Месец май започна вече.Мами,стягайте багажа,краят не е далече. ЮНСКИ мами! - 25

• 22 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро и от мен.
Аз от два дни успявам да се наспя нормално. Обаче ми е много трудно разхождането и дори направо ви се чудя как си правите такива дълги разходки. Аз докато изляза и половин час след това искам да се прибирам вече, че да си полегна.

Честит рожден ден на Мария и на Златната.
Момичета пожелавам ви само положителни емоции около раждането и едни здрави бебчета да гушкате съвсем скоро.

# 466
добро утро,и аз ще дойда  с хлапето Hug

# 467
Добро утро мацки Hug
Аз определено съм подута цялата,но доки поне каза че нямам албумин и това подуване е от тежеста.Не ми стават никакви обувки освен едни маратонки и едни чехли,а наште ми пратиха обувки за този сезон уж по-големи,ама тцък не стават.

# 468
# 469
  • Пловдив
Честити празници и от мен на празнуващите - живи и здрави да сте с най-прекрасните бебчовци на света!!!

# 470
Добро утро  на всички!
Ами аз да ви почерпя виртуално за рождения ми ден! Hug

# 471
Честит Рожден Ден на Мария и Златната!Леко раждане момичета и всичко най-хубаво занапред.
За срещата тъй като най-вероятно ще отида малко по-рано предлагам да е на тези масички с люлките дето са точно до по-малко опасната пьрзалка дето е малко по-надолу до самия аквариум.
За подуванията в крайна сметка скоро ще родим и ще си носим всички сандали:)Аз имам едни чехли купени попогрешка по-големи и в момента с тях сьм ОК.Simple Smile

# 472
  • Пловдив
Честит рожден ден и от мен! Мария, Злати, пожелавам ви много, много здраве и в скоро време да гушкате най-сладурските бебоци!

# 473
Добро утро! Благодаря за хубавите кафенца!   bouquet

newsm59 на празнуващите момичета! Много здраве, сбъднати мечти и леко раждане!

Нашата бебка тази нощ беше особено активна и сега продължава да си се намества и подритва, а на всичкото отгоре и леглото се счупи посред нощите, та моя мъж се оказа  на земята заедно с матрака. Добре, че не се търкулнах върху него, че щеше да стане на палачинка. Joy И настана едно подпиране на матрака, въобще се чудех да се смея ли, да се ядосвам ли!

Успешен ден от мен!

P.S. Може да сте споделили вече и да съм пропуснала, но искам да питам какви подплънки за кърмачки взехте?

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 09:56 от antoniabg

# 474
честит рожден ден и от мен на Злати и Мария само щастие и здраве ви желая  Hug  Аз не пиша 4есто при вас,но с голям интерес 4ета.Сега реших да ви споделя за проблемите си,надявам се,4е ще ми поолекне... бях ви писала 4е имам кисти на плацентата,преди месец на една от консултацийте доки ми каза 4е ве4е ги няма,или не се виждат от бебето или са из4езнали.Сега оба4е има други проблеми ,таза ми бил с 2см по тесен от оби4айното,и можеби раждането ще е секцио,което ме притеснява доста,и не стига това а и бебето е с 150 гр по тежко от нормата за тези месеци...казаха ми да не ям много за да не става още по голямо Thinking  а аз 4есно да си кажа нищи4ко не ям ка4ила съм само 11 кг  и само на корем4е сам дебели4ка бях 43 кг. когато забремнях... Сега все за това си мисля,дали вси4ко ще е наред дали бебето ще е здраво,най много ме е страх да нямам пак 20 нашивки  #Cussing out  това е по лошо и от самото раждане.Сега вси4ки в къщи ме успокояват 4е е по добре да родя секцио,4е вси4ко ще е наред и с мен и с бебето,но мен ме е страх даже пове4е от колкото на първото раждане.И въпреки,4е ме е страх нямам търпение да родя и да си гушкам беб4ето,само да ми е живо и здраво... запо4нах да се подготвям малко по малко приготвих по запазените дрешки от каката,които са доста малко в сравнение с о4акваното,през седмицата ще ходим да  купим и дрешки за изписването,въпреки 4е съм сигурна 4е е мом4е не мисля да купувам нищо синьо,предпо4итам нещо бяло... Имам едно въпрос4е,на мен термина ми е на 17.06  и в на4алото на този месец ми дадоха направлението за раждане,това направление с което те приемат като тръгнеш да раждаш,на някоя от вас дали са дали ве4е този документ?Аз мисля 4е беше рано да ми го дават,можеби заради секциото  Shocked  съвсем съм се побъркала от въпроси и мисли..... и все пак се надявам вси4ките ми грижи да са били напразно и вси4ко да е наред  Cry

# 475
Честит рожден ден на Мария и Златната,много здраве,щастие и късмет!

# 476
Добро утро, момичета!
Честит рожден ден на рожденичките! Желая им здраве, радост и скоро сладки пухкави бебчета!
Тони, аз си взех една кутия подплънки на Авент, после си купих и една на Canpol. Та ще видим  от кои ще съм по-доволна. Има двойна разлика в цените  newsm78
Отивам да си допия кафенцето и отивам на пазар.
Хубав ден ви желая!

# 477
Честит Рожден Ден на Мария и Златната, да сте живи и здрави вие и бебоците  bouquet

# 478
  • по света и у нас
Добро утро и от мен! Hug

Честита рожба на мама Моника!Да е жива и здрава малката принцеса и много радости да носи на мама и татко!Бързо възстановяване на мама!   bouquet 

Честит рожден ден на Мария и на Златната!Леко раждане,момичета и много щастливи моменти ви желая със семейството! Hug

Мая, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За превръзките за болницата–взела съм два пакета от аптека,ми те са направо като памперси  Laughing ,но ще съм по спокоина така,отколкото с обикновени нощни превръзки.

# 479
Привет,

Мария, Златна, честито - да сте здрави и каквото ви е на сърцето, да ви е в ръцете!

malka-mama, направлението си е в мен от момента, в който ми дадоха и обменната карта и болничния 45 дни преди раждането. Погледнах го - без дата е, защото то важи само един месец, датата ще я нанесат вероятно в момента на постъпване в болницата.

Антония
, в моя комплект на Томи Типи имаше пакет подплънки, така че на първо време ще съм с такива. Да споделя от предишния път - защото така или иначе подплънките ги сменях при всяко кърмене, което е поне по 10 пъти на денонощие, понякога и повече - един пакет ми отиваше за 2-3 дни - в един момент, когато вече течът не беше толкова обилен, започнах да използвам тампони за махане на грим. Иначе просто не можех да им смогна на тези подплънки, аз евтини тогава така и не намерих.

Аз имам въпрос към момичетата за Шейново и специално към тези, които са били на ОВ или са питали нещо по въпроса - какви документи ни искат при постъпване? Достатъчни ли са Обменната карта и Направлението за хоспитализация - само те са в мен, а се оказа, че моята ЖК почива до 25 май, т.е. ако се налага да нося преснимани изследванията си, няма как да ги взема дотогава, а ми се струва, че 25ти няма да дочакам. Знам, че се иска задължително Васерман, СПИН и Австралийски антиген, първите две ги имам вписани в обменната карта, третото не мога да го открия, ако се наложи, ще си го направя допълнително. Въобще, нещо за документи споменавали ли са?

Общи условия

Активация на акаунт