Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 071
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома
Ели Честит Имен Ден!

Все така усмихната, позитивна и зареждаща!  Hug

# 106
  • Бургас
Ели, честит имен ден!Бъди усмихната имного щастлива! newsm51  Съжалявам за моето невежество, но немога да качвам снимки и ще оставя да се възползвам от букетите на другите! Embarassed

# 107
Благодаря ви за пожеланията момичета Hug
И аз съм за срещичка, че повечето от вас съм ги виждала само от снимките, но в почивните дни го даваме семейно ooooh!...ще гледам да дойда все пак.

Хъгси честит имен ден!  bouquetПрекрасно име!
Да си жива и здрава, много обичана жена и майка newsm51

# 108
  • Бургас
Илено ма, да ти е живо и здраво името  bouquet Heart Eyes И да не се напиваш много днес, че и без туй не можеш да носиш по много:-)
Горгонелоооо, яяя се похвали де го тоз Хапартамент?

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 11:36 от Melly.G

# 109

Честит имен ден и от мен Ленче да си жива и здрава и с гордост да носиш името си ! Heart Eyes

# 110
честити месечинки на всички бебоци!!!   ura

честит имен ден на Ленката  newsm51!!! само искам да ти кажа,че рейките ми помогнаха само за няколко дена  doh . днеска излязохме само с кенгугуто.малката изобщо не ще в количката  #Cussing out.незнам какво да правя вече.обърнах и коша на другата страна да гледа и пак нестава.е има дни,в които иска да седи,но това е много рядко.редовно ми се случва тъкмо да изляза и като стигнем на края на блока се прибираме  Cry
ох стига съм се оплаквала,иначе много слушка,когато сме си в къщи ама на вънка...

ДОРОТЕЯ,чакам да звънняш  newsm10

psychology,   bouquet Heart Eyes от нас с Мики

# 111
Ели честит имен ден Бъди все така лъчезарна,усмихната и с гордост си носи красивото име

Мама89 и ние бяхме така и все още сме,но по-рядко. В къщи слуша като излезем навън и започва не да реве,а да пищи направо. Отскоро започна да поспива повечко навън,а като се събуди гледа хората,дърветата и им се радва. Естествено има все още моменти,в които и омръзва да е в количката,но аз не я прибирам,залъгвам я с играчки,давам и да пие нещо. Ако стане много напечено положението я взимам на ръце за малко и след 5-10 минути пак я слагам в количката. Не знам защо ,но само на мен ми ги прави тези номера. Като излезем с баща и на разходка ,не и се чува гласа. ютака,че споко ,това е период ,който рано или късно ще отмине. След това пък ще дойде нещо друго от което няма да сме доволни  Party Не си го слагай много много и винаги си слагай кенгурото в коша на количката  Peace

Ама какво голямо цвете сложих,а!?Wink

# 112
  • Бургас
Sensation,голямо,но много красиво !
Мама89, може да се оправи положението ,когато я сложиш седнала. Дори и да е обратно на движението,коша на количката,ако е зимен,може и да не вижда достатъчно,а да иска да разглежда.
Димана и тя мрънка от време на време.Понякога е крива и мрънка ,мрънка и заспи .Има дни ,в които е много добре и не плаче хич.
Дано и при вас да има подобрение.

# 113
ох какво да ви кажа...давам и вода показвам и играчки,но НЕ! изопщо бе им обръща внимание крещи и вика със всичка сила.СЪНИ,и аз се надявам,като почна да я слагам седнала ще се правят нещата,въпреки,че вече е с летния кош,полу седнала абе незнам.

искам да ви питам вие как мислите да предпазите децата от комарите (освен комарник)?
някой ползвал ли е от тези машинки на ЧИКО против комари дето са?имат ли ефект? защото не ми се иска да я мажа с разни работи

# 114
  • Бургас
И аз много се чудех за машинката на Чико.  Thinking
Но последно взех един спрей /пак на Чико/,който е за успокояване на ухапването/ ако се случи/.
Понеже Димана е с много чувствителна кожа , диагноза Атопичен дерматит /засега/ и аз не искам да я мажа.

# 115
Привет и от нас, момичета!mama89 , не се ядосвай толкова на малката! PeaceМоята маймунка въпреки, че още е доста малка и тя проявява характер! ThinkingКато огладнее не започва да плаче, а направо пищи!!! #CrazyГледам да съм някъде наблизо около дома ни, за да мога да се прибера навреме, ако ли не си я оставям да поплаче! WhistlingЕ вярно, че не е приятно да те зяпат и да ти подмятат-"Таз пък няма ли да си гушне детето!", но няли всички знаем, че честото гушкане и вадене от количката има лоши последствия (аз го изпитах със сина си, който му харесваше да сме със слинга  и да бутаме двамата количката?!? CrazyИначе SuNnY SkY и sensation са ти дали добри съвети, но да не забравяме, че всяко детенце има индивидуални нужди! Hug

Относно комарите аз ползвам вече трета година спрейчето на Чико против комари!Моят син също е с чувствителна кожа, но нямаше изобщо никакви странични реакции!Дори като бебе го напръсквах по ръцете и крачетата за нощния сън! Peace

За хотелчето-идеята е прекрасна, но на този етап не става-нямам кола, а и мъжо изчезва по всяко време на денонощието на работа в Сл.бряг и просто е мисията невъзможна!!!Може би следващият път! Peace

Лек и усмихнат ден на всички!Че то с това нацупено време....! Tired

# 116
дами неможе ли да се използва машинка ж контакта или е вредно ?

# 117
Здравейте в деня на най-много месечинки,да са ви живи и здрави всички бебоци.
Мели,Сис скъпи родители на младото семейство,да им помагате в трудните моменти да са ви скъпи гости винаги а те да ви уважават много сега и завинаги и во веки веков  Joy Шегувам се, ама наистина честити ви месечинки,много да слушкат и папкат мъниците.
Ние вече можем да се похвалим с ПЪРВО ЗЪБЧЕ,дано така неусетно извадим и останалите
ХУбав ден въпреки дъжда!

# 118
Неди, Честито ви зъбче със здраве да си ползва бебка Heart Eyes

SuNnY SkY къде ходихте на кожен за Димана при Йотова ли?  че с тези лишей на Мартин ту изчезват ту пак се появяват уж не било АД незнам вече Tired като стане въпрос за кожни алергии лошо ми става все незнаят и не са сигурни  Close

за комарите за щастие до 12 етаж не стигат и лятото ще сме рахат  Mr. Green само за разходките спрей ще трябва

хайде доскоро, аз отивам да се поизпотя във фитнеса  newsm39

# 119
Хайде здравейте и от мен Simple Smile От доста време не се бях разписвала,ама то с туй хубаво време гледаме все да сме по разходки.
Неди,честито ви зъбче! Ние още нямаме зъбаци.Иначе малката стана много проклета и зла,явно я болят венците,ама няма никой все още Simple Smile Май първо ще проходим,пък тогава ще ни никнат зъби.  Laughing
За сбирката,нищо не мога да кажа и аз със сигурност.Мойто мъж ще е на работа,дано да успее да се освободи,но резултата ще пиша другата седмица.
Миленоуууууууууу честита ви месечинка бе душо! Да ти е жив и здрав лил Кольо и много каки да ти води в къщи след време  Mr. Green
Сиска, честита месечинка и на Зарка гъзарка Simple Smile Да е все така кротичка и усмихната   bouquet
mimozi, аз се интересувах за телефона на кожната докторка.Благодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт