Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 060
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • у дома
Бррррррррр, че студено навън...

Черпя, че ММ има РД, да ми е жив и здрав  Heart Eyes
ЗА срещата, ако е в почивен ден  Tired

# 91
Вале  newsm59 на твоя мъж да ви е здрав , да ви слуша и помага , и парички да носи  Party !
За срещата нека се постопли в някой почивен ден ще я направим Simple Smile ти до колко си наработа по принцип  Wink

# 92
ми като гледам слънчев почивен  - чак 29 ти, ако организацията на Неди е за 5 ти, да не припокриваме нещата  Rolling Eyes

# 93
  • Бургас
Вале, честит ти рожденник, мила   bouquet Много да те обича и слуша  Wink Наздраве  Hug

# 94
  • Пловдив
Привет на бандата - къде изчезнаха всички от темата - Нели, Ваня, Ladida, Сенсейшън, айде да не изброявам...  newsm78 Ето - давам отчет - захраних Гоги и с морковче, ама акото много оранжево стана  Rolling Eyes  Следват броколи и авокадо...

Ей ме и мен след дълго отсъствие, за здрависване и разцелуване станахме с вас Hug
Ще ме извините, ама периодът ми беше доста ангажиран и сега ме чака пак такъв, докато ремонтират майсторите...а и едни други идеи съм хаванала да развивам, абе не си седя на Д-то с две думи.Довечера ще ви чета назад, че нямам време сега, а и днес съм без гледачка.
Айде до пак  Heart Eyes

Вале, и аз те мислих, да знаеш  Heart Eyes

# 95
  • Бургас
Горгона,добре си се завърнала  Hug

Честити месечинки на Ема на Мия и на Хриско на dil77 !

# 96
  • у дома
Сиси, Цвети тенк ю  Blush Мая, честито на бозанката Ема - да ти е жива и здрава, Дил и твойто детенце и то да прихване  Mr. Green
Ванюш  Heart Eyes що не каза, че ремонтираш? Кака ти цял апартамент с големия корем направи  bowuu Съвети давам всякакви, нагледах се на всичко  Hug
Сега как ми е необходима Ladida, да ме светне от къде да купя препарат за почистване на съдомиялната, че само в магазина в мола съм виждала, пък до там скоро не ми се очертава ходене.
Останалите там горе дето преглеждат и те да дават отчет  Mr. Green

# 97
Горгона еее успех с ремонта  Wink виждам , че си позитивна значи си от късметлийките кото се разминават без проблем , че аз с нащия ремонт що нерви изхабих с майсторитее  #Cussing out ужас  Crazy
Честити месечинки на сладката Ема и на малкия голям сладур Християн , да са здрави и послушни  newsm51

# 98
  • Пловдив
А добре заварили:)

Позитивна съм щото още не са влезли майсторите Mr. Green Като знам на стария апартамен за 2 стаи и една баня само дето не се разведох...сега на тоз голям апартамент ще е нещо страшно сигурно:)) Досега търчах по нотариуси,банки и прочие институции, за да мога да финализирам сделката досега, че вече е ремонтаджийски сезон.
И понеже съм брутална, ще съборя и изкъртя всичкооо и ще си го направя както искам.Още не съм взела ключовете и затова повече няма да ви кажа  Mr. Green с някои може да сме комшии, знае ли човек ..
Препарат за съдомиялна май гледах на кварталния супермаркет, ама как се казваше... newsm78

p.s.Някой с по-малко бебе да си търси активна гимнастика?Че мисля да разкаразм нашата, без тва не се радваше на особен интерес, направо си е нова.Ей такава е:

http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/Tiny-Love/Aktivni-gimna … D0%B4%D0%B2%D0%B0

търся и по-малко от половината пари, ако някои я иска, спешъл намаление като за ветренка.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 15:01 от Горгона

# 99
Ееее,вие сте се разписали. Не бях влизала доста време и изведнъж... изненада.
Ами ха добър ви ден. Честно да ви кажа с организацията не съм стигнала до никъде защото освен Цвети никой не е сигурен,тази вечер по късни доби смятам да ви метна през Фейсбука,на който имам разбира се. Пускам ви линк с местенцето,за да го видите ако 5-ти и 6-ти не са ви добре като дати, дайте да го направим по следваща седмица.В крайна сметка отиваме там да си починем и да сме сред природата,а мястото наистина позволява. Ето го и линка   http://www.vacation-bg.com/bg/strandja.html    има и цени които ще проверя тези дни дали са актуални. Хайде давайте мнения по въпроса ( пууу станах като някой леля на пазарска сергия -Айде ,който разбира ,тука се спира   hahaha)

# 100
Ееее,вие сте се разписали. Не бях влизала доста време и изведнъж... изненада.
Ами ха добър ви ден. Честно да ви кажа с организацията не съм стигнала до никъде защото освен Цвети никой не е сигурен,тази вечер по късни доби смятам да ви метна през Фейсбука,на който имам разбира се. Пускам ви линк с местенцето,за да го видите ако 5-ти и 6-ти не са ви добре като дати, дайте да го направим по следваща седмица.В крайна сметка отиваме там да си починем и да сме сред природата,а мястото наистина позволява. Ето го и линка   http://www.vacation-bg.com/bg/strandja.html    има и цени които ще проверя тези дни дали са актуални. Хайде давайте мнения по въпроса ( пууу станах като някой леля на пазарска сергия -Айде ,който разбира ,тука се спира   hahaha)

newsm10 мястото наистина е прекрасно и поне на нас ни действа много релаксиращо, но не е лошо да си запазите по от рано стай, няколко пъти ми се е случвало да няма свободни. Там често правят сватби и банкети и всичко е заето.
п.п. последно есента като ходихме цените бяха същите.

# 101
  • Бургас
Честити месечинки на всички прекрасни госпожици и господа!  newsm59 newsm67 bdbaloni

Да са ви живи издрави и да ви радват! А пък аз си запазвам правото да ги нацелувам като ги видя! Hug

# 102
  • у дома
Позитивна съм щото още не са влезли майсторите Mr. Green Като знам на стария апартамен за 2 стаи и една баня само дето не се разведох...
  Tired Уф, толкова ми е познато това - ама искам да ти кажа, с компромиси стават работите  Peace И с малко лъжа, де... Отиваме с моя мъж да харесаме плот за кухнята - вижда той един абсурден плот на бележки и казва това е  ooooh! Аз - ОК. После, отиваме с майсторите да купим този, който аз харесах. На мъжО казах, че имали само едно парче от този плот, който не е достатъчен за нашата кухня  Mr. Green

# 103
  • Бургас
Добро утро !

Честит имен ден на Hugsy ! Много здраве и късмет !

# 104
Здравейте мами, добре дошли и на новите, да са ви живи и здрави бебоците   bouquet
Вале, честит ти рожденник   party023 да ти е жив и здрави те обича и  да те слуша  Wink
Неди, за 05-06.06 - на 5-ти  мъжа ми е дневна, на 6 - нощтна, но и да не беше, почти сигурна съм, че пак щеше да има работа.
Гери  Hug идеята за морската и капаните е страхотна, само там ще има място за всички  1stroller За там съм 99% сигурна, защото си зависи само от мен  smile3503
И малко на патерици да честитя всички месечинки, които съм изтървала.
 Луси, честита ви половин годинка  newsm51, Малти да расте здрав и да папка много   bouquet
Ние бяхме 2 седмици болни и двамата, какво ли не ни имаше, кашлици, кихане, температури(по-малко), кониктивит...и на финала Валето се наложи да пие АБ. ooooh! слава Богу вече сме ок и баткото е на ясла  newsm44
В предната тема, някой беше попитал за телефона на д-р Йотова (кожен лекар) - 0878832309, аз още немога да кажа лично мнение за нея, защото още не съм ходила, заради тези антибиотици педито предложи да ни мини и тогава, ама онзи ден като ходих ПАК забравих да поискам направление  Banghead, вече ще си записвам  Naughty
И накрая, но не на последно място, честит имен ден на всички именници днес.Хъгси, пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт