Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 092
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Веси, трудна работа. Ако тръгнеш да търсиш, ще си изгубиш деня. По-добре поръчай от Данет и за 1 ден ще е при теб, а през това време опитай със съвсем малко напоена с водичка или олио клечка за уши. Но кажи на мъжа ти да държи здраво главичката, че много се джаскат. Тя после от само себе ще кихне и ще изкара това , което не си могла ти Simple Smile. Успех !

# 136
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile Благодаря за хубавите пожелания  Heart Eyes Аз така се отнесох, че даже забравих за именния си ден. Добре, че ми напомниха  Embarassed
Полинцето вече смучи корички хляб, яде сиренце /съвсем малки трошички/ и оризчето от чушките с ориз. Все оглежда масата да види какво може да докопа. Днес смятам да и направя една картофена супа, че тия пюрета  Sick

# 137
  • Бургас
Добро утро !

Честити месечинки на Мирела на Кенди,на Микаела на Мама89 и на Радостина на Юлиана newsm06

Аз днес бях на изпит, но не успях да отида. Няма на кой да оставя Диманка,на мъжа ми вчера му се обадиха да кара смяна на колега днес. И сега ме е яд, четох до 3 часа снощи,днес едва станах. А най-кофтито е ,че незнам дали ще успея да намеря този преподавател отново. А ако не успея, няма да мога да пиша дипломна работа септември месец.  Crossing Arms

Нещо ми е криво тия дни,ама се надявам скоро да мине.

Оплаках се набързо,мерси за изслушването !

Хъгси,искам и аз вече да захранвам и да готвя и пасирам за Диманка.Ама ще чакам още.  Sunglasses

Да питам,на всичките бебоци ли им слагат Пентаксим по ЗК вече? Че педиатърката на Димана е една от най-залюханите / какъв израз само/ и като нищо ще ми каже,че не й се полага  и трябва да купувам. То хубаво,но пак го няма по аптеките.Аман !

# 138
Да питам,на всичките бебоци ли им слагат Пентаксим по ЗК вече? Че педиатърката на Димана е една от най-залюханите / какъв израз само/ и като нищо ще ми каже,че не й се полага  и трябва да купувам. То хубаво,но пак го няма по аптеките.Аман !
[/quote]
държавата е отпуснала по ЕГН на всяко бебе пентаксим
така че по здравна каса е Simple Smile
Аз питах в ХЕИ

# 139
Честити месечинки и от мен на Мирела на Кенди,на Микаела на Мама89 и на Радостина на Юлиана!

Ние утре ще ходим да ни слагат първия Пентаксим, а личната в петък ни каза, че давали само по 10 бр на всички лекари.Ще видим дали ще стигне за нас newsm78
Да ви питам освен Пентаксима друга ваксина трябва ли да ни слагат?

# 140
Честити месечинки и от мен на Мирела на Кенди,на Микаела на Мама89 и на Радостина на Юлиана!

Ние утре ще ходим да ни слагат първия Пентаксим, а личната в петък ни каза, че давали само по 10 бр на всички лекари.Ще видим дали ще стигне за нас newsm78
Да ви питам освен Пентаксима друга ваксина трябва ли да ни слагат?
да за пневмококи
и ние вдигнахме от нея темп

# 141
  • у дома
Тъй, тъй... Всички са навън с количките, ма'ат летните парцалки, пък кака ви полага обществено полезен труд  Tired
Ако, все пак, някой надникне, много моля за съвет - търся си нещо като колан, ама да става за лятото, защото нито една дрешка от преди да забременея не ми става - требва да стягам телеса  Crossing Arms Идеи, енибоди?

# 142
Тъй, тъй... Всички са навън с количките, ма'ат летните парцалки, пък кака ви полага обществено полезен труд  Tired
Ако, все пак, някой надникне, много моля за съвет - търся си нещо като колан, ама да става за лятото, защото нито една дрешка от преди да забременея не ми става - требва да стягам телеса  Crossing Arms Идеи, енибоди?

ooooh! и аз съм на тази вълна.Успявам да се напъхам, но почти всичко ми е плътно по мен(бяха ми доста свободни)и излиза малко от мен (в областта на талията де)ужас, направо съм се депресирала.Сега съм увила в областта на талията с фолио и с долницата на един сауна костюм(който съм го опънала почти до бюста) и  newsm39
Има и вариант да си купим нови дрешки, но на мен това изобщо не ме устройва  Naughty
Вале (нали така се казваше? Thinking) ако искаш нещо, за да се стегнеш сега се сещам за едни клинчета, преди ги рекламираха, обхващат ти някъде и половината от бедрото, но трябва да се поразтършуваш из нета да видиш дали ги предлагат още.
А другият вариант е да сложиш някоя от широките и дълги поли или широки летни рокли и навън   1stroller на разходки  Peace

# 143
  • у дома
Има и вариант да си купим нови дрешки, но на мен това изобщо не ме устройва  Naughty
И мен не ме устройва, сменях един гардероб след каката, не мога да сменям пак. Пък онзи ден изкарвах летните дрехи, едни страхотни дънки, си бях купила, да съм ги носила два пъти. Трябва просто да вляза в тях  Crossing Arms Туй за фолиото е страхотна идея и без това като се върна от работа не сядам, дали няма да има ефект  Thinking

# 144
И мен не ме устройва, сменях един гардероб след каката, не мога да сменям пак. Пък онзи ден изкарвах летните дрехи, едни страхотни дънки, си бях купила, да съм ги носила два пъти. Трябва просто да вляза в тях  Crossing Arms Туй за фолиото е страхотна идея и без това като се върна от работа не сядам, дали няма да има ефект  Thinking

Щом си в движение, трябва да има ефект, и след като вече е топло, трябва да се потим повече  Peace И аз гледам да съм увита с фолио, като си върша къщната работа, изпотяването под фолиото е неизбежно  Party

# 145
  • Пловдив
Тва с фолиото е идейно.. newsm78  Май ще заприличам на станция "Мир", но поне де има ефект, ще се пробвам и аз.

# 146
Добър ден, включвам се в тази тема, въпреки че имам още 2 седмици до раждането, но преполагам тук има повече момичета, които могат да ми отговорят. Живея от скоро в Бургас и нямам познати,които да питам за добър педиатър в района на Изгрев или Славейков около зала Младост.  Казаха ми за д-р мигарова в 55 бл. Славейков ,че била добра. Някой познава ли я ? Или ако има впечатления от други в доктори в тези квартали да сподели. Искам също да питам педиатъра преди раждането ли трябва да съм го избрала и да му се обадя ? Или поне да питам дали може да запише детето като се роди?Това ще е първо дете и според мен е важно ако има нещо притеснително доктора да ти вдигне телефона по всяко време, защото някои не го правят. ЩЕ съм ви благодарна. Или ако сте обсъждали това по рано в темите поне ме насочете ,къде да чета. Приятен ден.

# 147
Добър ден, включвам се в тази тема, въпреки че имам още 2 седмици до раждането, но преполагам тук има повече момичета, които могат да ми отговорят. Живея от скоро в Бургас и нямам познати,които да питам за добър педиатър в района на Изгрев или Славейков около зала Младост.  Казаха ми за д-р мигарова в 55 бл. Славейков ,че била добра. Някой познава ли я ? Или ако има впечатления от други в доктори в тези квартали да сподели. Искам също да питам педиатъра преди раждането ли трябва да съм го избрала и да му се обадя ? Или поне да питам дали може да запише детето като се роди?Това ще е първо дете и според мен е важно ако има нещо притеснително доктора да ти вдигне телефона по всяко време, защото някои не го правят. ЩЕ съм ви благодарна. Или ако сте обсъждали това по рано в темите поне ме насочете ,къде да чета. Приятен ден.

papeshonka ,нашата педиатърка е в Четвърта поликлиника в Славейков,казва се д-р Стоянова.Също е и наш личен лекар и макар да живеем в центъра не бих я сменила.Имам доста приятелки ,чиито деца са при нея,а и от мои личен опит знам че е много добър лекар.Относно вдигането на телефон си права ,важно е ,и това е още един плюс за нашата педиатърка.
Добре е да говориш с лекаря по рано за да си сигурна ,че ще ви приеме за пациенти.Лекаря трябва да доиде у вас до 24 часа след изписването,така ,че му се обаждаш като родиш.Тои ти обяснява подробно всичко относно гледането на бебо.  Леко раждане  Simple Smile

# 148
  • Бургас
papeshonka успех при раждането ! И скоро да гушкаш малко сладко човече !  Hug

# 149
Здравей pepeshonka!Аз живея в Славейков и мен също ме интересуват педиатрите в този район.Насочила съм се и аз към дрМигарова имам нейни координати ако решиш пиши на лични.Знам че е хубаво все пак предварително да се говори със тях дали ще поемат детето и т.н. Simple SmileАми това е от мен нека раждалите мами помагат

Общи условия

Активация на акаунт