Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 086
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Здравейте !
Днес май е деня с най-много месечинки ! Да са живи и здрави Ники на Миленка,Виктор на Мамчето84, Зарка на Сиси, Станислав на Петролиана и Алекс на Татянка !!!  baloni

Днес свекито ми беше на гости / за пореден път/ и имам такова ужасно главоболие,че нямам думи.Ей що съвети ми даде  ooooh!

Лусия,звънях няколко пъти и нещо не можах да се свържа. От понеделник пак мисля да я търся и да идем в най-скоро време при дерматолога.
Иначе при Димана май е подобно положението като при Марти -ту се появяват,ту изчезват. Имаше люспещи се петна по гърдичките,раменцата, крачетата,но не и по сгъвките/ което било типично за АД/. Дерматолога,при който бяхме й изписа серия на La Roche за кожа с АД. Всичко й мина, но наскоро пак се появиха малко петънца по крачетата . Много са мънички в сравнение с началото ,но пак ги има....
Незнам. Затова ще потърсим 2-ро мнение,както и Валето ме посъветва.

Исках да питам Ладида / която скоро не е писала,дано всичко да ОК/ или Лусия,на коя фирма-куриер за доставки от Англия чакахте да се открие офис в Бургас? И вече открит ли е?

п.с.Честито ви Зъбче Неди !   tooth !

# 121
  • у дома
Нели, първо зъбче  Shocked Ко праите вие, бре, как ги 'раните тия деца? Браво  Hug
Аз се върнах от София, благополучно - не знам как не останахме по пътя. Пътувах с Ентуртранс - на няколко пъти автобуса изгасваше в движение  ooooh! и не можеше да включи на по-висока скорост от трета  ooooh! ooooh! Обадих се на мъжа ми, да го предупредя, да не пие на обяд, ако се наложи да дойде да ме прибира  ooooh! ooooh!

# 122
Днеска му дадох да ръба кашкавал ей така от любопитство !!!
Все едно гледах умрял от глад беззъб пенсионер! Природа - само това мога да кажa.

Честито на всички месечинки!
А на патерици - честит имен ден, Ленче! Да си все така оправна и самоинициативна.....и така сладко апетитна Simple Smile !

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 09:09 от macipis

# 123
  • Бургас
Днеска му дадох да ръба кашкавал ей така от любопитство !!!
Все едно гледах умрял от глад беззъб пенсионер! Природа - само това мога да кажя.
ha ha ha  Десооо, ще умориш детето:-) Peace
Честита месечинка на всички бебоци и по-спешъл на снахи  bouquet

# 124
Упс Честити месечинки на празнуващите бебоци днес май са доста    bouquet

Съни скай същата работа е и с Мартин Confused ползвахме на д-р Тайс душ-олиото по препоръка от Йотова малко се поуспокойха сякаш ама пак ги има, другия вариант е да поръчам този крем по нейна рецепта, но ме притеснява че има в състава си кортикостероиди малко ама пак ги има,ако успееш да се свържеш с нея моля те да кажеш после какво ти е казала Peace
Емпреса е транспортната фирма ето адрес http://empresa.forumi-bg.com/vf2.html

# 125
  • Пловдив
Машинката на Чико я имам аз, кичнала съм я на сенника на новата лятна лимузина.Досега не е бил нахапан, де да знам..
Мойто чедо зъби йок, само кранчето на лигите тече нон стоп. Tired

# 126
Проста Мария Лелеее как си издържала да не слезеш  Shocked

Аз също мисля да взема такава машинка за комари  Peace гледах на 4ико - 20лв, ама в Джумбо същата мисля, 4е е доста по ефтина  newsm78

Мама 89 -- от утре до 4етвъртък го дават хубаво времето , ако те мерна ще звънна  Sunglasses

# 127
  • Пловдив
Проста Мария Лелеее как си издържала да не слезеш  Shocked

Аз също мисля да взема такава машинка за комари  Peace гледах на 4ико - 20лв, ама в Джумбо същата мисля, 4е е доста по ефтина  newsm78

Мама 89 -- от утре до 4етвъртък го дават хубаво времето , ако те мерна ще звънна  Sunglasses

аз я купих 22 лв машинката , не вярвам да я намериш доста по еВтина, все пак не е някво гаражно производство.

# 128
Честит празник на Буквите   bouquet !
На всички именници също Честито  Heart Eyes!

# 129
  • Пловдив
Честит празник на славянската писменост и култура!За това поне може да се гордеем, че сме българи -  с писменост от 855 г и ограмотили Русия!
Да пият по едно и празнуващите имен ден   bouquet

# 130
  • Бургас
Момичета, помагайте!!!
Имам спешна нужда от помпичка за нос Baby Vac. Знаете ли къде в "китния" Бургас може да се намери?

# 131
  • Бургас
Алоха!
Честити месечинки на Поли на Хъгси и на Симона на Доротиbaloni

# 132
мерси  Party

Горгона мойта приятелка я взе от джъмбото в гърция за 1-2 евро Peace просто не е на 4ико, но върши същата работа  Peace
аз сега в края на седмицата ще скокна до софия и ще вида Peace

# 133
  • Пловдив
мерси  Party

Горгона мойта приятелка я взе от джъмбото в гърция за 1-2 евро Peace просто не е на 4ико, но върши същата работа  Peace
аз сега в края на седмицата ще скокна до софия и ще вида Peace

Сигурно и за полвин евро ще се намери някъде, но обсъждахме конкретно тази на Чико, затова си позволих да се изкажа.

# 134
е, зна4и аз не съм те разбрала, сори  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт