. Green
За утре остава,нали? Heart Eyes

# 280
E, да!В 15ч., ако ще и градушка да има, нали?Само да няма гръмотевици Joy

# 281
Медузке Hug,с теб на козирката ли ще се срещнем? newsm78

Фран,нали се разбрахме,че утре слънцето ще грее за нас!За какви градушки и гръмотевици говориш? Mr. Green
Чао,сладуранки Stuck Out Tongue Winking Eye!Аз излизам. Sunglasses

# 282
Добър ден и от мен. )

Аз съм се захванала да разчиствам гардеробите, че е чудо.
Пуснах една пералня, ама като гледам ще събера още една. )
Да сортирам малко нещата и тъкмо ще отделя някой дрехи за децата в Ст.Загора, че на 22ри ще ходим в дома. ) Дано само успеем с мъжа ми, че сме малко под въпрос. (

Тук е мрачно, изглежда че всеки момент ще завали, но не се знае. )
На мен ми се излиза и ми се пие кафе....ама няма с кого...(

# 283
Привет и от мен   Hug
cayenne,да ти е здраво и щастливо детенце    bouquet 
Коколинче,мерси за кафенце   Heart Eyes
Мираааа!Ех да ми беше под ръка да скитосваме заедно сега,ами то...  Confused  далече!
Дива,аз съм блейка  Blush   и дори не разбрах ,че си била в странство,снимките са връх!

Приятен ден ,до после

# 284
Делте, Ели  Hug
Ами де зачезнах, нямах време да чета форума, и като ви затрих съвсем. Тия нашите августинки пишат не се спират, не мога да им смогна, то май вече и не опитвам толкова задълбочено  Joy
Иначе децата са....добре. Два месеца боледуваше каката, а и бебчо все сополи влачи, кашлица от тях, мани. Каката и мъжа ми изкараха по една гнойна ангина, аз пък бях 7 дена в болница от пневмония, явно вирусна, защото не кашлях, но пък температурата ми беше около 39 и на горе, свалях я само за около 2ч. Та така. Сега сме сравнително добре.
Чакам да мине и другата седмица и после отиваме в Търново, за около седмица, после ще ходим на Враца за празниците там, че не съм била по празниците...сигурно от 2000г. Та така покрай мен. Няма кой знае какво ново. Мъжо ще сменя работата, ама да видим как ще е.
Ох, да ви се оплача. Юлето не носи памперс откакто е станала на 1,5г., а тая седмица е голямо напикаване, не знам защо така. А обикновенно си носи гърнето сама, сяда си и т.н. И в яслата се напикава и сменят дрехи. То бебчо му хващам да прави нещата в гърне, а тя... Оплаках се.
Гледам Варненки си правят срещички, браво на вас. Аз много отдавна не съм влизала и повечето не ви знам, но бих се радвала да се съберем в София някой ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт